Daca strangem 2000 Euro, bb nu va fi incinerat
Raspunsuri - Pagina 7
katteryna spune:
Doina imi inchipui cam ce ai simtit cand ai aflat ca te-ai luptat cu morile de vant...Pe mine ma doare teribil ceea ce am citit, dar ma abtin si nu vreau sa judec pe nimeni, nici cu gandul nici cu vorba, caci toti suntem oameni si gresim intr-un fel sau altul. Dumnezeu are in grija sufletelul lui Cristian, asa ca te rog, nu fi trista!
Iti multumim din suflet ca te gandesti la noi si le multumesc si fetelor care au donat si care sunt de acord ca banutii sa mearga catre un caz de la bazar. Orice banut noua ne este de mare folos. Dar vroiam sa va rog si sa nu va suparati pe mine ca o fac, dar Alex are mai multa nevoie de bani acum, se pregateste de un drum in Italia(pe 1 septembrie) la o consultatie cu un doctor specializat pe afectiunea lui si inca nu a strans banutii necesari. Va rog sa ii donati lui, caci are mai multa nevoie de ei acum decat noi. Sper ca nu v-a suparat rugamintea mea si eu va doresc tuturor multa sanatate si pace in suflet!
RAISA MARIA
BLOGUL NOSTRU
POFTITI IN BAZAR
www.youtube.com/watch?v=RaEsz-p1E0M" target="_blank">Lasati copiii sa vina la Mine...
doina2222 spune:
Katteryna, eu m-am indragostit de Raisa , rog fetele sa-mi spuna daca pot directiona catre voi banutii. Tu faci ce consideri cu ei.
mamica de baietzel Darius
Darius s-a nascut a doua oara
Darius 1 an
www.facebook.com/media/set/?set=a.247048438657385.78784.100000566922149" target="_blank">Darius 2 ani
pozele lui Labuta
nadaflorilor spune:
adica, onor consulat roman s-a oferit sa acopere cheltuielile si parintii au ridicat din umeri zicand:" faceti ce vreti ca noi nu vrem nimic"!
Nina, 24+,
doina2222 spune:
Nu Nina, consulatul nu s-a oferit sa le acopere cheltuielile. Doar i-a intrebat care e pozitia lor. Urmeaza sa-l ia acasa sau au de gand sa-l lase acolo. Au spus ca il lasa acolo.
Darius 1 an
www.facebook.com/media/set/?set=a.247048438657385.78784.100000566922149" target="_blank">Darius 2 ani
pozele lui Labuta
abramburika spune:
doina - nu s-o fi oferit Consulatul sa acopere cheltuielile, insa un ajutor cred ca ar fi dat, daca li s-ar fi cerut. Nu am certitudinea, insa cand am discutat eu cu ei (ba chiar cu consulul in persoana pt. ca era un caz neobisnuit si nu stiau unde sa ma incadreze, deci mi-au pasat direct consulul), s-au aratat ff binevoitori. Si alaturi de familie fata de un astfel de necaz. Oameni suntem, chiar daca cu anumite functii. Deci e imposibil sa ramai de piatra in cazurile de fata. Asa ar fi fost si aici. Si 100 euro eu cred ca ar fi fost un ajutor demn de luat in seama. Da' nu mai are rost sa discutam ce ar fi fost.
Imi pare rau de bietul copil si ma rog ca D-zeu sa aiba grija de sufleteulul lui. Cat despre parinti ... tot D-zeu va vedea ce e de facut.
Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
Doamne-Doamne, ai grija de noi 28s
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!
doina2222 spune:
Abramburika, dar ei nu isi doresc asta. Stiau ca sunt persoane care incearca sa-i ajute dar nu au pomenit despre asta. Si nici mie nu mi-au zis ca au renuntat la copil.
Darius 1 an
pozele lui Labuta
doina2222 spune:
am vorbit acum 10 min cu ei. Mi-au raspuns dupa multe apeluri. Intr-un final am discutat cu tatal intreband-ul ce facem in continuare? Mai incercam sau nu? Mi-a zis ca ei ar vrea sa-l aduca acasa?!
Si cand i-am spus ca am o nelamurire pt ca cei de la consulat ziceau ca nu vor, mi-a zis ca de fapt azi a fost la politie si a dat o declaratie ca renunta.
Si cum oare consulatul aflase de ieri ??????????????sau cine stie de cand?????????
Darius 1 an
pozele lui Labuta
doina2222 spune:
Fetelor, cei 15 euro din PAYPAL i-am trimis Raisei. Luni trimit si ceea ce s-a strans in cont.
Darius 1 an
pozele lui Labuta
nadaflorilor spune:
Eu zic ca a fost o problema de comunicare, consulatul i-a intrebat sec ce aveti de gand, ei s-au simtit presati si au raspuns la resemnare. Au nevoie langa ei de persoane care sa stie sa comunice oficial cu autoritatile si sa nu se lase intimidate de ton sau comentarii moralizatoare. Imi e mila de ei, daca as putea i-as ajuta eu, dar nu am suma aceea, am avut in trecut un caz in familie, parintii au luat o decizie asemanatoare dupa decesul unicei fiice (copila decedata la cca 10 zile de la nastere) nu au avut bani de loc de veci nici dupa 7 ani cand regula cimitirului era sa mute decedatii de la locurile pe 7 ani la groapa comuna, au ales sa nu se mai duca la cimitir, au trait tot restul vietii nestiind unde a ajuns copilul lor si cu durerea ca nu au avut un loc unde sa-i aprinda o lumanare...
Dumnezeu sa-l odihneasca si sa le aline si lor sufletele!
Nina, 24+,
doina2222 spune:
Nina e posibil sa fie cum zici tu dar eu ii simt altfel. I-am perceput oarecum ascunsi, nu stiu sa explic.
Am facut ce am putut. Am vrut in primul rand sa-l ajut pe sufletelul acela mic. Dar ei nu au luptat alaturi de mine. Asta am simtit eu din mijlocul lucrurilor.
Darius 1 an
pozele lui Labuta