Iul-Aug 11- BV Krissy, Michelle, Veronica75! (84)
Raspunsuri - Pagina 14
Laura13 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alexia_ada Fetele, am vb la munca azi si trebuie sa trimit copie dupa certificatul de nastere al buburuzei plus o cerere in care sa specific ce varianta aleg pentru perioada de creste crestere copil si cu ce data incepe. Exista cumva un tipizat cu asa ceva? Voi cum ati procedat ? de buburuza Ruxandra Ioana |
trebuie anuntat si la munca? eu stiam ca te hotarasti cand iti depui actele pt indemnizatia de crestere copil. dar inca nu m-am interesat f exact deci s-ar putea sa ma insel
data de incepere va fi data ultimului concediu medical dus la munca ... hmmm, ciudata cerere
eu nu am anuntat nimic la munca, drept e ca ar trebuie sa duc si eu o copie dupa certificat
lisssa_ana spune:
eu mi's nervoasa, Ana s-a trezit un pic calduta, mama stranuta si o doare gatul. Eu sunt bijnene, Filip la fel.
ooof, ce ma enerveaza bolile astea
Mama de Ana (29 Ian 2009) si Filip ( 11 iulie 2011)
Fashion
Savvy spune:
Buna ziua, mamici si burtici!
Am reusit si eu azi sa mai intru pe net, dupa o luuunga pauza, in care ne-am luptat din rasputeri cu balaurul numit colici. Debridat-ul n-a avut niciun efect, asa ca am incercat cu Colief - frectie la picior de lemn si am ajuns la Infacol, care pare sa faca ceva treaba - macar bebe nu se mai zbate si nu mai tipa ca din gura de sarpe, chiar daca in acele perioade tot trebuie tinut in brate si plimbat sau, in cazuri mai rele, tinut pe burtica lui tati, sa adoarma.
De crescut, am crescut cu un kilogram si ceva, de lungit ne-am lungit cu 4-5 cm, Robert avea 52 de cm, acum are 56.
Programul de bebe? Si-l face cum vrea el: acum mananca aprox. 6 mese pe zi, desi la inceput voia 7. Acum eu am o nedumerire, poate ma ajutati voi sa dau de capat problemei: nu prea mai vrea sa manance, doarme mai mult si chiar adoarme in timpul meselor, desi cu 5 minute inainte tipa foarte convingator de foame (acuma stiu sa deosebesc plansul de foame de plansul de colici).
Deci tipa ca-i este foame, ora este potrivita (3-4 ore de la ultima masa), apoi mananca 70-80 de ml LM (lapte mami - muls), cu toate ca norma lui era de 120-130. Nu face asa la toate mesele, dar o face destul de des. Alteori mananca 120, dar adoarme in timp ce mananca. V-ati confruntat si voi cu asa ceva?
Multumiri si pupici si felicitari tuturr proaspetelor mamici! Sa fiti sanatoase, cu puiuti sanatosi, frumosi si destepti!
Mami de Robert
crisspy spune:
A nascut si Veronica 75, va redau mai jos mesajul de la licurici
Citat: |
Fetelor, va pup pe toate Am nascut Am un baietel Leonard - Cristian nascut pe data 16/08, la ora 19:20 de 3.370 kg, sunt supeeeeerrr fericita Deocamdata suntem tot la spital, asteptam sa plecam cat de curand acasa Vin mai pe seara cu amanunte. |
Crisspy, fericita de Razvi si 38 sapt Andra - Maria
AMR 8 ZILE
anaemi spune:
M-a terminat azi Petru... Toata ziua , de cand s-a trezit pana acum a fost agitat, a plans...a vrut numai in brate si plimbat . Cred ca-l doare burtica. Nu a facut kk si nici gaze nu a dat si se tot strange si mai plange...ooooffff!
Anamaria cu Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & Petru (29.06.2011)
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...
anaemi spune:
Felicitari Veronica75 ! Bine ai venit bebe Cristian!!!
Lissa, imi pare rau...poate nu o sa fie mai rau Mie mi-e groaza, ca mai este putin si incep copii gradinita ...si sa vezi atunci distractie
Savvy, nu stiu ce sa-ti spun...si Petru are zile cand doarme mai mult ziua (numai cand n-am mare branza de facut...ca atunci cand am super treaba nu vrea nicicum sa stea si el ).
Si el are momente cand urla de foame, dar nu vrea sa manance...Am observat ca nu trebuie sa-l las sa i se faca f foame, pt ca atunci trage ca haplea, se ineaca, se enerveaza , mai rau urla si nici ca mai vrea sa traga ca lumea. Cand este asa, il las sa se linisteasca mai intai si apoi incerc iar.
In schimb daca il iau sa-i dau sa pape pana sa i se faca asa foame, mananca f bine.
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
anaemi spune:
La multe lunite Eliza si Iustin!!!
Mamutz ...M-a super destins bancul!!!
Alexia , noi plecam, luni dimineata. Duminica avem botezul!
Roxi
anaemi spune:
Crisspy, hai ca o sa fie bine, sa vezi tu!!!
lisssa_ana spune:
anaemi sau mamutz, daca imi puteti spune si mie cum vede biserica ortodoxa steriletul as aprecia:)
Mama de Ana (29 Ian 2009) si Filip ( 11 iulie 2011)
Fashion
anca-28 spune:
Formularul tipizat pt indemnizatie sotul meu l-a luat de la primarie si tot acolo se depune completat dupa terminarea concediului post natal. Este un ghiseu care se ocupa numai de asta.
ANCA MAMI DE IUSTINA(6 ANI), STEFANIA(4ANI) SI NATALIA(6AUG2011)