Daca strangem 2000 Euro, bb nu va fi incinerat
Raspunsuri - Pagina 3
Selene_Bunny spune:
La subiectul lui Andrei stiu ca am scris, si lavinia.p avea aceeasi problema...
Da, trebuie sa astepti confirmarea de la banca, va aparea un cod din 4 cifre, care trebuie introdus acolo, intr-o rubrica speciala, pentru a valida legatura dintre contul PayPal si card.
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Marilen spune:
Doina,
In aceasta dupa-amiaza am depus si eu cativa banuti..., atat cat mi-am permis.Sper sa se stranga banii, nu ar fi o suma f. mare.Ma impresioneaza f. tare situatia in care se afla parintii...
doina2222 spune:
Marilen, multumesc mult! Si pe mine m-a impresionat povestea trista a lui Cristian. Mi-l imaginam singur si bolnav....Am mai vazut bebelusi bolnavi si mereu mi-au lasat impresia ca tanjesc dupa o mangaiere.
mamica de baietzel Darius
Darius s-a nascut a doua oara
Darius 1 an
www.facebook.com/media/set/?set=a.247048438657385.78784.100000566922149" target="_blank">Darius 2 ani
pozele lui Labuta
katteryna spune:
Buna!
Am depus si eu acum o mica suma dar din suflet de mama...
Le transmit multa putere parintilor de ingeras!
RAISA MARIA
BLOGUL NOSTRU
POFTITI IN BAZAR
www.petitieonline.ro/petitie/petitie_pentru_modificarea_legii_nr_448_2006_privind_protectia_si_promovarea_drepturilor_persoanelor_cu_handicap-p41158046.html" target="_blank">PETITIE PENTRU PROMOVAREA DREPTURILOR PERSOANELOR CU HANDICAP
doina2222 spune:
Katteryna, multumim !
Luni voi merge sa vad cam cati banuti s-au strans. Sper din suflet sa il pot ajuta pe Cristian sa fie ingropat acasa. E pacat sa ramana printre straini, iar incinerarea mi se pare un lucru groaznic.
Darius 1 an
www.facebook.com/media/set/?set=a.247048438657385.78784.100000566922149" target="_blank">Darius 2 ani
pozele lui Labuta
Marilen spune:
Doina, poate ar atrage atentia mai mult daca ai modifica un pic titlul subiectului ceva de genul "daca strangem 2000 de euro bebelusul nu va mai fi incinerat !",...nu stiu, zic si eu...
Daca nu se strang toti banii eu propun sa mearga banii adunati la un alt caz de la umanitare de aici...
doina2222 spune:
Voi modifica.
Daca si fetele sunt de acord, ii vom dona la alt caz de aici.Mi se pare o propunere foarte buna.
Darius 1 an
pozele lui Labuta
katteryna spune:
Citat: |
citat din mesajul lui doina2222 Katteryna, multumim ! Luni voi merge sa vad cam cati banuti s-au strans. Sper din suflet sa il pot ajuta pe Cristian sa fie ingropat acasa. E pacat sa ramana printre straini, iar incinerarea mi se pare un lucru groaznic. mamica de baietzel Darius Darius s-a nascut a doua oara Darius 1 an www.facebook.com/media/set/?set=a.247048438657385.78784.100000566922149" target="_blank">Darius 2 ani pozele lui Labuta |
Doina, eu ii multumesc lui Dumnezeu in fiecare zi si pentru fiecare zi alaturi de fetita mea!
Eu stiu cum e durerea de a-ti pierde copilul si nu se compara cu nimic si nu doresc nimanui sa o simta, desi...Dupa nastere, timp de jumatate de ora fetita mea a fost printre ingerasi, iar ceea ce am simtit eu in minutele alea nu se poate descrie in cuvinte. Cand ea a revenit la viata, eu m-am nascut din nou.
Eu stiu cum e sa iti tremure inima langa un incubator cat un brat de om si sa incerci sa zaresti chipul copilului tau printre fire si tubulete care il tin in viata.
Ma rog sa se stranga banutii necesari iar durerea din inima parintilor sa isi gaseasca un pic de alinare!
RAISA MARIA
BLOGUL NOSTRU
POFTITI IN BAZAR
www.petitieonline.ro/petitie/petitie_pentru_modificarea_legii_nr_448_2006_privind_protectia_si_promovarea_drepturilor_persoanelor_cu_handicap-p41158046.html" target="_blank">PETITIE PENTRU PROMOVAREA DREPTURILOR PERSOANELOR CU HANDICAP-va rog, semnati!
www.petitieonline.ro/petitie/semnaturi/aduceti_lokomat_ul_in_romania_-p57826054.html" target="_blank"> Va rog, semnati si promovati semnarea petitiei pentru aducerea Lokomatului in Romania! Raisa si multi alti copii au atata nevoie de el!
doina2222 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui katteryna Eu stiu cum e sa iti tremure inima langa un incubator cat un brat de om si sa incerci sa zaresti chipul copilului tau printre fire si tubulete care il tin in viata. |
Crede-ma ca si eu stiu....Copilul meu nu a fost tinut in brate timp de o luna...a fost in terapie intensiva in acest timp...apoi a urmat operatia la inimioara....In dimineata operatiei ne luasem un fel de adio de la el pentru ca nu stiam ce va fi in orele urmatoare. Timp de 9 ore am fost ...nu stiu cum sa spun....nebuni...prea necajiti sa ne putem manifesta in vreun fel.Nu mai aveam nici o reactie.
Iar acum, in fiecare clipa ii multumesc lui Dumnezeu ca l-a lasat alaturi de noi.
Stiu cum tanjea Darius o mangaiere.Cand mergeam sa-l vad si il mangaiam, inghitea mereu satisfacut.Am un filmulet fara cuvinte in care se vede doar palma mea care il mangaie. Atata dragoste emana palma aia, pana la lacrimi. Si cand ma gandesc ca bietul Cristian nu a avut parte macar de atata lucru, o mangaiere...Iar acum e tot singur ba mai mult, va fi incinerat...
Sunt aici pe site povesti cutremuratoare pe care mi-as fi dorit sa nu le fi aflat. Iar cea a lui Cristian e una dintre ele...
Darius 1 an
pozele lui Labuta
katteryna spune:
Buna!
Doina te asteptam cu vesti bune in legatura cu banutii!
RAISA MARIA
BLOGUL NOSTRU
POFTITI IN BAZAR
www.petitieonline.ro/petitie/petitie_pentru_modificarea_legii_nr_448_2006_privind_protectia_si_promovarea_drepturilor_persoanelor_cu_handicap-p41158046.html" target="_blank">PETITIE PENTRU PROMOVAREA DREPTURILOR PERSOANELOR CU HANDICAP-va rog, semnati!
www.petitieonline.ro/petitie/semnaturi/aduceti_lokomat_ul_in_romania_-p57826054.html" target="_blank"> Va rog, semnati si promovati semnarea petitiei pentru aducerea Lokomatului in Romania! Raisa si multi alti copii au atata nevoie de el!