Iul-Aug 11- BV Krissy, Michelle, Veronica75! (84)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ilida spune:

Bun venit pe lume bebe Philip! Felicitari Cristina!!!!

Bravo mamico, din nou natural si fara taieturi sau complicatii, esti tare, jos palaria!!!!
Va doresc sanatate la amandoi, acomodare rapida !

am deja un cavaler!
"Viata nu inseamna sa astepti ca furtunile sa treaca. Ci sa inveti sa dansezi in ploaie"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Laura13

pentru cine are chef si timp, in continuarea povestii lui Dani, urmeaza povestea sarcinii si a nasterii lui Alex
.........
Copilul iti ia tot ce ai avut, dar iti da ce n-ai avut niciodata.

Laura, foarte emotionanta povestea bebelusului tau si extrem de real ceea ce ai spus despre familie. Merci mut pentru gandurile impartasite, ai vorbi foarte frumos, cred ca mult ne regasim cand le citim.
Abia astept si eu ca Tudor sa-mi ceara un fratior/surioara.

am deja un cavaler!
"Viata nu inseamna sa astepti ca furtunile sa treaca. Ci sa inveti sa dansezi in ploaie"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Oana, noi nu o sa avem fotograf profi...O sa faca poze fratele sotului...cred...si o sa filmeze (doar la biserica) un fin de-al nostru.

Mi-ar fi placut mult si mie niste poze din alea frumoase, dar mi se pare ca pachetele alea costa f mult.

Laura si Petru sta si se uita fix la...ceva. In special unde este mai multa lumina sau la becuri Si ceilalti se uitau tot asa.

Squirel abia astept povestea!

Windy

De tipat si Petru tipaaa ...icneste, pufneste, partzaie

Petru urlaaaaa, ingrozitor in masina. Cand il pun in scoica aia , parca il pun pe ghimpi. Va dati seama ce este la noi in masina: Petru urla, ceilati doi urla (= canta , vorbesc tare, tipa, se cearta )

Anamaria cu Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & Petru (29.06.2011)

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lisssa_ana
mai, eu mor de invidie cand va aud cat dorm ai vostrii.
.......

Draga Betty, la fel de invidioasa sunt si eu, am un miorlait ca si tine. Din cate stii aici sunt eu cu sotul(care merge si la job) deci iti imaginezi ce zombie suntem amandoi! Uneori ii zic sotului ca bebe va fi confuz, nu va sti care e mama, eu sau el !!! Asta pt ca noapte in timp ce eu pompez laptic, tati ii da biberon Iar ziua trec eu si la bibe, ca de la san tot nu vrea.
Deci draga mea te inteleg perfect, dar zic ca se poate si mai rau. Lasa ca cica la 3 luni se mai linistesc si ei. Doamne-ajuta!

am deja un cavaler!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roberta84 spune:

Alexia as vrea sa-ti recomad ceva pt lactatie dar nu se potriveste ceea ce gasesc eu aici cu ce este in tara. In schimb te rog sa incerci sa te odihnesti mai mult , stiu ca e imposibil , dar mai fura un pic de somn ziua cand doarme bebelina, mananca bine , nu te gani cumva la tale acum , nu e momentul , eu mai am de dat 6 kg jos , dar le-o veni vremea , acu e bebica mai important, apoi incearca sa bei cat mai multe lichide , apa , ceai. Zile deastea am mai avut si eu , am bagat repede o portie de LP ca sa recuperez si apoi mi-am revenit si nu uita , cu cat tragi mai des cu atat stimulezi productia mai mult , chiar daca tragi in gol si iese putin , altfel o sa dispara si putinul asta daca mulgi la 9 ore.
si nu mai baga in seama pe bunica , lasa ca pleaca repede
Tocmai asta vb cu sotul in seara asta , cred ca o alta persoana m-ar fi incurcat mai mult decat sa ma ajute..
Corry , si eu ma gandesc mereu la tine . eu am fost la un pas de depresie cu unul singur , dar tu cu doi.Lasa ca o sa vina i vremuri mai bune
Felicitari Krissy!!! Bine ai venit bebe Philip !!!

LAURA , si Gabriel are momente cand e cuminte si sta cu privirea asa in gol ca eu incerc sa imi dau seama unde priveste , dar el priveste in gol
Eu la fiecare muls stau cu ochii in calculator , ca s-a umplut biberonu decand ma chinui sa scriu mesajul asta...offf ce ma doare spatele

Mami fericita de bebe Gabriel ( 14.07. 2011)

Binecuvinteaza Doamne copilasii nostri !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Roberta84
.....
Mai eu sunt disperata , bebe al meu nu plange pur si simplu tipa , se trezeste din somn si tipa de odata ca ma si sperii, si tresare si se sperie mai mereu . doar cand il tin in brate nu are nimic , ca acum de ex. .......

ROberta, si al meu are astfel de episoade de tipete. Am citit pe undeva ca ei viseza, si ca ar visa cum cad in gol, de-asta tresar si incep sa urle. Sa stii ca ajuta mult ce spunea si Bety, infasarea sarmaluta. Asa-l tin noaptea pe cavaler, cu armura stransa :)

am deja un cavaler!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxiiiii spune:

Buna #537;eara si de la noi!!
Uram Cristinei felictari si toate cele bune si bebe sa fie sanatos!!
Si la ceilalti bebei care au mai venit pe lume intre timp!!

Ananemi multumim de urari

Am facut si noi o lunita si am luat in geutate 800 de grame si mergem in continuare doar cu titi...eu citesc de micile voastre probleme si pana acum am stat deoparte ca nu am vrut sa mai amarasc pe nimeni :) a mea copila doarme noapte de la 12 la 5-6 dimi, apoi diefra programul...uneori baga iar repriza de 3-4 ore, alteori de 2 ore...dar cu toate ca doarme asa mult seara nu mananca mai mult decat de obicei...nu se trezeste urland de foame ...o schimb, ne jucam putin si abia la joaca incepe sa o caute pe titi si sa faca un pic de galagie...vineri cand am fost la controlul de o luna a zis ca e ok dar nu am intrebat daca e vreo problema cu somnul asta indelungat...
Pe mine ma streseaza ca nu mananca mai mult si sper sa nu fie nicio problema.
In alta ordine de idei eu nu ma mulg dupa fiecare masa a ei...ar trebui sa fac asta dupa fiecare masa?? Daca nu mulg dupa fiecare masa se produce mai putin lapte??

Bubulina mea nu a facut colici si probabil ca un rol important il am si eu ...va spun si voua cam ce fac...poate va ajuta....beau ceai de chimen, anason si fenicol -1,5 l pe zi, apa multa, lapte cam 0,5 l pe zi, iaurturi slabe, branza dulce fara grasimi, piept de pui, supe, cartof copt sau la cuptor si morcov, orez, biscuiti bel vita, banane, piersici, nectarine....am mai incercat si alte alimente dar au agitat-o si nu am mai mancat...
Dar cred ca ceaiul e cel care ajuta cel mai bine...

Inca o intrebare pt voi...voua ce v-au recomandat medicii...vigantol sau d3 injectabil? Mie mi s-a recomndat vigantol dar ieri nasul sotului care e medic ortoped mi-a zis sa-i fac neaparat injectabil pt ca la el ajung ff multi copiii cu rahitism care au luat picaturi si la care nu s-a asimilat cum trebuie pt ca nah...si mie uneori mi le scuipa...mi-e mai usor sa-i torn direct picaturile in gura dar dr. zis ca neaparat trebuie puse in lapte ca sa ajunga cum trebuie in stomac...voi ce stiti?

Va pup pe toate

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ruxiiiii
..
Inca o intrebare pt voi...voua ce v-au recomandat medicii...vigantol sau d3 injectabil? Mie mi s-a recomndat vigantol dar ieri nasul sotului care e medic ortoped mi-a zis sa-i fac neaparat injectabil pt ca la el ajung ff multi copiii cu rahitism care au luat picaturi si la care nu s-a asimilat cum trebuie pt ca nah...si mie uneori mi le scuipa...mi-e mai usor sa-i torn direct picaturile in gura dar dr. zis ca neaparat trebuie puse in lapte ca sa ajunga cum trebuie in stomac...voi ce stiti?

Va pup pe toate

Mie dr. pediatru mi-a dat pt bebe un complex de vitamine numit TriViSol (are vit. A, C si D). Mi-a spus ca astea sunt indicate pt. copiii alaptati exclusiv de la san. Sunt picaturi pe care i le pun cu late in biberon (ii dau laptele meu dar i biberon) si am grija sa manance tot. Am intrebat si mi s-a spus ca nu mai e nevoie de Vigantol in cazul asta.
Am citit pe aici ca fetele le dau separat, in lingurita... eu persoanl nu ma vad in stare sa ii dau asa, poate le-ar mai si scuipa si atunci nu stiu daca ia toata doza.

am deja un cavaler!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Fetelor, intru si eu repede, cat ma lasa pitica ...

Felicitari KRISSY !

Sa incerc sa raspund repede, la ce-mi mai aduc aminte:

Pt VIGANTOL - eu stiu ca medicamentele NU SE DAU IN LAPTE, pt ca schimba gustul laptelui si ii pot declansa copilului repulsia fata de lapte. Daca e nevoie se dau intr-o lingurita cu ceai, dar eu ii dau Vigantolul intr-o lingurita de silicon; sunt foarte bune pt bb mic, pt ca au varful moale si nu risca sa se raneasca. Moapsa mea e foarte miscacioasa si da din maini si din picioare intruna, si cu forta, nu oricum, asa ca am sanse mari sa-mi iau un picior peste lingurita, si ma grabesc sa i-o dau in gurita.

Vitamina D3 - noi i-am facut Irinei injectii cu D3, pt ca 2 doctori au vazut-o rahitica, dar asta pe la 6 luni ... Atentie la excesul de vitamina D, poate avea efecte secundare destul de importante, nu se da asa, dupa ureche, ci numai daca bb are niste semne clare de rahitism, plus ceva analize ! Irina a avut fontanela mare si coastele evazate si i-am dat mai multe picaturi de Vigantol, apoi am trecut-o pe Vigantoletten = pastilute care se dau la copii mai mari in general, dar cica se asimileaza mai bine, si abia pe urma i-am facut D3 injectabila.
Pana la urma se pare ca () coastele evazate sunt o mostenire genetica, nu au legatura cu rahitismul ...

Programul nostru este la fel de haotic, alaptatul la cerere ma dispera, mai ales ca nu am lapte suficient si trebuie sa-i mai bag si completare ! Mananca la un san HAPLEA, trage 10-15 minute cu "galgaituri", dupa care adoarme bustean; se trezeste dupa o ora cu dureri de burta de la aerul inghitit, sau de foame, repetam faza la celalalt san, peste o ora iar se trezeste si bag LP, cateodata se trezeste mai repede si clar e nevoie de LP. As vrea sa golesc sanii la pompa, dar sincer nu am timp intre reprizele de alaptat, ar insemna sa stau toata ziua pe canapea cu tzatza in gura copilului sau la pompa
Beau ceai de chimen+anason, iau Galactogil, dar am impresia ca laptele meu scade, pt ca ia mai multa completare ...

Plus ca m-am constipat rau de tot, tot nu mi-am revenit dupa cezariana, mi-au inflorit hemoroizii intr-o veselie, nu mai stiu ce sa ma fac MA ajuta sa mai scrieti si voi ce mancati, fetele care aveti lapte din belsug ... in special preparate cu legume si fructe, care sa nu constipe ...

Poate adunam retete si punem pe prima pagina un link, ceva ...

De exemplu :
avem voie ???
lapte, iaurt, oua, branza, fasole verde, broccoli, spanac, dulciuri, fainoase, ciorbe, supe, bulion, rosii+ardei gatite ???
Ce cruditati avem voie ? Salata verde, andive ?

Sunt intr-o ceata totala si nu pot sa-mi dau seama ce o deranjeaza pe moapsa mea si daca as putea face ceva sa nu se mai chirceasca asa de durere ...

Irina (2006) si Miruna (2011)
www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai coase cineva goblen ?
www.dealemele.webs.com" target="_blank">cartile copilariei mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristelle25 spune:

Cand am intrat si eu sa postez ce sa vezi? Serverul inchis...
Felicitari noilor mamici Mady, Eska, Krissy!!
Chiar ma gandeam la tine Krissy cu fractura de coccis ..ma bucur ca de data asta s-a terminat totul cu bine
Burtocika eu am renuntat in primele 2 saptamani la tot ce era crud ca sa nu faca colici ...apoi am introdus cate un mar pe zi ..am mancat si rosii , salata , varza (dar nu cruda) , fasole..Ceai de colici nu beau foarte mult cel putin o cana pe zi ..acum nu stiu daca al meu a facut colici poate l-a durut uneori burtica dar nu a facut urat cum fac ei la colici..Cred ca sunt norocoasa cu puiul meu ..chiar daca uneori ma plang si nu mai pot dar cand citesc ce vi se intampla voua (Lissa) imi dau seama ca la mine e floare la ureche..Al meu mananca cam la 3 ore..noaptea se trezeste la 3 si apoi dimineata la 7 ..Cand iesim afara e un ingeras..
Laura tare frumoasa povestea ta
Ramona ma bucur ca esti mai linistita..
Si al meu copil ma sperie uneori cu tipatul lui prin somn..
Sta si el si se uita in gol..
Alexiaeu ma bucur ca nu am avut o persoana in varsta pe langa mine ca sa puna probleme din astea cu capul moale..in schimb am avut-o pe sora mea..O iubesc ..e sora mea ..dar...nu am avut mare ajutor...il mai tinea uneori in brate..ca treburile prin casa tot eu le-am facut si la cumparaturi tot eu ma duceam ca altfel muream de foame..era sa o dau si in depresie ...daca nu era sotul meu sigur o luam razna..cand am ramas singuri m-am linistit si eu si m-am organizat singura si am reusit sa fiu mai calma..Am vorbit si eu cu mama o data care zicea sa ii dau ceai..si m-am enervat..i-am zis ca daca vreau un sfat il cer..s-o fi suparat ea dar cred ca i-a trecut...Cu tinutul in brate eu nu prea il tin toata ziua ..nu vreau sa il obisnuiesc decat cand plange si nu se mai linisteste..observ ca nu e dependent de bratele mele ..dar mai are si el unele zile..Nu mai stiu ce mai vroiam sa zic...asa ca scot niste motate pentru cine e la rand:

mami fericita de strumf Vlad Rafael

Mergi la inceput