Daca strangem 2000 Euro, bb nu va fi incinerat

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doina2222 spune:

Diseara vin cu vestile. Acum sunt cu bb acasa si doarme.Cand se trezeste mergem sa vedem.

Multumesc moderatorilor ca au schimbat titlul subiectului.

mamica de baietzel Darius

Darius s-a nascut a doua oara
Darius 1 an
www.facebook.com/media/set/?set=a.247048438657385.78784.100000566922149" target="_blank">Darius 2 ani
pozele lui Labuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Doina, am facut si eu o mica donatie. Sper sa se stranga totusi banii. Este prea dureros ce s-a intamplat deja.

Cornelia

Mergi la inceput

multumesc din suflet Cornelia!

Darius 1 an
www.facebook.com/media/set/?set=a.247048438657385.78784.100000566922149" target="_blank">Darius 2 ani
pozele lui Labuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

In primul rand, zbor lin ingerasului si sincere condoleante parintilor.

Apoi, cu Consulatul Roman de la Milano s-a luat legatura? IN general, in situatii din astea, ajuta cumva si autoritatile romane de aici. Macar un mail, tel., sa li se explice situatia, poate unele formalitati si hartoage le fac gratis. Spun asta pt. ca mie mi s-a spus ca certificatul de deces mi-l fac gratis (trebuia sa le fac pe amandoua o data, de nastere si deces, cel de nastere il plateam, cel de deces, nu, vreo 150 euro). Acum nu o fi cazul tot de certificate, dar alte hartii necesare transportului ... poate le suporta Consulatul. Sau poate ajuta in alt fel, trebuie intrebat.

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Doamne-Doamne, ai grija de noi 27s

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Mda, am uitat ce era mai important, exista paypal pt. aceasta actiune umanitara?

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Doamne-Doamne, ai grija de noi 27s

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Buna
Nu am luat inca legatura cu Consulatul. O voi face. Voi intreba ce si cum dar nu cred sa ne ajute cu ceva. Vedem,....
Din pacate inca nu avem pay-pal. Inca nu am primit confirmarea de la ei. Sper sa vina cat mai repede sa rezolvam si cu pay-pal-ul.

Darius 1 an
pozele lui Labuta

Mergi la inceput

Astazi aveam 200 Ron....mai vedem ce ne intra maine...

Darius 1 an
pozele lui Labuta

Mergi la inceput

Buna tuturor,

sunt impresionata de faptul ca intind o mana tot cei care au copii cu probleme...
Am primit un ajutor nesperat din partea unor parinti greu incercati. Au contactat o fundatie si acestia pareau dispusi sa ne ajute...Sper sa fie asa pentru ca altfel, pur si simplu, nu stiu cum sa-l mai ajut pe Cristian....

Darius 1 an
pozele lui Labuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katteryna spune:

Doamne ajuta sa vina ajutor de la fundatia respectiva!

RAISA MARIA
BLOGUL NOSTRU
POFTITI IN BAZAR

www.youtube.com/watch?v=RaEsz-p1E0M" target="_blank">Lasati copiii sa vina la Mine...

Mergi la inceput

Sper din suflet, dar inca nu avem un raspuns sigur.
Am sunat azi la morga in Italia sa intreb daca il mai tin. Mi-au zis ca ar fi cam 20 de zile termenul maxim dar ca ne pot ajuta cu inca vreo 10 zile in plus. Deci termenul s-a prelungit pana in 11 Septembrie...

Darius 1 an
pozele lui Labuta

Mergi la inceput