Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (196)
Raspunsuri - Pagina 10
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Adriana_78/Adriana_78.jpg)
Adriana_78 spune:
Desiree, imi pare rau de accident! Oasele se refac mai greu la batranete.
Cum a cazut asa nasol!
Sper sa se recupereze totusi
Simonix, noi mancam branza cu mucegai. Si mama mea e cam circumspecta cand le vede pe fete ca mananca "asa ceva". Noi le facem sos alb cu smantana si spaghete. Ideea e ca e f grasa.
Luminel, vad ca scriai de lapte slab.
Eu ii dau Annikai Milli sau ma rog uneori si alta marca de 3,5% grasime, ca stiu ca asa imi spusese un doctor cand era Lara mica (adica pe la un an si ceva).
E recomandat cel slab?
Adriana
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Luminel/Luminel.jpg)
Luminel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Adriana_78 Desiree, imi pare rau de accident! Oasele se refac mai greu la batranete. Cum a cazut asa nasol! Sper sa se recupereze totusi Simonix, noi mancam branza cu mucegai. Si mama mea e cam circumspecta cand le vede pe fete ca mananca "asa ceva". Noi le facem sos alb cu smantana si spaghete. Ideea e ca e f grasa. Luminel, vad ca scriai de lapte slab. Eu ii dau Annikai Milli sau ma rog uneori si alta marca de 3,5% grasime, ca stiu ca asa imi spusese un doctor cand era Lara mica (adica pe la un an si ceva). E recomandat cel slab? Adriana |
asa scria acolo (eu am dat copy-paste
![](icon_smile_blush.gif)
nu sunt de acord cu cel degresat...
Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)
![](zana.gif)
www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj
![](images/user_woman.png)
mi_bebelina spune:
Desi, imi pare rau de soacra ta!
Gabitzam, stai linistita ca inca mi-e teama ca va vrea iar cu bibi cand va veni acasa....am mai pastrat 2 biberoane dar le-am ascuns...Pe cele de la soacra-mea stie ca le-a luat masina de gunoi
In alta ordine de idei, a mea nu mananca iaurt, nu branza, nu smantana....nimic. Doar lapte dulce. Nu ma sperii, si frate-miu la fel a facut, acum mai mananca branza cu paste sau smantana in mancare.....si e ditamai vlajganul de 23 de ani.
Luminel spune:
eu am doi nepoti care nu mananca nici un fel de lactate de cand i-a intarcat sora-mea (seamana cu cumnatu-meu;) si sunt o ditamai fata de 24 respectiv baiat de 27 ani.
Dar totusi, eu zic ca e bine ai nostri sa bea lapte la varsta asta cand sunt in crestere
www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj
mi_bebelina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Luminel eu am doi nepoti care nu mananca nici un fel de lactate de cand i-a intarcat sora-mea (seamana cu cumnatu-meu;) si sunt o ditamai fata de 24 respectiv baiat de 27 ani. Dar totusi, eu zic ca e bine ai nostri sa bea lapte la varsta asta cand sunt in crestere Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008) ![]() www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj |
A, desigur, si eu sunt pro-lapte, insa daca nu se poate si nu se poate...avem exemple ca se poate si fara
Luminel spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mi_bebelina
A, desigur, si eu sunt pro-lapte, insa daca nu se poate si nu se poate...avem exemple ca se poate si fara Deliutza Broscutza Deliutza micutza |
de acord...plus ca se poate lua calciu si din alte surse (fructe, legume, etc...) dar nu in aceeasi masura ca din lactate, din cate am inteles.
![](zana.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lilly79/Lilly79.jpg)
Lilly79 spune:
Mai trec si eu pe aici.De citit mai citesc, dar de scris mai rar.
Sambata am avut botezul, am avut un bebe tare cumintel care-a plans suparat ca l-a trezit preotul turnandu-i apa pe cap.Apoi s-a linistit si-a adormit la loc
Cand mai pun poze pe net o sa va dau si voua linkul ca sa vedeti ce copii mari am.
simonix si Julia e cu "am o idee", sau mai vine cu "mami, stii ce m-am gandit?". Nici Julia nu pronunta toate sunetele: L in loc de R, S in loc de Sh, si mai are ceva probleme cu J, Z, F si V, dar intelegem tot ce zice.
Eu am facut stimulare ovariana la Julia si a iesit din prima luna de tratament, dar la mine era problema ca ciclurile erau neregulate si prolactina mare.La Victor nu am mai facut nici un tratament si-a iesit din luna a 2 -a de incercari.
luminel imi pare rau ca a aparut o sarcina nedorita.
Cu laptele: Julia bea cam 2 canite pe zi (max 200 ml in canita), dar ea nu prea mai mananca mancare si ar manca toata ziua dulciuri.
desiree imi pare rau de accidentul soacrei.Sper ca se va recupera repede.
Nu am vazut filmuletul ca eu pot sta pe net cand dorm copiii si nu pun cu sonor.
lorich si eu is de parere ca nu-s bune canile cu pai ca nu se pot spala cum trebuie.
Nu mai pot scrie acum, dar sper sa mai intru.
cleo78 spune:
si mara bea lapte constant (cu bibe bea si 500ml), fara cam 200ml, in fiecare zi, cu ceareale si degeaba. Are toti dintii praf, smaltul sarit, carie la ultimile 2 masele, un colt s-a si rupt etc. Si pt ca si noi parintii avem probleme, chiar suntem atenti cu igiena (relativ, mai avem zile cand uitam, etc). Degeaba.
Deci, pot sa zic ca degeaba m-am agitat sa consume lapte. Acum incep cu cascavaluri; . Poate ca din branza grasa absoarbe mai bine.
Deci s-a trezit Mara dim. si intreaba de printul Robert de la topogan. HAHAHAHA. Acum printul are si cal .
Desiree, imi pare rau de cazatura. e f greu dupa o varsta. Cati ani are mama lui Daddy?
Si eu am dat click pe victoria la munca - deci muta. Dar are niste mimici, atitudine de princess, diva ... de moama ca nu va vad bine cu coada de baieti
Mai voiam sa zic nu stiu ce-uri. Selina, maica, senila.
Lilly, sa va fie de bine increstinarea!!
cu Mihaserul, vb acu ceva timp cand plecase in concediu. Nu s-a mai intors de acolo
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lorich/Lorich.jpg)
Lorich spune:
Dupa intrebari light despre laptic am si eu una, nelight va bateti copiii?
Sa esplicitez si de ce intreb. Eu nu! Dar ca sa zic "nu"-ul asta, ca sa-l aplic imi trebuie cateodata fiecare fibrisoara din corp si am senzatia - ca acum - ca fac cate un mic atac cerebral. Nu e f des, dar sunt momente cand nu reusesc sa-l fac sa faca ceva ce trebuie facut fara drept de veto.
Mai clar - Ana plangea de mama focului de cald, era mancata, dormita, ii era cald, curgea apa de pe ea si normal ca nu era bine. Si zic, hai sa mergem afara. Robert zice nu. Il rog frumos pt Ana, pt mama, pt copii, pt bicicleta alba, pt tren...pt mamaia din groapa. Nu si nu! Nu facea mare lucru, se juca cu niste masinute vechi, nu-l duceam undeva neplacut, ii palce la copii, dar nu avea el chef atucni, atunci adica i-am dat destul timp, cu rugamintile mele.
Imi vine sa... si sa..si sa.... mai, cu ce gresesc, sunt momente cand un copil tre sa faca frate ceva, chiar si neplacut, tre sa caste gura sa ia doctoria, tre sa faca si gata.
Si alta intrebare, ca sigur raspunsul la cea de sus e "nu" - cum faceti ca sa-i convingeti dom'le sa faca niste lucruri, niste trebuir, atunci cand trebuie si cand vreti voi. Astept vreo metoda, vreo sugestie, oare unde gresesc?
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Victoria_mami/Victoria_mami.jpg)
Victoria_mami spune:
Lori, foarte scurt din lipsa de timp: eu ii spun ca ea nu TREBUIE sa vina, daca nu vrea, dar mami merge; ea poate sta acasa; sa o vezi ce urgent se misca! Incearca...
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!