Daca strangem 2000 Euro, bb nu va fi incinerat
Raspunsuri - Pagina 5
doina2222 spune:
AVEM PAYPAL : doina2222@yahoo.it
mamica de baietzel Darius
Darius s-a nascut a doua oara
Darius 1 an
www.facebook.com/media/set/?set=a.247048438657385.78784.100000566922149" target="_blank">Darius 2 ani
pozele lui Labuta
ancadragoman spune:
Doina pe 2-3 sept am cateva promisiuni ,iti spun at si verifici daca au intrat banutii.
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!!
Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni
doina2222 spune:
multumim mult Anca...
de la fundatia respectiva nici un semn inca...
Darius 1 an
www.facebook.com/media/set/?set=a.247048438657385.78784.100000566922149" target="_blank">Darius 2 ani
pozele lui Labuta
kariguld spune:
care ar fi cea mai simpla cale de aducere acasa? si desigur mai putin costisitoare?
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Speranta si incredere pentru David
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
doina2222 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kariguld care ar fi cea mai simpla cale de aducere acasa? si desigur mai putin costisitoare? |
Se aduce doar cu firma de pompe funebre. Ei au masini speciale si se ocupa si de acte. Nu am aflat de o alta varianta de transport.
Darius 1 an
pozele lui Labuta
doina2222 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ninapreda bebe trebuie adus pana la timisoara ...sau unde anume?!! Nina, 23+, |
Bebelusul ar trebui sa ajunga in Mehedinti - Comuna Ponoare
Darius 1 an
pozele lui Labuta
kariguld spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui doina2222
Se aduce doar cu firma de pompe funebre. Ei au masini speciale si se ocupa si de acte. Nu am aflat de o alta varianta de transport. mamica de baietzel Darius Darius s-a nascut a doua oara Darius 1 an www.facebook.com/media/set/?set=a.247048438657385.78784.100000566922149" target="_blank">Darius 2 ani pozele lui Labuta |
bun. firma din Romania face asta? cat costa acest transport?
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Speranta si incredere pentru David
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
ancadragoman spune:
Noua ne-a murit un prieten in spania si am platit transportul de acolo cu avionul ,trebuie transportat in anumite conditii iiar de la aeroport acasa am avut noi masina (nu pompe funebre) dar asta s-a intamplat acum 7 ani nu stiu acum cum este.
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!!
Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni
abramburika spune:
Aici, prin lege, nu are voie familia sau alt privat sa se ocupe de serviciile funebre. Sunt aceste firme de pompe funebre legalizate si specializate in acest sens. Deci, cu siguranta, pana in Ro o astfel de firma tre' sa se ocupe. Din Ro nu mai stiu insa. Si da, confirm preturile (1500 euro ne-au costat pe noi + 500 euro locul la cimitir). In aceste servicii intra transportul de la morga la aeroport in cazul de fata, sicriul cu toate "dotarile", persoana care se ocupa de imbracatul copilului si hartiile necesare (certificate eliberate de spital, Primaria unde a avut loc decesul etc.).
Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
Doamne-Doamne, ai grija de noi 28s
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!