Iul-Aug 11- BV Krissy, Michelle, Veronica75! (84)
Raspunsuri - Pagina 3
fecian spune:
Laura..superba povestea voastra
In alta ordine de idei, noi o sa mai stam ascunsi cateva zile pana ne facem un program.
Va pup pe toate si cand reusim sa intram va dam noi de veste
Si azi se nasc inca 3 pui!!!
Felicia, de 2 comori: (Gabriel) si (Ana-Maria)
Victoria iese invingatoare!!!
_
Where there is a WILL there is a WAY!
Roberta84 spune:
Laura, iaca , azi nu aveam de ce sa plang, m-ai facut tu acuma.
F frumos .... sa va dea DUMNEZEU o familie sanatoasa si plina de dragoste.
Mai eu sunt disperata , bebe al meu nu plange pur si simplu tipa , se trezeste din somn si tipa de odata ca ma si sperii, si tresare si se sperie mai mereu . doar cand il tin in brate nu are nimic , ca acum de ex. Chiar ma pun pe ganduri tipetele astea din senin asa. COLICI NU PARE SA AIBA , ca stiu cum face la colici , dar vad ca decand ma indop cu ceai de finocchio , nu mai are colici, sper sa nu vb intr-un ceas rau. AI vostri se sperie / o fi normal sa tresara asa de tare ..
Mami fericita de bebe Gabriel ( 14.07. 2011)
Binecuvinteaza Doamne copilasii nostri !
alexia_ada spune:
Hai Krissy !!! Nastere usoara sa ai !!!!!
Lissa
Laura
Felicia
Anaemi
Pupam toate fetele
Noi am inceput sa mai stam si treaza , sa ne chitaim , dar trece imediat cum papa
A venit si bunica mea azi care deja m-a obosit ( si este venita doar de 2 ore ) sta pana vineri speram noi ...ne-a zis ca Ruxi nu vede , ca nu plimba ochii stanga dreapta si ca ii era nu-stiu-cum sa ne zica .
Acum asteptam sa se faca 7 sa iesim afara cu domnisoara sa mergem la o terasa ceva, poate ne relaxam si noi...sper sa si reusim
de buburuza Ruxandra Ioana
alexia_ada spune:
Roberta , a mea mandra trage cate un tipat in somn, dar apoi tace , dar tot asa de tresare baby-phon-ul in casa, cred ca viseaza , ca alta explicatie nu am .
Cum merge cu latele ?
de buburuza Ruxandra Ioana
Roberta84 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alexia_ada Roberta , a mea mandra trage cate un tipat in somn, dar apoi tace , dar tot asa de tresare baby-phon-ul in casa, cred ca viseaza , ca alta explicatie nu am . Cum merge cu latele ? de buburuza Ruxandra Ioana |
Pompam cu spor. Desi incerc zilnic sa ii pun titi in gura , nu vrea , asa ca traiasca cine a inventat pompele electrice , ca in prima saptamana am facut febra la mana de la cea manuala.
Lapte scot destul 120 , 150 , depinde la cat timp ma mulg ca incerc sa trag de cate ori mananca bebe , doar ca in ultima vreme are un program haotic la papat, oricum am in plus mereu , sper sa am in plus si mai tarziu cand o sa pape mai mult.
Tu ? cum te descurci? mulgi in continuare?
Asa sunt bunicile , nu pune la suflet , mie mi-a spus nasa ca e prea mic, ce sa mai zic de bunici>.... desi un copil de 3500kg nu cred ca chiar mic. Acum e baiat mare , are 4700 , deci ma descurc bine cu laptele , avand in vedere cat a luat in greutate.
Mami fericita de bebe Gabriel ( 14.07. 2011)
Binecuvinteaza Doamne copilasii nostri !
Laura13 spune:
roberta cred mai de degraba ca bb se sperie, nu ca viseaza urat. eu chiar recomand cu caldura infasatul pe timpul somnului. pe alex il insaf doar la pranz si noapte si doar atunci doarme profund, in rest mai motaie. dar, cel putin la alex, are efect infasatul asta.
lissa eu l-as lasa pe bb cu mama ta si as sta cu ana. in primul rand ca bb nu va tine minte ca tu lipsesti din viata lui, dar ana da. in al doilea rand daca tu esti suparata/stresata pt ca nu stii cum sa te imparti si bb va simti si va fi la fel.
nu te simti vinovata, mergi la bb la alaptat, dar las-o pe mama ta sa il adoarma, sa il tina pe umar, etc, iar tu stai mai mult cu ana. va va prinde bine tuturor, zic eu. mai ales ca mama ta va pleca la un moment dat si sa vezi atunci imparteala ...
maria2mami vreau de atata timp sa iti spun ... pune bb mereu la san, la fiecare masa. laptele nu se aduna mai mult daca nu este golit sanul. deci la fiecare masa mai intai bb la san, apoi LP daca e necesar si asa se regleaza productia de laptic
gasca, s-a trezit bb, fug la papa si apoi afara la o plimbare
lisssa_ana spune:
"Philip Cheristian s-a nascut azi la 10.08, 3720 gr si 50 cm, apgar 9, nastere naturala cu epi, fara epiziotomie, rupturi sau fractura de coccis . Te rog anunta fetele, va pup si sunt in culmea fericirii"
BRAVO KRISSY!!!!
Bun venit pe lume Philip!
Mama de Ana (29 Ian 2009) si Filip ( 11 iulie 2011)
Fashion
wndyctygirl spune:
Tocmai ma repezeam si io sa anuntz...salutare gashca, felicitari la toate mamicile si bafta celor ce urmeaza! S-a produs si ultima americanca, deci suntem in formatie completa! Tzuc dulce si intru cand pot....probabil cand vor face 18 ani copiii!
Mama de Anna Sophie( 6/11/2008) si +36 cu
babyblue spune:
citat din mesajul lui lisssa_ana salutare si de la noi Laura, superba povestea... sa fiti fericiti si sanatosi mai, eu mor de invidie cand va aud cat dorm ai vostrii. eu sunt disperata, in viata mea nu am vazut un copil mai plangacios. Am fost si eu ieri sa ma tund, am lipsit 3 ore de acasa, a urlat Filip non stop. A obosit si a inceput sa urle si mai tare. Ii dau med de colici si degeaba, se ariceste si urla de numai poate. De azi am inceput si eu regimul alimenatr anticolici pt ca nu mai pot. Imi e tare greu si e ffff frustrant sa il vad cum urla. Vorba mamei ... ne e jena de vecini. Cand iesim din casa,urla, cand intram in casa, urla...in casa urla. Am incercat piele pe piele(asa se mai linistete), umblat prin casa, sasait, leganat, suzeta...tot. O neglijez pe Ana care face numai rele mai nou si cred ca e din cauza ca se simte neglijata din partea mea...dar ce sa fac??? Nici nu stiu cum sa ma impart. Norocul meu ca nu urla noaptea, macar atat...ca zau ca m-as muta din blocul asta. Ma simt atat de rau, sunt cu moralul cum sunt...plang si eu ca nu mai pot s ail vad cum urla. incerc, zau ca incerc sa raman intreaga la minte, astept sa treaca primele 3 luni sa se linisteasca. Mama de Ana (29 Ian 2009) si Filip ( 11 iulie 2011) Fashion |
imagineaza-ti ca al meu urla noaptea.
uite o floricica de la mine pt curaj si rezistenta!
ce regim tii tu pt colicile lui?
_
Mami de Iustin-Andrei (18.07.2011)
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
babyblue spune:
citat din mesajul lui Roberta84 Laura, iaca , azi nu aveam de ce sa plang, m-ai facut tu acuma. F frumos .... sa va dea DUMNEZEU o familie sanatoasa si plina de dragoste. Mai eu sunt disperata , bebe al meu nu plange pur si simplu tipa , se trezeste din somn si tipa de odata ca ma si sperii, si tresare si se sperie mai mereu . doar cand il tin in brate nu are nimic , ca acum de ex. Chiar ma pun pe ganduri tipetele astea din senin asa. COLICI NU PARE SA AIBA , ca stiu cum face la colici , dar vad ca decand ma indop cu ceai de finocchio , nu mai are colici, sper sa nu vb intr-un ceas rau. AI vostri se sperie / o fi normal sa tresara asa de tare .. Mami fericita de bebe Gabriel ( 14.07. 2011) Binecuvinteaza Doamne copilasii nostri ! |
si al meu tipa asa din senin, ca o pasare de prada..:))
de ma si sperii. apoi fie adoarme la loc, fie o tine pe plans pana l iau in brate.
dc o sa apara la stiri ca s-a gasit un prunc la tomberon, sa ma intrebati si pe mine dc l mai am pe iustin.
_
Mami de Iustin-Andrei (18.07.2011)
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....