Iul-Aug 11- BV Krissy, Michelle, Veronica75! (84)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sdcristian

hello fetelor

pt lapte eu iau mami de la dacia plant, galafor de azi ca de oboseala aproape am ramas pe sec, ceaiuri... si carne.

si pat se uita in gol, cand nu doarme, oricum ei nu vad foarte bine acum

isi tine tare bine capul, cand sta pe burta e ridicat de la piept in sus, ii place tare de tot afara...

azi am avut colici nebune, dupa 2 ore de urlat am adormit langa el, a venit si carol de la joaca si nu l-am auzit, am dormit dusa. eu am o problema cu ultimul supt de noaptea, pe la 5 dimmineata de fapt, nu mai pot sa adorm, si-s apoi zombie toata ziua

sambata avem si noi botezul, abia astept. pt nasi am luat o rama mare foto, argintata, cu 12 locuri pt pozele lui patrick, 1 mai mare la 1 an, si loc de amprenta de manuta. oare sa mai iau ceva?

mama de Carol (29.12.2008) si Patrick (04.07.2011)
blog

wowww, ce idee faina pt cadoul nasilor. dai mai multe detalii? de unde? cat? eventual daca gasesti pe net un link ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Buna fetelor!

Hai ca incet incet intram intr-un oarecare ritm..desi azi noapte efectiv a fost numai si numai la san. Inchipiti-va ca a papat la 19, la 21, la 22, apoi de la 23,30 pana la ora 02.00 continuu ca sa imi dea un ragaz de 3 ore si sa pape de la 5,00 pana la 6,30.

Acum vad ca ziua a fost ceva mai bine, dar....stai sa vedem la noapte.

Pana mai azi am avut parte si de serviciul de asistare a lauzei...si tare bine mi-a prins. Mi-a dat multe multe sfaturi practice si efectiv m-a ajutat sa gestionam foarte eficient niste situatii destul de aiurea sa zicem.

De exemplu, vinerea trecuta ma simteam foarte foarte rau, aveam frisoane si febra si chiar ma simteam din ce in ce mai slabita...m-a controlat rapid, mi-a luat temperatura a vazut ca am febra, in timp ce dadeam mostra de urina, ea a sunat rapid la doctor, apoi la spital ca sa verifice urina pentru infectie urinara. In acelasi timp ne-a pregatit si pentru o posibila reinternare... Am asteptat cu sufletul la gura rezultatul de la testul de urina (facut in regim de super- urgentza la spital) si am fost foarte fericiti sa aflam ca e doar o infectie urinara si deci tratabila de acasa cu antibiotic. In acelasi timp tot ea l-a stresat pe medicul meu de familie sa imi dea acum, rapid un tratament anti-hemoroizi (Doamne ce hemoroizi am putut avea ).

Apoi am trecut fooarte tangential pe langa febra laptelui si am reusit sa o evit prin sfaturile ei constante despre cum sa oprim fabricarea de prea mult lapte...practic a fost si ea pe sanii mei si a ajutat la desfundarea canalelor si uite asa am reusit ca in 2 zile sa am sanii normali...cu lapte dar fara galme

Iar azi a fost un episod destul de scarry. Am facut un dus rapid si cand am iesit din dus un val de sange rosu a inceput sa curga...nu a fost mult timp, cateva zeci de secunde, insa a fost atat de mult cantitativ ca m-am speriat ingrozitor. Iarasi m-a controlat si a vazut ca era un hematom care se pare ca "blocase" colul..iar in momentul in care a fost eliminat s-a eliminat si sangele care se tot acumula in uter. Asa ca acum sunt in pat pentru inca o zi.

M-a bucurat sa vad promptitudinea si mai ales seriozitatea cu care m-a tratat, cu care a avut grija de mine si de Ana.

De maine suntem singurele, iar daca vom avea probleme va trebui sa sun la spital/ moasa.. Sper ca nu va fi cazul.

Cam astea au fost motivele ce m-au tinut departe atatea zile...dar recuperam noi

Despre Ana... Azi a ajuns la greutatea de la nastere iar cordonul ombilical mai atarna doar de un fir, deci maine cred ca vom fi fara el. Mihahegarthy si bblina mea are buricutul afara...probabil asa e felul ei. Nu cred ca trebuie sa ne facem griji.
Cred ca duminica o sa iesim si noi afara pentru prima data.

Sfat de la nurse: cu bb e bine sa iesi afara dupa ce recupereaza greutatea pierduta. Asta e ce mi-a spus ea...asa suntem siguri ca e pe drumul cel bun.

Ilida imi pare rau sa vad ca te doare mana...sincer si eu sunt din nou cu mana in pioneze, insa am vazut si cauza. Am avut la mana stanga o branula iar cand a scos-o aveam un hematom foarte mare care apasa pe tendoane si parea ca si cum am din nou probleme cu mana. Am reusit sa reduc marimea hematomului cu comprese reci (intr-o manusa de baie pus o pungutza cu gem (punga de sandvish) din congelator)...a facut minuni. deja de 2 zile ma simt mai bine...inca ma doare mana, caci hematomul nu e dus complet, insa e mult mai ushor.

Prima data am avut probleme inca de dinaintea nasterii cu mana...acum e post-partum.

Sper ca la tine sa se mai amelioreze simptomele si sa te refaci cat mai repede

Crisspysper ca sa vina si la voi minunea cat mai repede. E ingrozitoare ultima perioada (mai ales ultimele saptamani...cel putin pentru mine asa a fost) si sper ca totul sa decurga asa cum vrei tu. E atat de important asta

v_florinaun si o pentru rabdare. Sa dea Domnul sa fie foarte bine si la voi.

anaemi cum rezisti mamicule pe metereze cu 3 copilasi? Ca eu abia acum dupa ccateva zile ma simt in stare sa ma mai ocup si de Bitzu ...Pana acum nu eram in stare nici de mine sa ma ocup..

Legat de Bitzu, pot sa zic ca sunt super-fericita s avad cum a reactionat fata de Ana. E incantat de ea, ma ajuta sa o schimb, o pupa si o mangaie si ii tot spune ca el e Bitzu si ea e baby susje (surioara lui) si tot asteapta un raspuns de la ea. A ramas un pic socat sa vada ca Ana papa de la san si intr-o zi vine la mine glontz, imi ridica rochia sa vada unde e bb. Si-a dat seama ca bb a iesit din stomacul lui mami si acum Ana e cu noi .
E greu ...insa Bitzu face totul sa fie mult mai lejer decat ne-am inchipuit.

Legat de pompa de san am folosit-o cu foarte mare succes in zilele de febra laptelui...sincer fara ea cred ca dadeam in mastita. Deja prezentam zone rosii pe sani, si cu ajutorul asistentei si al pompei am reusit sa scapam de ele. Eu cred ca e absolut necesara.

Va pup acum, cred ca ma hodinesc si eu acum.
Am scris cat o zi de post...scriu si mai incolo.

O zi superba!

Felicia, de 2 comori: (Gabriel) si (Ana-Maria)

Povestea lui Gabriel
Victoria iese invingatoare!!!

_

Where there is a WILL there is a WAY!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns v_florina spune:

Laura, iti trimitPM.

Felicia, bine ai revenit printre noi. Super serviciul de asistenta, cred ca este extrem de folositor pentru primele zile dupa nastere. Incet incet v-ati revenit si voi. Bitzu este haios, cum se uita el dupa bebe sub rochie :)

Babylicious, multumim pentru rabdare, mamica optimista!

39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

http:// www. luxurygifts. ro/romana/produs/1138/noutati/rama-primul-an-argintata-cu-mulaj-pentru-amprenta/

scoti spatiile

blog

Mergi la inceput

eu pompa mi-am luat una avent electrica de pe okazii, cu 250 de lei, e super si chiar nu doare.

blog

Mergi la inceput

poze noi

http://s288.photobucket.com/albums/ll162/cristi_2003/

blog

Mergi la inceput

Mai stau si ma uit pe listutza si vad ca Anuca mea chiar a fost cea mai micutza!!! Si a stat cel mai mult in burtica... Ce o fi facut ea acolo, numai ea stie! Ca sigur de crescut nu prea s-a ocupat ea!

Povestea lui Gabriel

_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sdcristian

poze noi

http://s288.photobucket.com/albums/ll162/cristi_2003/

blog

Ce grasunel frumos aveti. E ditamai cavalerul

Povestea lui Gabriel

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Fetelor, va multumesc la toate pentru ideile de regim pt alaptat !!! O sa incerc sa pun in practica, poate reusesc sa mai scap de constipatie ... O sa incerc cu pepene intai, vad ca mai multe ati mancat si a fost ok, asa ca o sa incerc asa. Lapte cu cereale ... o s-o fac si pe-asta, desi nu prea ma omor cu ele ... In rest, carne mananc si acum, am mancat sufleu de broccoli cu branza de vaci, m-am gandit ca doar conopida baloneaza si broccoli e safe ...

Mamutz, n-am inteles, spanac e voie sau nu ? E destul de restrictiv regimul tau, partea proasta e ca asa il aveam si eu si contine multe lucruri care constipa - orez, carne, lactate - asa ca nu stiu cu ce legume sa le combin ca sa evit constipatia ...

Imi pare rau de patania ta cu sanul, bine ca s-a rezolvat !

Babylicious - cum faci tu compoturile ? Eu n-am facut niciodata, habar n-am de proportii ...

Ilida - si eu m-am ingrasat 30 kg dupa ce am nascut , dar nu neaparat din cauza alaptatului, doar primele 10kg au fost de-acolo Intr-adevar, am poftit foarte tare la dulce, si acum poftesc, dar incerc sa ma mai abtin ...

Cu uitatul in gol, si la noi se intampla, dar eu zic ca nu e chiar in gol, probabil acum incep si ei sa zareasca cate ceva, lumina in principal, si de-aia se uita dupa lumina. Asa facea si Irina, holba niste ochi cat cepele si ii placea sa stea pe umarul nostru si sa ne plimbam cu ea prin camera.

Si noi cautam restaurant pt botez, dar nu mai avem dispozitia si timpul necesar sa le si testam, ca sa vedem cum se prezinta ... A fost cineva la CASA JIENILOR sau LA PICIORUL PORCULUI ? Astea doua ne-ar fi placut, sunt relativ aproape de noi si par ok, dar nu stiu cum e mancarea si servirea ... Noi nu vom avea un botez mare, doar familia si cativa prieteni, in jur de 20-25 persoane.

Irina (2006) si Miruna (2011)
www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai coase cineva goblen ?
www.dealemele.webs.com" target="_blank">cartile copilariei mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Eu sunt singurica cu Petru. Piticii si sotul sunt putin plecatri asa ca ne facem de cap .

SdCristian ce a crescut Patrick

Felicia ce super cu asistenta dupa nastere !

Mie, acum la al 3 lea si cu toti 3, mi-e mult mai usor decat mi-a fost la Filip sau la Filip+ Anastasia.

Crisspy, florina, asteptam atata timp cat este nevoie ! Important este sa fie totul bine!

Florina eu am folosit pompa doar la Filip. Dar f putin timp. ma mulgeam inainte sa ma duc la scoala si-i lasam sotului sa-i dea cat eram eu plecata. Dar am facut asta doar de cateva ori, pa ca apoi am trecut pe LP...si oricum scoteam cu chiu cu vai de la ambii sani 80-100 ml.

La Anastasia si acum nu am mai folosit-o...nici nu mai stiu pe unde am pus-o

Anamaria cu Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & Petru (29.06.2011)

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput