Iul-Aug 11- BV Krissy, Michelle, Veronica75! (84)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Gogoshika

Crisspy tu cred ca inchei odiseea !

Ariana ce mai faceti?

Mamicilor nu mai dati nici un semn? (MihaelaV,Mihaa,Veronica,Florina,SdCristian, Aly,Rammy, Edelw,Savy,Cereline,AlinaO,.....)

Ce o face Eric al lui Lulushor??

Anamaria cu Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & Petru (29.06.2011)

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Citat:
citat din mesajul lui anaemi
Crisspy tu cred ca inchei odiseea !

Cred ca da ... eu abia nasc si voi va botezati, etc...

Eu cred ca a nascut si Veronica ca nici la odiseea cealalta nu a mai intrat zilele astea.

Crisspy, fericita de Razvi si 38 sapt Andra - Maria

AMR 10 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns v_florina spune:

N-am nascut si nici nu cred ca nasc curand...
Ieri la control mi-a spus ca abia s-a inmuiat putin colul. Nu am niciun fel de contractii. Asadar, cred ca saptamana asta stau cuminte.
Razvan nu vrea sa facem treaba aia cu S pentru ca ii este teama sa nu ii faca rau lui bebe. Doctora a zis sa fac miscare, dar daca nici eu nu m-am miscat in sarcina... apoi cine!

Ma exaspereaza vizitele acasa. De o saptamana avem in fiecare zi o vizita. Mai, nu stiu voi cum sunteti, dar eu nu m-as mai duce in vizita la o gravida care astapta sta nasca. As lasa fata sa stea cu nervii ei, cu nerabdarea si cu gandurile ei. Nu stiu de unde obiceiul asta ca trebuie sa stea cineva cu gravida pe ultima suta de metri.

Citesc de problemele voastre cu laptele, si as vrea sa intreb, este cineva care nu foloseste pompa de san? Anaemi, Adra, Laura? Eu inca nu mi-am luat si nu as lua pana nu vad exact cum sta situatia cu laptele. Ma gandesc mai degraba sa inchiriez - costa 50 lei/luna, si daca o folosesc 6 luni, ajung la 300 lei fata de peste 500 lei cat costa un Philips. N-ar fi o chestie nici de banii astia, ca daca-i musai, cu placere, dar daca nu-mi mai foloseste dupa doua luni?

Felicitari pentru Krissy si ultimul american din odisee!

Crisspy, mai poti?

39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Florina, nu folosesc, n-am folosit niciodata pompa de san, ba chiar mi-a fost frica de ideea de muls, nu stiu de ce am in minte ca mulsul asta este foarte dureros. Parerea mea e ca bebelusul e cea mai buna pompa, stimuleaza cel mai bine. Tu intereseaza-te, vezi ce crezi ca ti s-ar potrivi si in ca z de nevoie cumperi/inchiriezi, dar nu inainte de nastere

blog

The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world

Mergi la inceput

Multumesc Adra de raspuns. Deci se poate si fara. O sa astept pana dupa nastere si vad atunci, in functie de situatie.

39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Florina as mai putea dar nu ma lasa doctorii astia cu masuratorile lor sa ma bucur de ultimele zile

Mai ales ca acum o am pe mami la mine, deci nu mai ridic un pai ar trebui sa ma simt ca o floricica...noaptea imi e cel mai greu pana adorm ca mor de cald...in rest toate bune.

Tu? Vrei sa te las pe tine ultima?

Crisspy, fericita de Razvi si 38 sapt Andra - Maria

AMR 10 ZILE

Mergi la inceput

Crisspy, dupa noi stau toate fetele

Si eu as mai putea, dupa cum se vede, si bebe mai poate. Lichid ok, placenta ok, doctorul nu-mi da niciun verdict.

Cum spuneam, ma exaspereaza vizitele si telefoanele de genul 'ai nascut? nu??? cand nasti?'

39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babylicious spune:

Florina, Crisspy, va asteptam cat e nevoie dragelor!! Abia asteptam sa vedem si puiutii vostri, dar avem rabdare! Sper ca mai aveti si voi

Oana mamica super-fericita de Eliza Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

hello fetelor

pt lapte eu iau mami de la dacia plant, galafor de azi ca de oboseala aproape am ramas pe sec, ceaiuri... si carne.

si pat se uita in gol, cand nu doarme, oricum ei nu vad foarte bine acum

isi tine tare bine capul, cand sta pe burta e ridicat de la piept in sus, ii place tare de tot afara...

azi am avut colici nebune, dupa 2 ore de urlat am adormit langa el, a venit si carol de la joaca si nu l-am auzit, am dormit dusa. eu am o problema cu ultimul supt de noaptea, pe la 5 dimmineata de fapt, nu mai pot sa adorm, si-s apoi zombie toata ziua

sambata avem si noi botezul, abia astept. pt nasi am luat o rama mare foto, argintata, cu 12 locuri pt pozele lui patrick, 1 mai mare la 1 an, si loc de amprenta de manuta. oare sa mai iau ceva?

mama de Carol (29.12.2008) si Patrick (04.07.2011)
blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui v_florina

N-am nascut si nici nu cred ca nasc curand...
Ieri la control mi-a spus ca abia s-a inmuiat putin colul. Nu am niciun fel de contractii. Asadar, cred ca saptamana asta stau cuminte.
Razvan nu vrea sa facem treaba aia cu S pentru ca ii este teama sa nu ii faca rau lui bebe. Doctora a zis sa fac miscare, dar daca nici eu nu m-am miscat in sarcina... apoi cine!

Ma exaspereaza vizitele acasa. De o saptamana avem in fiecare zi o vizita. Mai, nu stiu voi cum sunteti, dar eu nu m-as mai duce in vizita la o gravida care astapta sta nasca. As lasa fata sa stea cu nervii ei, cu nerabdarea si cu gandurile ei. Nu stiu de unde obiceiul asta ca trebuie sa stea cineva cu gravida pe ultima suta de metri.

Citesc de problemele voastre cu laptele, si as vrea sa intreb, este cineva care nu foloseste pompa de san? Anaemi, Adra, Laura? Eu inca nu mi-am luat si nu as lua pana nu vad exact cum sta situatia cu laptele. Ma gandesc mai degraba sa inchiriez - costa 50 lei/luna, si daca o folosesc 6 luni, ajung la 300 lei fata de peste 500 lei cat costa un Philips. N-ar fi o chestie nici de banii astia, ca daca-i musai, cu placere, dar daca nu-mi mai foloseste dupa doua luni?

Felicitari pentru Krissy si ultimul american din odisee!

Crisspy, mai poti?

39+

eu am pompa manuala si desi am incercat sa o folosesc, nu iese nici o branza dupa ce papa alex.
dar de unde de inchiriat? de care? zi si mie ca parca as fi tentata, macar sa vad daca iese ceva ...

Mergi la inceput