Daca strangem 2000 Euro, bb nu va fi incinerat

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

A mai fost un caz aici pe forum a unui baietel operat in Germania, tot asa s-a folosit celebrul formular E 119 si tot asa, transportul nu era acoperit, si atunci s-au stras bani pentru transport. E o situatie aiurea, sa stii ca copilul ar putea fi operat in strainatate, dar sa nu poti sa-l duci acolo.
Sper sa se stranga banii. Poate daca ar exista si un cont in euro, un paypal, poate s-ar strange mai repede.

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina2222 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Selene_Bunny

Mda, dar parintii acelui copil NU locuiesc in strainatate.

Anyway, e o situatie ciudata.

Daca se intampla si se intampla ca trupul micutului sa NU poata fi repatriat, ce vor face?

Cine a achitat costul operatiei, daca micutul nu era insotit de niciunul dintre parinti? Cine a semnat eventualele documente necesare? Cine a raspuns de acest copil timp de doua luni?

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Am vorbit azi cu Elena (mama). Imi spunea ca i-a spus dr.romanca de acolo (Diana Negura) ca il tin cam doua saptamani si daca nu se duc sa-l ia, dupa cele doua saptamani, il incinereaza.
Copilul a plecat cu formularul E112 (S2 se numeste mai nou), insotit de matusa care avea procura notariala de la parinti.

mamica de baietzel Darius

Darius 1 an

pozele lui Labuta
poze
Darius s-a nascut a doua oara

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ninapreda

ma intrebam si inca ma intreb de ce formularul la "Enustiucat" nu are anexata si o asigurare de repatriere (presupun ca s-a utilizat acest formular, astfel pe ce baza ar fi achitat statul roman costurile tratamentului si spitalizarea), ar trebui sa fie ceva, daca pacientul nu are bani de transport si tratamment in afara tarii de origine ar trebui luat in calcul si ca, mai mult decat sigur, nu are bani nici ptr repatrierea trupului in caz de deces....reprezentantii spitalului nu cred ca sunt intrigati de faptul ca parintii nu au bani, cred ca supararea e pe cum sunt tratate aceste situatii de autoritatile romane....ambasada romaniei din italia o fi fost informata?! sau spitalul si parintii sunt la mana vreunei firme de asigurari care se ocupa cu astfel de "afaceri"?!

Nina, 22+,

Nina, cand am vb eu cu doctorii, imi spuneau ca nici o alta tara nu procedeaza asa, ca suntem mai rau si decat tarile africane. Celebrul formular E112, nu are inclus transportul si repatrierea. Parintii au fost la CASJ Mehedinti si au intrebat. Nu credc ca are ce sa faca ambasada atata timp cat s-a vorbit direct cu Raed Arafat pt aducerea copilului cand acesta era inca in viata. Nu sunt bani.Asta a fost raspunsul, plus ca se stia ca micutul Cristian era intr-o stare septica avansata....
Am luat legatura cu mai multe firme de pompe funebre si mi-au spus ca actele (respectiv pasaportul mortuar si certificatul de deces)le pot obtine ele si costa cam 400 de euro. Au fost oameni care mi-au zis ca daca au un alt decedat, il aduc gratuit pana in tara urmand sa platim actele si transportul doar pe teritoriul Romaniei. Din pacate sansele sa il putem aduce scad pe fiecare zi...Am incercat sa-i ajut, incerc, dar nu pot sa fac imposibilul....

Darius 1 an

pozele lui Labuta
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

este prea tarziu sa se intrebe cineva "cum, de ce si ce fel?" daca acest caz a fost acceptat aici, la umanitare, inseamna ca s-au trimis actele necesare. daca il putem ajuta pe micut sa vina inapoi, atunci ar trebui s-o facem fara sa ne gandim "vai, ce parinti!!! nu si-au vandut organele ca sa stea cu micutul in ..."
eu o sa incerc sa depun niste banuti in cont, sper sa nu fie prea tarziu...

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui madyrizi

este prea tarziu sa se intrebe cineva "cum, de ce si ce fel?" daca acest caz a fost acceptat aici, la umanitare, inseamna ca s-au trimis actele necesare. daca il putem ajuta pe micut sa vina inapoi, atunci ar trebui s-o facem fara sa ne gandim "vai, ce parinti!!! nu si-au vandut organele ca sa stea cu micutul in ..."
eu o sa incerc sa depun niste banuti in cont, sper sa nu fie prea tarziu...

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
NOUTATI IN ALBUM

Multumim mult, Mady.

Darius 1 an

pozele lui Labuta
poze

Mergi la inceput

Fetelor imi spuneti si mie cum e cu PAYPAL-ul ?

M-am inscris pe siteul PAYPAL.COM si am trecut acelasi cont de Raiffeisen. O sa primesc probabil o confirmare peste 2-3 zile ?! Chiar nu ma pricep la asta.In principiu am inteles ca e un fel de cont on-line si banutii vor trebui transferati in contul de Raiffeisen ?!
Va rog, lamuriti-ma si pe mine.

Darius 1 an

pozele lui Labuta
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosminiq spune:

Dumnezeu sa-l ierte!Sufletel de ingeras!
E greu e tare greuCe vremuri am ajuns sa traim
Oricum e clar ca DD ii ia la el pe cei buni!

Mihaela,mami de ingeras Cosminiq
Ridurile nu fac decat sa arate unde au fost zambetele" (Mark Twain)

http://bazar.desprecopii.com/browse.asp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

n-am reusit sa ajung la banca pana la 17 , iar internet banking-ul meu e de kko si nu pot face transfer (apropo, sa nu va faceti la brd daca nu aveti deja ).
sper sa nu fie prea tarziu luni...

NOUTATI IN ALBUM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui doina2222

Fetelor imi spuneti si mie cum e cu PAYPAL-ul ?

M-am inscris pe siteul PAYPAL.COM si am trecut acelasi cont de Raiffeisen. O sa primesc probabil o confirmare peste 2-3 zile ?! Chiar nu ma pricep la asta.In principiu am inteles ca e un fel de cont on-line si banutii vor trebui transferati in contul de Raiffeisen ?!
Va rog, lamuriti-ma si pe mine.

Darius 1 an

pozele lui Labuta
poze

doina, am mai scris de mai multe ori cum se procedeaza.

Tu ai card la Raiffeisen? Sau ai atasat contului de PayPal un cont bancar, fara card?

Daca este vorba despre cont bancar FARA card, nu ma pricep.

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Mergi la inceput

Selene, o sa dau un search pe forum referitor la PAYPAL.Am card la Raiffeisen.

Fetelor vreau sa va spun ca in cazul in care nu voi reusi sa strang suma necesara, va voi returna donatiile pentru ca banutii erau pentru Cristian si daca nu putem face posibila aducerea lui in tara, nu am ce sa fac cu ei. Nu am strans mai nimic pana acum.Azi erau 170 de Ron in cont.

Darius 1 an
www.facebook.com/media/set/?set=a.247048438657385.78784.100000566922149" target="_blank">Darius 2 ani
pozele lui Labuta

Mergi la inceput