Daca strangem 2000 Euro, bb nu va fi incinerat

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doina2222 spune:

Astazi s-a luat legatura cu Consulatul Roman din Milano....care stia de povestea lui Cristian....
Copilul este intr-o stare de semi-abandon...din pacate exista astfel de oameni...Dincolo de saracie, de neputinta, de minciuna, de lingusire, exista monstrii...
Din pacate, povestea lui Cristian se incheie aici...(cel putin pentru mine)
Vom face returul sumelor donate si va rog pe toti cei care ati contribuit sa confirmati acest lucru. Luni mergem la banca sa rezolvam asta.

Va multumesc tuturor!

mamica de baietzel Darius

Darius s-a nascut a doua oara
Darius 1 an
www.facebook.com/media/set/?set=a.247048438657385.78784.100000566922149" target="_blank">Darius 2 ani
pozele lui Labuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Stai, ca nu inteleg. Copilul are parinti? Cine l-a adus in Italia la operatie? Cine s-a ocupat de el, tutore, daca parintii nu sunt? Cine sunt monstrii astia de care zici? Familia, birocratia, medicii??

Nu pot sa cred ... bietul copil ...

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Doamne-Doamne, ai grija de noi 28s

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Doina, imi pare rau.

rares - clipe in spirala norocului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

E fff trist ce s-a intamplat cu acest copilas!

Doina ce s-a intamplat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marilen spune:

Imi pare rau...
Eu am mai propus sa mearga banii spre un alt caz umanitar de aici.Cred ca cei care au donat n-ar avea nimic impotriva.
Doina,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katteryna spune:

Doina imi pare tare rau!
Mi-am dorit mult sa reusesti... Dar eu cred ca ai avut motive serioase sa renunti si te respect pentru lupta pe care ai purtat-o!
Noi duminica vom aprinde o lumanare pentru Cristian si ne rugam ca sufletelul lui curat sa simta fericirea divina printre ingeri!

RAISA MARIA
BLOGUL NOSTRU
POFTITI IN BAZAR

www.youtube.com/watch?v=RaEsz-p1E0M" target="_blank">Lasati copiii sa vina la Mine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea_AS spune:

Doina, ce s-a intamplat?

In seara aceasta am luat legatura cu o familie care s-a aflat acum ceva timp intr-o situatie similara, in Spania.
Este dureros sa accepti ideea de incinerare, mai ales cand religia noastra nu agreeaza aceasta modalitate, insa este un mod de a avea copilul aproape. Este deosebit de important sa stii ca ai unde merge a pune o floare, sa te reculegi. Oare nici macar atat nu isi doresc? Este o modalitate mult mai putin costisitoare.

Ajuta-ne sa intelegem ce s-a intamplat. Parintii la telefon (acum trei saptamani cand se punea problema sa il aducem in tara pe Cristinel in viata) mi s-au parut un pic cam debusolati, si din contra, mai implicati rudele si verisorul....

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Marilen

Imi pare rau...
Eu am mai propus sa mearga banii spre un alt caz umanitar de aici.Cred ca cei care au donat n-ar avea nimic impotriva.
Doina,

De acord!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina2222 spune:

Sunt de acord si eu sa-i donam unui alt caz de aici.Va cer permisiunea sa-i donam Raisei. Macar asa, lupta mea nu a fost in zadar.

E foarte simplu de ce m-am oprit aici. Nu cunosc parintii, am discutat doar la telefon. Mie imi spuneau una, iar autoritatilor alta. Pentru ca trebuie sa stiti ca au fost contactati de autoritatile romane pentru a da un raspuns ce vor sa faca cu copilul. Asta din cauza consulatului care a anuntat situatia.Raspunsul parintilor?! : "N I M I C !"
Nici macar nu au pomenit ca cineva incearca sa-i ajute iar mie nu mi-au spus nimic de faptul ca au fost intrebati si au raspuns ca mai bine sa ramana acolo.
Pe oameni de teapa lor incercam noi sa ajutam?!

Deci, dintre cei care ati donat cine este pentru donarea banilor catre Raisa ?

mamica de baietzel Darius

Darius s-a nascut a doua oara
Darius 1 an
www.facebook.com/media/set/?set=a.247048438657385.78784.100000566922149" target="_blank">Darius 2 ani
pozele lui Labuta

Mergi la inceput

Mda ... trist!! Nu mai comentez altceva ...

Eu sunt de acord sa directionati banii spre alt caz. Oricare considerati ca are nevoie mai urgent. Asa cum zici, macar implicarea ta si timpul pierdut nu sunt in zadar.

Mergi la inceput