Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (196)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Robert bea cu miere sau cu nesquick. cu cana, cu paiul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Mai, numai puturosul meu inca mai trage la biberon? Unul seara la culcare si unul dimineata cand se scoala. Am scapat la gradinita de cel de pranz.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Victoria nu bea lapte deloc! O data la saptamana sau chiar la 2 mananca si ea un pic cu cereale... atat! Nu l-a baut niciodata. Am alaptat-o pana la 2 ani si de atunci, pauza lapte.

Multumim tuturor de complimente. Filmuletul e de dinainte de ziua ei, abia acum am apucat sa-l pun Cum ati vazut nu avea par deloc in video. Acum are tot cam cat avea anul trecut inainte de a-i cadea.

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lorich

Robert bea cu miere sau cu nesquick. cu cana, cu paiul.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si maslinuta Ana Isabela din 14.01.2011

Cum mi s-au intamplat doua minuni, Robertsi Ana Isabela

Va iubesc pana la cer si dincolo de el...

cu Nesquik bea si Cristiana...mereu uit sa-i iau o cana din aia cu pai
poate asa scap de "tinutul" dupa ea

Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Desiree2002

Victoria nu bea lapte deloc! O data la saptamana sau chiar la 2 mananca si ea un pic cu cereale... atat! Nu l-a baut niciodata. Am alaptat-o pana la 2 ani si de atunci, pauza lapte.

Multumim tuturor de complimente. Filmuletul e de dinainte de ziua ei, abia acum am apucat sa-l pun Cum ati vazut nu avea par deloc in video. Acum are tot cam cat avea anul trecut inainte de a-i cadea.

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Desi, eu n-am apucat sa vad filmuletul, promit sa-l vizionez deseara...dar sunt sigura ca e o dulce, nu se poate altfel

www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lorich

Daca tot am facut cafea pt buburuze, va ofer si voua aburinda!

Nadia dar balonul rosu??? I-a placut??? A luat un balon si a inceput sa-l umfle cu pomba in fata web cam-ului si-i povestea Victoriei ce si cum.

Da, si eu am obs ca Mihaser nu a mai scris, mi-e dor de ea, mi-e dor si de MsBB, vb lui Robert mami, ti-e daga de Adriana! si multe alte fete. Ce sa facem? Copiii au crescut, mamicile sunt la job, e vara, sunt concedii si altele.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si maslinuta Ana Isabela din 14.01.2011

Cum mi s-au intamplat doua minuni, Robertsi Ana Isabela

Va iubesc pana la cer si dincolo de el...

Daaaaaaa, ne-a placut si balonul ptr. Robert. si pentru Ana.

_

Mergi la inceput

Lumi

_

Mergi la inceput

Of, acum sa va dau si vesti rele; soacra-mea a cazut duminica (chiar de ziua lui Daddy) si si-a rupt bratul intre cot si umar si si-a spart umarul. Ieri ne-am dus si noi (Victoria si eu) cu daddy si m-am socat cand am vazut-o cum arata! Dr. vrea sa vorbeasca cu noi sa decidem daca vrem sa o opereze sau nu (ii trebuie proteza, umarul e zob facut, nu mai poate fi reparat) si daca o baga in operatie, riscul e sa nu reziste unei operatii (poate muri pe masa) sau daca o luam acasa nu isi va mai putea folosi niciodata bratul drept. Daddy zicea aseara ca probabil dupa cum arata nici nu mai traieste destul sa luam o decizie. Oricum, e destul de lucida sa decida ea daca vrea sa riste o operatie sau vine acasa cu noi fara operatie...

_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Desiree2002

Of, acum sa va dau si vesti rele; soacra-mea a cazut duminica (chiar de ziua lui Daddy) si si-a rupt bratul intre cot si umar si si-a spart umarul. Ieri ne-am dus si noi (Victoria si eu) cu daddy si m-am socat cand am vazut-o cum arata! Dr. vrea sa vorbeasca cu noi sa decidem daca vrem sa o opereze sau nu (ii trebuie proteza, umarul e zob facut, nu mai poate fi reparat) si daca o baga in operatie, riscul e sa nu reziste unei operatii (poate muri pe masa) sau daca o luam acasa nu isi va mai putea folosi niciodata bratul drept. Daddy zicea aseara ca probabil dupa cum arata nici nu mai traieste destul sa luam o decizie. Oricum, e destul de lucida sa decida ea daca vrea sa riste o operatie sau vine acasa cu noi fara operatie...

_

vai, Nadia, ce nenorocire, imi pare tare rau!
Sanatate soacrei! sper sa se refaca totusi!
asta va mai lipsea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Nadia uof, mai! Sanatate si recuperare!

Lumi nu e cana cu pai, e cana de-a noastra, normala si un set de paie, de alea separate; cana cu pai e cam o porcarie ca nu se curata bine are multe locuri ascuse si se aduna mizerie. Nu o sa-i mai iau Anei de aia.

Mergi la inceput