Daca strangem 2000 Euro, bb nu va fi incinerat

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

nina - si tu ai dreptate intr-un fel. Insa eu cred ca la mijloc sunt si niste minciuni. Si n-as crede ca din partea autoritatilor, ca doar nu au de ce sa minta. Consulatul a fost chemat de catre spital sau primaria Milano si instiintati de deces, Consulatul a contactat familia si aici s-a rupt comunicarea.

De ce inclin sa cred ca din partea familiei au fost minciunile? Pt. ca, oricat de sarac si nevoias ai fi, o mama isi insoteste copilul bolnav in spital, la operatie etc. Copilul asta a stat fara mama, aici, in Italia. Si copilul meu a stat numai la terapie intensiva, dar am fost mereu alaturi de el, atat cat mi s-a permis. Si starea copilului meu s-a inrautatit in crucea noptii si am fost chemata de dr. ca sa ii fiu alaturi in ultimele clipe. Ba, mi l-au tinut conectat la aparate ca sa il mai gasesc in viata.
Nu judec pe nimeni ca nu-s eu in masura ... insa atunci cand cineva iti intinde o mana si tu nu vrei sa prinzi mana asta nu mai e nimic de facut.

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Doamne-Doamne, ai grija de noi 28s

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina2222 spune:

Nu vreau sa judec pe nimeni pana la urma. Nu sunt in masura sa o fac. Dar eu renunt...(dupa ce parintii deja au facut-o)
Sa ii oblig, sau ce sa fac? Sa ii rog eu ?

mamica de baietzel Darius

Darius s-a nascut a doua oara
Darius 1 an
www.facebook.com/media/set/?set=a.247048438657385.78784.100000566922149" target="_blank">Darius 2 ani
pozele lui Labuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Nu, nu, tu ai facut tot ce a fost omeneste posibil, ba chiar esti de apreciat ca ti-ai dedicat din timp acestei actiuni.

La familie e problema. Daca nu au stiut sau nu au vrut pur si simplu sa comunice si sa accepte un ajutor (ca era din partea autoritatilor, ca era din partea unor oameni simpli ca noi), e problema lor. Mai mult de atat nu se poate face. Si ai tot dreptul sa te retragi in momentul in care te izbesti de o astfel de atitudine sin partea celor direct interesati.

Dumnezeu sa-l odihneasca in pace pe bietul copil .

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Doamne-Doamne, ai grija de noi 28s

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Problema de comunicare, yeah, right...

doina2222, tu ai facut ce ti-a stat in putinta.

Declaratie la Politie cum ca renunta la copil? Ca doar nu i-o fi fost smulsa cu fortza de catre hotzii de organe...

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Lucrusoare de vanzare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadaflorilor spune:

Doina, iti inteleg dezamagirea si nu erai obligata sa faci nimic in plus, sunt de acord ca nu poti face bine cand nu ti se ofera destule motive din partea cealalta, daca simti ca cealalta parte nu are nevoie de binele asa cum il intelegi tu nu are sens sa insisti, am trecut si eu prin astfel de faze, uneori am insistat si m-am ales cu reprosuri si "suturi".

Brambu, sunt oameni si oameni, unii chiar nu sunt capabili sa lupte, pun capul in pamant fara sa judece macar lucrurile si merg mai departe in viata ca si cum nimic nu s-a intamplat. Eu in locul lor nici nu as fi dat declaratie de renuntare/ sau abandon (ce or fi facut ei azi) la politie, imi e clar ca habar nu au ce consecinte poate avea o astfel de declaratie si sunt convinsa ca nici nu au intrebat, as fi luat vizita la politie ca o sansa sa obtin sprijinul autoritatilor, macar si partial daca nu total, in loc de declaratie de renuntare as fi scris frumos o cerere in care ceream ajutorul autoritatilor. De asta zic eu ca imi par incapabili sa gestioneze situatia. De ce nu a mers mama cu bebe in italia? iar habar nu am. Stiu ca sunt parinti care lupta pana in panzele albe sa isi ajute copii si cu greu reusesc sa obtina finantarea unui tratament, iar ei fara lupta au obtinut si transportul pana in italia...li s-au oferit niste sanse si s-au agatat doar de cat au putut ei.

Nina, 24+,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marilen spune:

Sa mearga banii catre Raisa daca tu, Doina ai hotarat asa.Nu mai e nimic de adaugat.Oricum dupa ce v-am citit am plans...

Mergi la inceput

Buna
nu am reusit sa ajung azi la banca. MAine merg sigur.

Darius 1 an
www.facebook.com/media/set/?set=a.247048438657385.78784.100000566922149" target="_blank">Darius 2 ani
pozele lui Labuta

Mergi la inceput

Astazi am donat pentru Raisa suma de 353 Ron. Tot ce era in cont. Voi atasa si extrasul de cont probabil ca maine.

Darius 1 an
pozele lui Labuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katteryna spune:

Doina au intrat banutii.
Multumesc din suflet tuturor celor care ati donat!
Acum plang...pentru ca m-am rugat atat ca Doina sa reuseasca sa stranga suma necesara si Cristian sa fie adus in tara, pentru ca mi-am dorit sa il pot ajuta pe Cristian si cred ca el a fost cel care ne-a ajutat pe noi! Asa cred eu... ca el este ingeras in Ceruri.
Din suflet, va doresc multa sanatate tuturor!

RAISA MARIA
BLOGUL NOSTRU
POFTITI IN BAZAR

www.youtube.com/watch?v=RaEsz-p1E0M" target="_blank">Lasati copiii sa vina la Mine...

Mergi la inceput

Vezi tu, ingerasul acela micut a simtit ca voi ati fost printre primele persoane care i-ati intins o mana, Katteryna.
Inclin sa cred si eu ca el m-a indrumat catre voi.
Ma bucur ca totusi, un suflet mic a beneficiat de umila suma ce se stransese.

Darius 1 an
pozele lui Labuta

Mergi la inceput