Iul-Aug 11- BV Krissy, Michelle, Veronica75! (84)
Raspunsuri - Pagina 13
sdcristian spune:
crisspy acuma marti avea 5,4 kg. dar sunt panicata ca parca nu mai am lapte destul, sau e el in puseu, si dsi in san mai este lapte, cand se face tare moale nu mai vrea sa suga printul
felicitari de carucior
eu tocmai mi-am dat comanda de ceaiuri la dacia plant pe net, ca-s mai ieftine ca in farmacie. si de pastile mami. sper sa nu pierd iarasi laptele ca si mor de ciuda - la carol tot la 6 saptamani s-a dus
si am dureri in burta - poate imi vine ciclul? la carol tot cam la botez a venit. asta-mi mai lipsea, vroiam si eu sa stau ca baietii inca cateva luni
mama de Carol (29.12.2008) si Patrick (04.07.2011)
blog
pufi79 spune:
Neata fete cucuite,
Desi cu intarziere KRISSY felicitari, sa va traiasca strumful si sa fie sanatos si voios!
Alexia sa-ti traiasca printesita, si multumim pentru platoul cu bunatati
SDcristian din punctul asta de vedere ai dreptate, tare bine e sa fim ca baietii .
[b]Roxi treaba cu alaptatul la cerere in cazul nostru sta cam asa, dat fiind faptul ca nu ii dau deloc LP sunt probabil dati cand nu se satura, fie ca e el puturos si adoarme, fie ca a prins doar lapticul de inceput care nu-i tine de foame si e clar ca se va trezi si va cere papa mult mai repede. Eu sunt pe baricade pentru el si desi m-a tot batut gandul sa-i fac un program si sa-i scot o masa noaptea am renuntat rapid la idee. Atata timp cat am lapte sunt la dispozitia lui desi se pare ca incepe sa renunte singurel la una din mese- doua nopti la rand a dormit de la 10.30 pana la 5 , aseara s-a trezit la 3 dar eu am rabdare .
Altfel suntem bine, bubu e zambaret nevoie mare, avem ora de joaca, de povestit, de stat pe burtika ; singura problema e ca nu adormim decat in brate dar sa mai crestem putin si apoi poate ne dezobisnuim de tot .
Super ideea cu rama foto cu amprenta, deja am comandat si noi .
mami de strumf mult iubit Eduard-Gabriel
Doamne ai grija de noi
sdcristian spune:
bubu dar iei si altceva in afara de rama?
mama de Carol (29.12.2008) si Patrick (04.07.2011)
blog
pufi79 spune:
nu mai iau altceva in afara de rama, cum am spus si intr-un post anterior nasii lui Eduard sunt sora si cumnatul meu, suntem in familie plus ca ei nu sunt deloc pretentiosi si nu se asteapta la niciun cadou .
Doamne ai grija de noi
pufi79 spune:
Fetelor va doresc o zi minunata, am fugit ca tre' sa vina mama sa stea cu eduard ca eu sa pot face curat , m-am apucat de curatenie generala .
Doamne ai grija de noi
crisspy spune:
Asa...am fost la echo...aici a iesit de 3,043 kg fata de 2,915kg cat a masurat saptamana trecuta. Daca saptamana trecuta era dezvoltata de 36 sapt acum aparea ca fiind dezvoltata de 36 sapt si 2 zile. Fata de masuratorile facute de dr mea, la care matza a iesit de 35 sapt si 3 zile. Eu am astazi 38 sapt si 3 zile.
Deci nu a scazut dar de crescut nici nu prea creste. Dr. Rahimian (cel de azi) mi-a zis ca pot sa mai stau pana vinerea viitoare cand sunt programata la cezariana.
Si-a tras si margele intre timp...nu ar fi trebuit oare sa simt nishte miscari de trupe serioase cand s-a rasucit si si-a pus margelele?
Nu mai stiu ce sa cred ...om vedea pe 26 care din ei a avut dreptate, numai matza sa fie sanatoasa.
Cristi sper sa nu pierzi lapticul, stiu cat de mult ti-ai dorit sa alaptezi.
Crisspy, fericita de Razvi si 38 sapt Andra - Maria
AMR 8 ZILE
roxybarbu spune:
Anaemi eu cum am ajuns acasa de la vaccin i-am si pus un supozitor de paracetamol si nu mi-a facut febra,a fost un pic mai maraita dar nu tare
mamutz spune:
Doamna Popescu primeste un telefon de la Spitalul Universitar:
- Doamna, zice omu', va rog sa veniti de urgenta la spital! Sotul dumneavoastra doamna... dar mai bine va spun cand ajungeti aici. Va rog sa va grabiti!
Cu sufletul la gura, ia domna un taxi si peste 30 de minute bate la usa cabinetului doctorului.
Acesta o invita sa se aseze, cheama o asistenta sa ii aduca un pahar cu apa, abordeaza o mina grava si dupa pauza pentru fixarea efectului, incepe:
- Sotul d-voastra a suferit un grav accident de circulatie!
Tipa ofteaza din fundul sulfetului.
- Are coloana vertebrala sectionata in doua locuri!
Femeia incepe sa sughita si sa se inece.
- De astazi a ramas complet paralizat si nu-si mai poate controla nici o extremitate a corpului!
Incep plansete si lacrimi.
- Va trebui sa-l hraniti cu lichide, sa-l stergeti cu grija la gura, sa-l intoarceti pe cealalta parte a corpului o data la doua ore pentru a evita sa faca pneumonie!
Plansul devine necontrolat aproape animalic.
- Va trebui sa-l spalati cu grija peste tot in special la fund pentru ca acolo se aduna o mare cantitate de fecale care vor lasa un miros greu in camera!
Femeia incepe sa-si smulga parul din cap.
- Si sa aveti in vedere ca acest lucru se va intampla tot restul vietii sotului d-voastra caci in aceasta stare se poate mentine chiar si 30-40 de ani!
Femeia lesina!
Doctorul o repune pe piciore apoi cu un zambet in coltul gurii ii spune:
- Haideti doamna, ca am glumit! Sotul d-voastra a murit!
alexia_ada spune:
Fetele, am vb la munca azi si trebuie sa trimit copie dupa certificatul de nastere al buburuzei plus o cerere in care sa specific ce varianta aleg pentru perioada de creste crestere copil si cu ce data incepe. Exista cumva un tipizat cu asa ceva? Voi cum ati procedat ?
de buburuza Ruxandra Ioana