Iul-Aug 11- BV Krissy, Michelle, Veronica75! (84)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Babylicious spune:

Felicitari Krissy!!! Sa va traiasca Filip, sa fie sanatos, voios, mancacios si cuminte!! Iar tie recuperare rapida, lapte mult mult si cat mai multe ore dormite!!!

Oana mamica super-fericita de Eliza Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babylicious spune:

Fetelor, voi cat platiti pt foto video la botez? Sa stiu cam cat ar trebui sa imi ceara...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia_ada spune:

Roberta eu , nu stiu ce am avut azi , dar daca am bagat pompa la 3 ore scoteam maxim 30 ml, daca nu o bag 9 ore scot 80-90ml si ii ajung ptr o masa, deci nici nu se pune problema de rezervam stoc ceva...ptr lactatia ce pot sa iau, dar nu ceai de chimen cu anason ca fac urat de tot de la el, mi-am dat stomacul peste cap ca l-am baut cu sila si scarba .
Ramo, buni tot buni este . Am vb cu soacra acum la tel ca poate vine joi ea sa plece bunica-mea, este criminala , ma simt mai obosita (psihic) ca dupa operatie. Nu credeam sincer , si abia o asteptam....plus ca mai devreme am gasit-o cu ruxi in brate ..ca plangea domne si: vai ce cap moale are !!! mi-a stat inima pe cuvant poate sunt si eu mai irascibila acum dar ...la spalat , la calcat, o mancare nu zic nu, legat de copil are 2 parinti care vor sa o creasca si sa ramana tosusi si ei cat de cat zdraveni la cap .
mai vroaim sa zic ceva...am uitat !
AAAA Babylicous mai pune si tu ceva poze cu domnisoara te rogggg
Ne pregatim si noi de baita acum si apoi la somn , poate maine o zi mai buna pentru toti

de buburuza Ruxandra Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia_ada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Babylicious

Fetelor, voi cat platiti pt foto video la botez? Sa stiu cam cat ar trebui sa imi ceara...

Oana noi avem un pachet de 400 euro foto si 200 euro filmatul ...erau si mai scumpe pachetele , dar am ales cam ce am vrut , am zis ca poza ramane poza fata de filmat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

felicitari krissy!!!!!!!!!! bravo mami pt o nastere fara "incidente", sa ai un baietel sanatos, norocos si fericit! sa aveti parte numai de bucurii

alexia pt lactati pastile mami de la dacia plant, pastile nutrinatal, pastile galafor, granule de la humana (e mai bun ceaiul de lactatie de la fares ... eu dintr-ala beau si nu imi place, dar beau si ceai si aceste granule oribile), galactogil (e cel mai scump din lista) si cam atat stiu eu. o parte din pastile le gasesti aici http://www.pcfarm.ro/produs/903/Nutrinatal

alex sta fff mult timp ci privirea ... in gol, adica se uita fix. nu mai tin minte la de la dani asa ca intreb: asa fac si bb vostrii? . as aprecia raspunsuri multe.

n usoara tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexia_ada

Roberta eu , nu stiu ce am avut azi , dar daca am bagat pompa la 3 ore scoteam maxim 30 ml, daca nu o bag 9 ore scot 80-90ml si ii ajung ptr o masa, deci nici nu se pune problema de rezervam stoc ceva...ptr lactatia ce pot sa iau, dar nu ceai de chimen cu anason ca fac urat de tot de la el, mi-am dat stomacul peste cap ca l-am baut cu sila si scarba .
Ramo, buni tot buni este . Am vb cu soacra acum la tel ca poate vine joi ea sa plece bunica-mea, este criminala , ma simt mai obosita (psihic) ca dupa operatie. Nu credeam sincer , si abia o asteptam....plus ca mai devreme am gasit-o cu ruxi in brate ..ca plangea domne si: vai ce cap moale are !!! mi-a stat inima pe cuvant poate sunt si eu mai irascibila acum dar ...la spalat , la calcat, o mancare nu zic nu, legat de copil are 2 parinti care vor sa o creasca si sa ramana tosusi si ei cat de cat zdraveni la cap .
mai vroaim sa zic ceva...am uitat !
AAAA Babylicous mai pune si tu ceva poze cu domnisoara te rogggg
Ne pregatim si noi de baita acum si apoi la somn , poate maine o zi mai buna pentru toti

pt alaptat iti recomand humana still tee. e bun la gust, sunt granule efervescente si chiar stimuleaza.
eu insa nu l mai beau si nu prea mai am lapte. deja avem supliment la fiecare masa. asta e...

_

Mami de Iustin-Andrei (18.07.2011)
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

laura, si Filip sta asa. am uitat noi cum a fost cu primii

Mama de Ana (29 Ian 2009) si Filip ( 11 iulie 2011)

Fashion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

alex, cred ca de la oboseala nu scoti suf lapte. trebuie sa dormi mai mult.:) mai sunt si zile si zile. uneori ai mai mult lapte, alteori mai putin. nu te panica.

_

Mami de Iustin-Andrei (18.07.2011)
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Felicitari Krissy!!! Bine ai venit bebe Philip !!!

Anamaria cu Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & Petru (29.06.2011)

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Aoleeeeu Lissa...pe cuvant ca-mi aduci aminte de mine , cum eram cu Anastasia !

Si ea statea numai in brate, numai la mine ! Daca e la fel ca ea...tine-te bine eu te incurajez acum

Mie de la cat am tinut-o in brate am facut nu stiu ce la coloana (vertebre tasate cu nervi nu stiu cum), de era cat pe ce sa ajung la operatie. Am facut niste fizioterapie (la domiciliu ) si mi-am mai revenit...deci cum ziceam...te incurajez

Corry mamica noastra eroina...mii de si de . Mereu ma gandesc la tine cand imi este mai greu si ma bucur mult cand te citesc ! si de fiecare data ii multumesc lui Dumnezeu ca mi-a dat cate un copil...pe rand

Alexia,eu sunt mult mai linistita singura.(vorba Ramonei).

Anamaria cu Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & Petru (29.06.2011)

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput