Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (196)
Raspunsuri - Pagina 9
gabitzam spune:
Mai, numai puturosul meu inca mai trage la biberon? Unul seara la culcare si unul dimineata cand se scoala. Am scapat la gradinita de cel de pranz.
Victoria_mami spune:
Victoria nu bea lapte deloc! O data la saptamana sau chiar la 2 mananca si ea un pic cu cereale... atat! Nu l-a baut niciodata. Am alaptat-o pana la 2 ani si de atunci, pauza lapte.
Multumim tuturor de complimente. Filmuletul e de dinainte de ziua ei, abia acum am apucat sa-l pun Cum ati vazut nu avea par deloc in video. Acum are tot cam cat avea anul trecut inainte de a-i cadea.
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
Luminel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lorich Robert bea cu miere sau cu nesquick. cu cana, cu paiul. Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si maslinuta Ana Isabela din 14.01.2011 |
cu Nesquik bea si Cristiana...mereu uit sa-i iau o cana din aia cu pai
poate asa scap de "tinutul" dupa ea
Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj
Luminel spune:
citat din mesajul lui Desiree2002 Victoria nu bea lapte deloc! O data la saptamana sau chiar la 2 mananca si ea un pic cu cereale... atat! Nu l-a baut niciodata. Am alaptat-o pana la 2 ani si de atunci, pauza lapte. Multumim tuturor de complimente. Filmuletul e de dinainte de ziua ei, abia acum am apucat sa-l pun Cum ati vazut nu avea par deloc in video. Acum are tot cam cat avea anul trecut inainte de a-i cadea. _ Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008 Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta! |
Desi, eu n-am apucat sa vad filmuletul, promit sa-l vizionez deseara...dar sunt sigura ca e o dulce, nu se poate altfel
www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj
Victoria_mami spune:
citat din mesajul lui Lorich Daca tot am facut cafea pt buburuze, va ofer si voua aburinda! Nadia dar balonul rosu??? I-a placut??? A luat un balon si a inceput sa-l umfle cu pomba in fata web cam-ului si-i povestea Victoriei ce si cum. Da, si eu am obs ca Mihaser nu a mai scris, mi-e dor de ea, mi-e dor si de MsBB, vb lui Robert mami, ti-e daga de Adriana! si multe alte fete. Ce sa facem? Copiii au crescut, mamicile sunt la job, e vara, sunt concedii si altele. Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si maslinuta Ana Isabela din 14.01.2011 |
Daaaaaaa, ne-a placut si balonul ptr. Robert. si pentru Ana.
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
Victoria_mami spune:
Lumi
_
Victoria_mami spune:
Of, acum sa va dau si vesti rele; soacra-mea a cazut duminica (chiar de ziua lui Daddy) si si-a rupt bratul intre cot si umar si si-a spart umarul. Ieri ne-am dus si noi (Victoria si eu) cu daddy si m-am socat cand am vazut-o cum arata! Dr. vrea sa vorbeasca cu noi sa decidem daca vrem sa o opereze sau nu (ii trebuie proteza, umarul e zob facut, nu mai poate fi reparat) si daca o baga in operatie, riscul e sa nu reziste unei operatii (poate muri pe masa) sau daca o luam acasa nu isi va mai putea folosi niciodata bratul drept. Daddy zicea aseara ca probabil dupa cum arata nici nu mai traieste destul sa luam o decizie. Oricum, e destul de lucida sa decida ea daca vrea sa riste o operatie sau vine acasa cu noi fara operatie...
_
Luminel spune:
citat din mesajul lui Desiree2002 Of, acum sa va dau si vesti rele; soacra-mea a cazut duminica (chiar de ziua lui Daddy) si si-a rupt bratul intre cot si umar si si-a spart umarul. Ieri ne-am dus si noi (Victoria si eu) cu daddy si m-am socat cand am vazut-o cum arata! Dr. vrea sa vorbeasca cu noi sa decidem daca vrem sa o opereze sau nu (ii trebuie proteza, umarul e zob facut, nu mai poate fi reparat) si daca o baga in operatie, riscul e sa nu reziste unei operatii (poate muri pe masa) sau daca o luam acasa nu isi va mai putea folosi niciodata bratul drept. Daddy zicea aseara ca probabil dupa cum arata nici nu mai traieste destul sa luam o decizie. Oricum, e destul de lucida sa decida ea daca vrea sa riste o operatie sau vine acasa cu noi fara operatie... _ Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008 Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta! |
vai, Nadia, ce nenorocire, imi pare tare rau!
Sanatate soacrei! sper sa se refaca totusi!
asta va mai lipsea
Lorich spune:
Nadia uof, mai! Sanatate si recuperare!
Lumi nu e cana cu pai, e cana de-a noastra, normala si un set de paie, de alea separate; cana cu pai e cam o porcarie ca nu se curata bine are multe locuri ascuse si se aduna mizerie. Nu o sa-i mai iau Anei de aia.