Iul-Aug 11- BV Krissy, Michelle, Veronica75! (84)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns v_florina spune:

Burtocika, la Casa Jienilor am fost la sf lui 2009 cand cautam restaurant pt nunta. Mi-a placut cel de pe Agricultorilor, la etajul 2 au un separeu pentru botez, dar nu mai stiu sigur pt cate persoane. Si noi tot la Casa Jienilor ne-am gandit, vom fi maxim 15 pers.
Am mancat acolo o data, si a fost ok. Si servirea a fost in regula, insa repet, asta a fost la sf lui 2009.
_
39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Roxy, tu ziceai ca i-ai faut vaccinul Alexiei? Cum a fost dupa vaccin? A facut febra, a fost mai agitata....? Eu sincer cam am oroare de vaccinurile astea, in special de reactiile de dupa !

Despre calciu: si noua ne-a zis pediatra sa-i dam 5 ml/10 zile/luna. Lui F si A nu le-am dat cand au fost mici, nici nu ne-a recomandat pediatra de atunci.

Si lui Petru ii mai tremura barbita/buza de jos , in special cand plange mai tare.

Burtocika, nu stiu sa-ti spun de nici un restaurant cum este. Dar am citit mai demult, parca tot aici pe DC, niste referinte bune pt Piciorul Porcului (ce nume si-au ales si astia ! )

Anamaria cu Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & Petru (29.06.2011)

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babylicious spune:

Burtocika, eu pun apa la fiert cu zahar, pun cat sa fie dulce pe gustul meu, si cand fierbe pun fructele spalate si taiate si sting focul!
Nici eu nu mai facusem...

Oana mamica super-fericita de Eliza Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Krissy spune:

Bine v-am regasit doamnelor! In primul rand va multumesc tuturorpt sustinere si felicitari, si aici si pe FB, sunteti niste dragute!
Maine ne da drumul acasa si o sa va povestesc atunci ce nastere frumoasa am avut. Pana atunci vreau sa va zic ca be e un simpatic si deja un mancacios, desi nu stiu cat colostru vine dar el trage cu nadejde, dupa care doarme dus. Eu ma simt excelent, aproape nu imi vine sa cred ca am nascut, pana ma uit la minunea mica de care ne-am indragostit cu totii, inclusiv Sophia.
Sper ca Michelle si Ionela au nascut si ele cu bine azi, iar pt Florina si C ristina/Crisspy tinem pumnii in continuare - sa fie cu sanatate, atunci cand va fi ca nu mai e mult! Doamne-ajuta!
Pupice tuturor si pe curand,

Cristina, mami de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia (1 martie 2007) si Philip Christian (16 august 2011)

Poze

"The past is history, the future’s mystery, the present is a gift – that’s why it’s called the present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

v_florina

eu una sunt rupta, nu stiu ce-i cu mine, am o migrena cumplita, ma doare capul in ciuda nurofenului forte inghitit. asa ca va pe toate, va doresc o n usoara ca eu fug la somm.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui fecian

Buna fetelor!

Hai ca incet incet intram intr-un oarecare ritm..desi azi noapte efectiv a fost numai si numai la san. Inchipiti-va ca a papat la 19, la 21, la 22, apoi de la 23,30 pana la ora 02.00 continuu ca sa imi dea un ragaz de 3 ore si sa pape de la 5,00 pana la 6,30.

O zi superba!

Felicia, de 2 comori: (Gabriel) si (Ana-Maria)
Povestea lui Gabriel
Victoria iese invingatoare!!!

_

Where there is a WILL there is a WAY!

vrei sa spui ca timp de 2h si jumatate a supt???? really?????????

oricum super faina faza cu ajutorul specializat dupa nastere ... chiar ma gandeam cat e de ciudat sa te trimita acasa la mai putin de 24h de la nastere. acum m-am mai dumirit.

vazut poze frumoase cu patrick ... chiar ca a crescut ... imi place de mor cum doarme, parca e o broscuta

gata, chiar fug la somn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilida spune:

Citat:
citat din mesajul lui Krissy

Bine v-am regasit doamnelor! In primul rand va multumesc tuturorpt sustinere si felicitari, si aici si pe FB, sunteti niste dragute!
Maine ne da drumul acasa si o sa va povestesc atunci ce nastere frumoasa am avut. ........

Bine-ai revenit Cristina! Sa-ti traiasca flacaul ani multi si fericiti!
Ce ma bucur ca ai avut o nastere frumoasa, nu stiu de ce dar chiar ma asteptam sa fie asa. Deci ceaiurile alea chiar au avut efect la tine - cele pt col, ai reusit fara epiz., felicitari! Abia astept povestea nasterii detaliata si poze cu Philip.
Apropos, forumul nostru e forumul Filip-ilor, si bebelusi si maricei

am deja un cavaler!
"Viata nu inseamna sa astepti ca furtunile sa treaca. Ci sa inveti sa dansezi in ploaie"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia_ada spune:

Neata fetelor!
Va servesc cu o cafeluta sau un ceai , dupa preferinte si un platou mare cu bunatatiazi facem 2 saptamani
Noi am inceput sa tinem ochisorii din ce in ce mai mult deschisi, sa urmarim cu privirea si ne place cat mai mult sa stam in brate , dar poate nu ne vom invata :D. La baita este tare frumos, cum simte apa tace instant si mai incepe cand terminam masajul si vine treaba cu imbracatul :)
Krissy , ca nu am apucat , felicitari !!!!bine ati revenit , tu si bebe , sanatosi si voiosi
Anaemi cand plecati la mare ?? si mie imi sta gandul la plaja, nisip, hehheee
De azi incerc sa beau pentru lactatie, poate rezolv problema, ca toata ziua de ieri max 50ml am scos, bine am fost si tare agitata, si nervoasa, si , si , si, incerc sa dau vina pe asta si sa imi revin!! Eu sper ca treaba asta cu laptele( sa dispara) nu se mosteneste ca maica-mea max 1 saptamana m-a alaptat , apoi am trecut pe Robebebi...
Am mai auzit o treaba , ca daca mamica a aavut colici cand era micuta , bebelusul nu face , oare este adevarat ? sau doar o vb din batrani si asta ?
Azi pleaca bunica-mea si ne linistim si noi , ne reintram in ritmul in care ne-am obisnuit.

de buburuza Ruxandra Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia_ada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Babylicious

Burtocika, eu pun apa la fiert cu zahar, pun cat sa fie dulce pe gustul meu, si cand fierbe pun fructele spalate si taiate si sting focul!
Nici eu nu mai facusem...

Oana mamica super-fericita de Eliza Maria

Oana si al meu a facut compot de prune, foarte foarte bun. La jumatate de kg de prune, a pus 100g de zahar . La fel a procedat, a fiert apa cu zaharul apoi cand a incput sa clocoteasca a pus prunele taiate in jumatati. Yammyyyy

de buburuza Ruxandra Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

'Neata,

Babylicious esti o dulce ...pai nu aveti incotro decat sa ne asteptati .

Florina eu am o pompa manuala de la Avent de la Razvi...nu prea m-a ajutat pe mine, insa a folosit-o o prietena cu brio 6 luni ca bebelul ei nu a vrut sa suga direct de la sursa si a pompat la greu. Acum o sa-mi dea o alta prietena si pompa electrica tot de la Avent sa vedem cu care ma impac mai bine.

Cristi distractie placuta sambata la botez...asteptam pozici. Carol ce mai zice de fratiorul mic? Ce maricel pare Patrick in poze , cat are in greutate?

Felicia ma bucur ca esti mai bine ...ce bine ca ai avut ajutor specializat. La noi nu exista asa ceva din pacate. Felicitari petru recuperarea greutatii. Ma incurajeaza ce spui de Bitzu si cum a reactionat cand a vazut-o pe Ana . Eu am emotii cu Razvi si intalnirea cu matza mica.

Oau, Krissy ce activa esti asa de repede...ma bucur ca te simti excelent si bebe trage la greu . Asteptam povestea nasterii cand ajugenti acasa si bineinteles mai multe poze.

Laura sper ca esti mai bine azi, fara migrene .

Alexia pt buburuza mica.

Ieri am achizitionat carucior pt matza mica...am gasit pe net un Inglesina Zippy cu tot cu landou si scoica la 600 Ron in stare excelenta ...sunt fericita ca am scapat de o grija si mai fericita ca am gasit ceva super bun la super pret.

Intr-o jumatate de ora plec spre echografie...sper sa primesc vesti bune...ne "auzim" dupa.

Crisspy, fericita de Razvi si 38 sapt Andra - Maria

AMR 8 ZILE

Mergi la inceput