Iul-Aug 11- BV Krissy, Michelle, Veronica75! (84)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Anamaria nici eu nu prea ma uit in jurul meu...mai mult acum ma uit pe unde merg ca din cauza burtii ma impiedic frecvent , plus ca Razvi ma tot chema in toate directiile...stii tu

Adra felicitari pentru noptile dormite, asa da.

Anca si tu ai o fetita model...bravo fetelor ...

Sper sa fie si a mea la fel de linistita desi dupa miscarile de trupe din burta nu cred .

Felicia mama curajoasa...eu am inceput sa plang sambata cand m-au luat cateva contractii si mi-am dat seama ca nasterea naturala nu cred ca e de mine...asa ca chapeau

Mai stie cineva ceva de Krissy?

Crisspy, fericita de Razvi si 38 sapt Andra - Maria

AMR 2 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca-28

Salutare mamici si burtici
Natalia de 2 nopti doarme de la 12 seara pan a la 5 dim, apoi mananca si mai doarme putin. Azi dim a mancat de la 5:30 pana la 6:30 apoi a adormit langa mine cam 40 min, dupa care am plasat-o sotului care a reusit sa o mai adoarma, si a dormit pana la 10 si ceva, ce bine mi-a prins, am dormit si eu ceva mai mult.

ANCA MAMI DE IUSTINA(6 ANI), STEFANIA(4ANI) SI NATALIA(6AUG2011)

ce-i faci mamic? da si noua reteta
bravo voua!!!!!

Mergi la inceput

pentru cine are chef si timp, in continuarea povestii lui Dani, urmeaza povestea sarcinii si a nasterii lui Alex

Si anii au trecut si Dani a crescut. Si l-am iubit si il iubim, azi mai mult ca ieri si maine mai mult ca azi.
Si intr-o seara, prin primavara lui 2010, dupa rugaciune, Dani spune: „Doamne Doamne, te rog da-mi si mie un fratior sau o surioara”. Am ramas amandoi uimiti, deoarece niciodata nu am discutat cu el despre frati/surori, desi noi ne propusesem sa mai facem un copil.
Am crezut ca e o „faza” sau ceva spus de un copil mic care nu isi da seama exact ce spune. Dar mai tot timpul cand vedea cerul (asa se gandea Dani la DD) rugamintea revenea … un fratior sau o surioara.
Am vorbit cu Florin si ne-am hotarat sa incercam, atat pentru el cat si pentru noi, convinsi fiind ca anii treceau si nu am mai fi facut al doilea copil daca lasam sa treaca prea mult timp.
In august 2010, dupa concediul de la mare, ne-am pus serios pe treaba. Prima luna si prima intarziere, nu de o zi, ci de 7 zile. Totusi, dupa 7 zile mi-a venit ciclu … am suferit mult, deoarece in mintea mea am fost gravida in cele 7 zile.
A trecut si luna septembrie, UM pe 02 octombrie. Urmatoarea menstruatie trebuia sa vina pe 30 octombrie. In ziua aceea m-am certat cu Florin si am iesit la o plimbare sa ma calmez. Nu stiu de ce dar afara fiind, cu 10 lei in buzunar, m-am gandit sa ma duc sa imi iau un test.
Am urcat, am facut testul si … surpriza … 2 liniute roz. Primul caruia i-am spus a fost Dani, offf, cum s-a bucurat puiul meu si ma tot intreba cand vine si cat e de mic si cum e acum. Impreuna i-am spus si lui Florin … primele lui cuvinte au fost: „trebuie sa te lasi de fumat”.
Asa au inceput cele noua luni … au fost, pe de o parte lungi, pe de alta parte scurte. Lungi au fost pentru ca au fost mai grele … greata, dar numai seara si cu greu reuseam sa vomit, alergie pe fata si piept, apoi tusea seaca ce a dus la contractii dureroase la 25 de saptamani, apoi analizele de anticorpi antiRH gresite, apoi doctorita ne-a anuntat ca bb va avea probleme cu piciorul drept, apoi suspiciunea de TBC a lui Florin, intarzieri periodice in crestere, sinuzita de sarcina … 9 luni ce par a fi tare lungi. Pe de alta parte toata sarcina m-am gandit ca, probabil, va fi ultima oara cand voi simti un bb in burta, cand ma va lovi cu piciorusele … si au trecut ca vantul. In toate cele 9 luni Dani a fost extraordinar, mi-a pupat burtica, i-a vorbit, a mangaiat-o si mereu ma intreba cand vine fratiorul lui.
BB a avut tripla circulara de cordon, apoi cu cateva saptamani inainte de nastere a ramas dubla. Si am hotarat ca, pentru a nu risca nimic cu bb, voi opta pentru cezariana, ramanand totusi deschisa portita de nastere natura daca ar fi disparut circulara. Am stabilit cezariana cu doctorita mea pentru data de 4 iulie, la ora 11.
Pe 30 iunie m-am dus la un ultim ecograf, la doctorul Lazar, doctorita mea fiind plecata. Si vestile au fost rele: in urma ecografiei doctorul a concluzionat ca este meconiu in lichid, drept pentru care mi-a recomandat cezariana cat de repede se poate. O! Ce-a fost in sufletul meu … Dani era pe drum, venea de la bunici pentru intalnirea cu fratiorul lui … am decis sa mai stau o zi cu cezariana ca sa ajunga si Dani acasa, sa mai stam o seara in formatie de 3, sa mai dorm o seara cu el si sa pupe burtica dimineata inainte de a pleca la spital.
Si asa s-a stabilit: 01 iulie, ora 10.

Dimineata am plecat plangand la maternitate, de frica, de tristete ca voi face cezariana, de griji … ce era in sufletul meu numai eu stiu.
Am optat sa nasc la spitalul particular, deci primirea si felul in care am fost tratata pana sa intru in sala a fost impecabil.
La ora 10 si un pic m-au luat sa imi faca anestezia, mi-au pus sonda, au ridicat paravanul, doctorul mi-a facut din ochi si au inceput. Nu tin minte foarte mute, tensiunea mea a scazut brusc la 6, stiu doar ca totul se invartea in jurul meu. Dupa nu stiu ce medicamente mi-am revenit, dar inca nu il auzeam pe bb … si am inceput iar sa ma panichez … trebuia scos in max. 5 minute, iar mie mi se parea ca trecuse o vesnicie.
La un moment dat il aud pe doctor: „ti-am spus ca e dubla si o ansa e pe ochi”, a venit o asistenta si m-a impins o data f tare pe burta si … am auzit niste tipete. Foarte, foarte puternice, primele tipete ale puiului de om care statuse ascuns in burtica mea. Nu l-am vazut, l-au luat sa il curete, sa il cantareasca (3.050gr), sa il masoare (50 cm) si sa il infese, intre timp eu plangeam si radeam in acelasi timp. Si asa, infasat, mi-am vazut pentru prima data copilul … plangea atat de tare. Mi l-au adus aproape de mine, am pus mana pe el si l-am pupat pentru prima data … n-am sa uit niciodata in viata mea senzatia de moale si de cald … era atat de moale si atat de caldut … iar atunci cand l-am pupat s-a oprit din plans de parca ar fi stiut ca eu sunt mamica lui. M-au lasat prea putin timp sa il pup, l-au luat repede … a fost prea scurt timpul.
Restul nu conteaza, operatia, anestezia, de fapt cand a trecut anestezia, calmantele, durerile … ce conteaza astea cand dai nastere unei minuni, unei comori, unui ingeras venit printre noi? Ce conteaza cand nasti un copil, cand vezi o minune a lui D-zeu cu ochii tai? Ce conteaza cand ajuti la infaptuirea unei minuni?
Nu am sa uit bucuria din ochisorii lui Dani cand l-a vazut prima data pe Alex … sunt imagini si momente din viata care se lipesc de sufletul unei mame. Nu e nimic mai frumos in viata decat dragostea dintre copiii mei, dragostea dintre frati!
Am acum doua motive sa ma trezesc dimineata, am doua motive sa zambesc cand sunt obosita sau necajita, am doua motive sa ii multumesc lui D-zeu zi de zi! Viata mea e de doua ori mai minunata!
Ma rog la D-zeu sa fie sanatosi ei si noi sa fim sanatosi pe langa ei, ma rog la D-zeu sa ne ajute sa fim o familie unita, sa ne ajute D-zeu sa ii crestem mari si sa ajunga OAMENI MARI, sa se iubeasca, sa se ajute, sa fie frati si o familie toata viata.
Va multumesc copii ca ati ales familia noastra, va multumesc ca ne intregiti, va multumesc ca sunteti ai nostrii. Mami si tati va iubesc, azi mai mult ca ieri si maine mai mult ca azi. Orice ne va pune viata in cale asta nu se va schimba niciodata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Laura

Ce-mi place sa citesc povestile nasterilor!!! Fiecare ma emotioneaza pana la lacrimi...Fiecare ma face sa retraiesc momentele nasterilor copiilor mei...momente unice !!!

Anamaria cu Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & Petru (29.06.2011)

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babylicious spune:

Salutare si de la noi!

cu intarziere urez si eu La multi ani!! tuturor sarbatoritilor de ieri, precum si la toate bebelanele! Noi am fost pe la parintii mei, am citit de pe telefon, si cand sa intru sa salut si sa urez poporul...decedase serverul

Oxidoni, sanatate multa!! Sper sa scapi cat mai repede de probleme!

Anaemi, ma bucur ca e totul in regula!!

Adra, voi ce scutece folositi? imi poti da pm daca nu vrei sa scrii aici!

Betty, superb tortul!! Si normal ca F tipa mai tare ca Ana, e barbat!!

Felicia, sanatate multa!!!! Ma bucur tare ca a fost totul cum ti-ai dorit!!

Lulushor, sanatat multa puisorului!

Laura, pai daca voi, mamici cu experienta nu intelegeti nimic, pai pe noi ne ia groaza!!! Ma bucur ca totusi e bine! Poate te ajuta sa te mai linistesti!

Alexia, Ramona, fff frumoasa poza! Sa va traiasca frumosii!

Ionela, cred ca deja ai nascut, asa ca sa iti traiasca minunea!!

Gogosica, sper sa va treaca colicii si sa puteti dormi cat mai curand!!!

Fetelor, uit mereu, sunt superbe povestile voastre! Toate m=au emotionat puternic!! Va multumesc la toate, nunominalizez, ca imi e ca uit pe cineva!

Krissy, tare fudul mai e Filip!! Greu se lasa dus...

Hai Filip !!!! Hai Krissy!!!

Hai Michelle !!!!

Oana mamica super-fericita de Eliza Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Aaa si rapid pana se trezeste Anuca...am pus o pozica cu ea in albumul nostru .

Poate diseara o sa am mai mult timp si o sa pun mai multe pozici.

Va pup

Felicia,de (Gabriel) si 40+ cu bulina Ana-Maria AMR

Povestea lui Gabriel
Victoria iese invingatoare!!!

_

Where there is a WILL there is a WAY!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns squirrel spune:

Buna fetelor

Dupa cum s-a anuntat in 4 aug a venit pe lume si minunea noastra. Ma pregatesc sa va scriu si eu povestea dar la noi merge mai greu cu timpul. Astept sa inceapa baietii scolile si atunci va fi mai usor.

Va multumesc din suflet tuturor de urari.

Nu stiu cine a mai nascut dat va felicit din suflet si un milion de motate pentru cine e la rand, sa treaca repede si bine.

Despre Cristina eu stiu doar ca la ora 4.20 Usa era dilatata 5 cm si cu epi montata. Poate ca pana acum a nascut. Daca mai am vesti va anunt.

La Multi Ani celor care si-au sarbatorit zilele de nastere si onomastica cu ocazia zile de Sf. Maria.

Va doresc numai bine.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anaemi

Laura

Ce-mi place sa citesc povestile nasterilor!!! Fiecare ma emotioneaza pana la lacrimi...Fiecare ma face sa retraiesc momentele nasterilor copiilor mei...momente unice !!!

Anamaria cu Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & Petru (29.06.2011)

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui fecian

Aaa si rapid pana se trezeste Anuca...am pus o pozica cu ea in albumul nostru .

Poate diseara o sa am mai mult timp si o sa pun mai multe pozici.

Va pup

Felicia,de (Gabriel) si 40+ cu bulina Ana-Maria AMR
Povestea lui Gabriel
Victoria iese invingatoare!!!

_

Where there is a WILL there is a WAY!

ce dulcica e ... si ce de-a par!!!! o invidiez sa va traiasca si sa va bucurati de ea in fiecare zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

salutare si de la noi
Laura, superba povestea... sa fiti fericiti si sanatosi

mai, eu mor de invidie cand va aud cat dorm ai vostrii.

eu sunt disperata, in viata mea nu am vazut un copil mai plangacios. Am fost si eu ieri sa ma tund, am lipsit 3 ore de acasa, a urlat Filip non stop. A obosit si a inceput sa urle si mai tare. Ii dau med de colici si degeaba, se ariceste si urla de numai poate.
De azi am inceput si eu regimul alimenatr anticolici pt ca nu mai pot.
Imi e tare greu si e ffff frustrant sa il vad cum urla.
Vorba mamei ... ne e jena de vecini. Cand iesim din casa,urla, cand intram in casa, urla...in casa urla. Am incercat piele pe piele(asa se mai linistete), umblat prin casa, sasait, leganat, suzeta...tot.
O neglijez pe Ana care face numai rele mai nou si cred ca e din cauza ca se simte neglijata din partea mea...dar ce sa fac???
Nici nu stiu cum sa ma impart.

Norocul meu ca nu urla noaptea, macar atat...ca zau ca m-as muta din blocul asta.

Ma simt atat de rau, sunt cu moralul cum sunt...plang si eu ca nu mai pot s ail vad cum urla.

incerc, zau ca incerc sa raman intreaga la minte, astept sa treaca primele 3 luni sa se linisteasca.

Mama de Ana (29 Ian 2009) si Filip ( 11 iulie 2011)

Fashion

Mergi la inceput