Iul-Aug 11- BV Krissy, Michelle, Veronica75! (84)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexia_ada

Hai Krissy !!! Nastere usoara sa ai !!!!!
Lissa
Laura
Felicia
Anaemi
Pupam toate fetele
Noi am inceput sa mai stam si treaza , sa ne chitaim , dar trece imediat cum papa
A venit si bunica mea azi care deja m-a obosit ( si este venita doar de 2 ore ) sta pana vineri speram noi ...ne-a zis ca Ruxi nu vede , ca nu plimba ochii stanga dreapta si ca ii era nu-stiu-cum sa ne zica .
Acum asteptam sa se faca 7 sa iesim afara cu domnisoara sa mergem la o terasa ceva, poate ne relaxam si noi...sper sa si reusim

de buburuza Ruxandra Ioana

alexule, stiu ca esti stresata, dar nu ma pot abtine sa nu rad de gaselnita bunica tii.:))

eu de cand stau singura, doar cu barbati miu, parca ma organizez mai bine, decat cu 10 moase dupa mine.sunt eu mai atenta si mai lucida si culmea, pana akm ma descurc. singura parte proasta cand esti singur, este ca nu poti iesi decat cu bebe, ca n ai cu cine sa-l lasi. in rest, eu ma simt muult mai bine, ca fac ce vreau si mi cresc copilul cum vreau.
mama saraca, oricate bune intentii avea, pierdeam cu ea ore in sir contrazicandu-ma cum sa-l cresc pe iustin.

de ex, dc dorm cu copilul, doarme si nu mai urla, dc l tin in pat la el, urla noaptea. mama nu era de acord cu dormitul cu bebe in pat. dar de cand m-am intors la bucuresti, dorm cu el si doarme si el si sunt si eu mai odihnita si nu se mai sacrifica nimeni. o fi rau, o fi bine..asta e. nu mai am cui sa i dau explicatii.

_

Mami de Iustin-Andrei (18.07.2011)
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

laura, superba povestea ta!

KRISSY, FELICITARI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

_

Mami de Iustin-Andrei (18.07.2011)
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

Laura, problema e ca mama nu il poate linisti, adica nu se linistete el la mama in brate si mama deja dupa 2 ore de plans isteric incepe sa se agite. Cum il iau eu in brate, cum se linistete. Acum mama e cu Ana afara la piscina si eu fac curatenie cu Filip in sling. Doarme dus

Voi incepe si eu sa il fac din nou sarmaluta, ca nu se mai poate

regim...am eliminat tot: lactate/oua/rosii/catraveti...tot+ dulciurile. incep si introduc totul treptat sa vad la ce reactioneaza.
daca reactioneaza la dulciuri...am pus-o, ma fac cat o matza in 2 luni

de dimineata am mancat 2 crenvusti cu ardei(care am intelews ca nu baloneaza) si paine. la amiaza, piept de pui la gratar cu salata verde si paine. seara cereale.maine introduc cartofii

Mama de Ana (29 Ian 2009) si Filip ( 11 iulie 2011)

Fashion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihahegarty spune:

Bun gasit din nou burticute (putine, putine, dar tot mai avem cateva), mamici si pitici.

Tocmai ce am facut descoperirea secolului. A mea Imi e foarte plangacioasa (colici, cel mai probabil) si am primit un scranciob in miniatura de la o prietena pe care nu l am testat decat o singura data, dar foarte scurt, pentru ca Imi a adormit. Acum nu mai stiam cum s o mai linistesc si uite ca m am gandit s o pun iar in scranciob. Miracol!! A incetat!! Acum nu mai scoate nici un zgomot!! Sta in scranciobul ala si eu o mai legan din cand in cand!! Am sa l folosesc mai des, poate chiar si pe timp de noapte, ca sa mai scap de plangacila!!

Ha..... M am inselat!!! Minunea a durat 3 minute!!!

Noi am plecat joi seara la Cardiff, la bunici. Au o caravana 'by the sea' si am petrecut 4 zile nemaipomenite de relaxare la mare!!! Am avut o groaza de vizitatori si cadouri!! In doua saptamani iar mergem la mare la bunica. De pe 26 pe 29 august.

Numai ce le am felicitat saptamana trecuta pe cele doua fete ale noastre care au nascut natural, Fecian si Lulusor, caci vad ca mai avem doua mamici:

FELICITARI ESKA!!! BUN VENIT PE LUME BEBE TUDOR!!

FELICITARI MADYBULANCEA!! BUN VENIT PE LUME BEBE RARES-MIHAI!!

La mamici le doresc recuperare rapida, mult mult laptic si sa impartasim impreuna clipe minunate cat mai curand!

La bebei, le doresc sa fie mancaciosi, sa creasca mari si sa si faca parintii fericiti si mandri!!

Vad ca avem si galerie pentru:

KRISSY, MICHELLE si IONELA!!

Haideti fetelor, fiti tari si tineti minte ca la urma oricarei dureri va veti tine bebeii in brate! Noi va sustinem de aici!! Multa bafta!

Mergi la inceput

Miha, Krissy a nascut

Fashion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca-28 spune:

Salutare fetele
Astazi am fost la medic sa o cantarim pe Natalia si surpriza a luat doar 100 gr intr-o sapt, nu e prea bine. Dr ne-a recomandat GALAFOR pt mine, pus la san bb cat mai des si sa vedem peste o sapt cum mai este.Bebelina nu arata rau dr a zis ca in rest e foarte bine si poate nu a fost cantarita bine in maternitate. Eu cred ca atata timp cat doarme si nu plange se satura nu stiu ce sa cred ca daca i-ar fi foame probabil ca ar plange mai mult dar ea nu. Oricum continuam si vedem peste o sapt cum este.
Felicitari Krissi.

ANCA MAMI DE IUSTINA(6 ANI), STEFANIA(4ANI) SI NATALIA(6AUG2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corry_28 spune:

Si ai mei tipa, icnesc, plang, isi dau ochii peste cap...
Ehee, de cate ori nu ma ridic noaptea din pat, ca ma sperii

Felicitari Krissy
Bine ai venit, micut Philip

Fetelor, eu am trecut la un pas de faimoasa depresie (adica, sper ca am trecut...).
Experienta din spital, nu a fost una tocmai placuta (mi-am vazut copii tocmai a doua zi, deoarece trebuia sa ma deplasez eu la ei si operata fiind...; se alapta la ore fixe, iar atunci copii dormeau si erau indopati cu LP...etc)
Ajunsa acasa, am fost lasata (dupa 4 zile), singura cu ei...si a fost f greu....Vor in brate, vor sa-i alint, vor sa adoarma la san, sa-mi simta pielea, si este cam greu sa te imparti la doi....
Mi-au mai si vomitat, am schimbat formula...in fine, este greu.
De abia acum ( la o saptamana de la externare), am inceput sa fiu un pic mai relaxata (imi era frica sa nu le fac rau, aveam impresia ca nu ma descurc...).
Dar tocmai bine ca mi-am revenit, ca au inceput colicii

Ehe, "La vie est belle"

O mama implinita de: Matei si Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Felicitari Cristina! Bine ai venit micutule Philip!

Oana, folosesc Happy, nu contin nicio substanta, e drept ca sunt inalbite cu clor, dar toate sunt. Mi-au mai placut si Libero, dar cand era Eva mica nu se gaseau in Giurgiu. La Happy, dezavantajul e ca sunt mai late intre picioare. Nu conteaza ca sunt mai groase, pampers sunt mai subtiri, dar din cauza sinteticului din compozitie, tin mai mult de cald.

Lissa. E dezastru si cu colicii astia, eu sincer nu cred ca exista vreun remediu eficient, pana nu se adapteaza tubul lor digestiv toate sunt mai mult pentru linistea noastra. Stiu cum e cu surioara, eu am noroc ca se ocupa sotul de ea, dar ea ma vrea pe mine

blog

The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babylicious spune:

Adra, saru'mana de info!

Betty, O sa treaca. Nu o poti implica si pe Ana in ingrijirea lui Filip?

Oana mamica super-fericita de Eliza Maria

Mergi la inceput

no sa ma vedeti pe mine cu slingul pe mine, Filip in el, aspiratorul in mana si toata lumea .
Nu stiu zau cum ii place la F sa stea asa incovoiat dar de 2 ore nu zice nimic, doarme dus. Mama face misto de mine ca o sa fiu cu el in carca toata ziua.
daca asta trebuie sa fac sa taca, asta fac

Fashion

Mergi la inceput