Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (196)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Desiree2002

Lori, foarte scurt din lipsa de timp: eu ii spun ca ea nu TREBUIE sa vina, daca nu vrea, dar mami merge; ea poate sta acasa; sa o vezi ce urgent se misca! Incearca...

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

noi asa o luam de la joaca. Uneori nu as dezlipi-o de acolo. De ex. in seara asta - am fo la locul de joaca la o scoala - MINUNAT si plin de copii de toate natiile lumii (parintii se inscriau la cursuri de fr). Ei, i-am zis unu Hai, si-altul doua, si-altul 3 sa-i dam batai... mai mai... deci Mara nu iesea din casute. La care ii zic lui tati: "Hai sa merg acasa, ca mi-e foame, lasam pe Mara aici". Iaka ghici cine venea in fuga?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Lori, incerc sa fiu mai explicita eu ii spun "Victoria, mami trebuie sa iasa la cumparaturi. Tu ce faci? Vrei sa vii cu mami?" Nu spune ca ramane singura acasa, normal, asa ca vine inottdeauna. Asa ii dau impresia ca e decizia ei, face ce vrea ea, nu ce vreau eu, mai ales ca eu cred cu tarie ca am cel mai incapatanat copil din lume.

Acu, sa va zic de soacra-mea. Ea merge cu cadru si in cadru are tubul de oxigen. Duminica s-a impiedicat de furtunul de la oxigen si a cazut exact pe umar. Si-a rupt bratul intre cot si umar, a spart umarul in multe bucatele, a dizlocat umarul, e sarit de tot din loc... operatia e riscanta pentru ca ea are probleme mari de respiratie, are diabet si lupus. Sunt sanse sa faca infarct dupa operatie, de aia ei au nevoie de pat la terapie intensiva cand iasa din operatie. Decizia ii apartine, ea a decis sa faca operatia, si cica ea nu poate veni la noi cu sau fara operatie, ca eu cum ma descurc si cu Victoria si cu ea? I-am spus clar sa nu riste o operatie din simplul motiv ca ea crede ca ar fi o inconvenienta pentru noi. Ea a zis ca macar asa, poate o sa-si poata folosi bratul si si daca nu iasa vie din operatie, macar e cu socru-meu. Mie mi-a dat impresia (poate gresesc) ca ar prefera sa fie asa, ca s-o fi saturat saraca de cate are pe cap.

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Hai sa dau si eu o la fete.

Desi, sa dea DD ca decizia soacrei tale sa fie cea mai buna!

Lori, am si eu una bucata copil incapatanat, uneori ma contrazice aiurea numai ca sa fie ea contra mea. Am trecut si noi printr-o perioada cand ieseam afara in plansete si intram tot la fel........orice faceam ei nu-i convenea. Acum adoptam si noi metoda asta...nu vrei sa mergi, ok, ramai aici....si prinde viteza apoi. Noi si cu mancarea mai avem probleme, din cauza constipatiei nu las sa treaca zi fara ciorba...si incepe sa faca nazuri si ii amintesc de domnul doctor(are amintiri nu prea placute cand in urma cu un an a fost soacra-mea cu ea la spital sa ii faca clisma)...cum ma vede ca pun mana pe telefon sa il sun, cum incepe sa manance. Apoi dupa ce termin oricum trebuie sa il "sun" ca sa ii spun ca a mancat tot.

Lilly, sa va fie de bine increstinarea!

Nu mai am rabdare, de-abia astept sa-mi vad cupilu, nu l-am vazut de 2 saptamani jumate, la telefon nu vrea sa vb cu noi(isi pune mainile la urechi). Aseara au plecat de la tara si au revenit la Braila, azi are treaba cu mamaia sa faca suc de rosii, dar si sa se joace cu var-su. Iar noi ajungem abia maine seara la ea(nu poate sotul sa-si ia liber mai devreme), iar vineri dis-de-dimineata plecam la mare. Asadar, ma duc sa ma apuc de bagaje.

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Lorich, scumpa, da si eu aplic metoda: "ok Vlady, am plecat, daca ti se face foame sa-ti iei ceva din frigider...vezi ca ai olitza in baie daca iti vine sa faci pipi, sa ai grija de tine, da?" Stii cum isi pune sandalutzele? rapidamente

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Buna fetelor si de la mine
Imi era tare dor de voi si am intrat sa vad ce mai faceti, am fost taaaare ocupata in ultima vreme...
Desiree, of, imi pare rau de soacra ta, sa va ajute Dumnezeu!
Lumi
Simonix bafta cu tratamentul. Ce haios e Robert!
Noi prestam la greu doar doar o veni si bebedoiu...
Gabitzam sa stii ca si Eva bea inca din biberon dar nu am niciun stres, pe bune, daca ea din biberon vrea, atunci asa sa fie!
Va pup pe toate!

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa

http://lt1m.lilypie.com/0dLup3.png

Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

www.fertilityfriend.com/home/2ba005/

Tratament din 01 iulie 2011: Femibion 1 / zi, acifol 1 / zi, Cetebe 1g / zi , din 11 august si Aspenter 1 la 2 zile si Fallowise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

deci fetele, s ainteleg ca am eu un exemplar f rar. Il impaiez!

varianta cu "nu vrei sa mergi, e ok!" e fumata la noi. Sa dezvolt: ne stiu si vecinii care ne-au vazut in 3 (cu ana doar) in fata blocului, i-am zis lui Robert "daca nu vrei sa vii afara, noi trebuie sa iesim" si nu a venit la incaltat, deci am plecat, am inchis usa, am coborat la masina, am scos carutul, am lasat sa treaca cateva minutele si am revenit. Nu era deloc afectat.

Mai recent, saptamana trecuta am avut-o pe Buni la noi. Joi, ii zic "hai afara" - si in paranteza fiind zis ii place afara, se joaca, bicicleta, abia il bagam inapoi in casa, epuizat. Buun, nu vrea, coboram noi 3, eu, buni si ana, il lasam, revenim, era in alta camera, isi cauta alte jucarii pe acolo. Se ofera buni sa stea cu el acasa, plec doar eu cu Ana. Niciun regret din partea lui. A doua zi treb sa facem cumparaturi. Iar, lui ii palce acvolo ca mai pisca cate o jucarie, cate un kinder, dar zice "nu vau!" ok, nu insist, din motive de nervi pe bigudiuri si plec cu Ana si tati, facem cumparaturile, el sta cu buni fara nicio problema acasa.

Acum, v-am pov astea ca sa va spunca la noi nu merge cu lasatul.

Aseara, plina de spume i-am luat toate jucariile cu care se juca. I s-a pus pata pe un tractoras cu care nu se juca deloc, l-a cerut, i-am facut "ntzzz" fara alte discutii, ca am si eu limitele mele, a urlat jum de ora, s-a calmat.

e un capossssss...bine are si genele de asa natura.

, o zi buna!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaH spune:

lorich, ti-o dau si pe odo sa o impaiezi?
tot ce povestesti acolo imi este ff cunoscut. si odo e de o incapatzanare crasa. faza cu lasatul acasa sau cu noi trebuie, tu faci ce vrei, nu merge tot timpul. una dintre situatiile in care nu merge, si cred ca ea stie asta, e dimienatza, cand tb sa pelcam la scoala/gradi. chair nu am cum sa plec sa o las. s-a mai intamplat sa ies cu alex, sa il pun pe el mashina, apoi sa ma intorc dupa ea. da, a mers, dar pretul este ochi umflati de plans, nervi cu carutza si auzit vecinii trei case in dreapta si trei in stanga.

cel mai tare ma enervez cand ii dau sa aleaga si ea nu spune nimic. dar nimic, nici macar nu. se utia foarte atenta in ochii mei si atat. simt cum mi se urca sangele la cap. dar nu functioneaza nici sa tip la ea. ca de dat la fund, rar s-a intamplat, sa zic de vreo 2-3 ori, dar numa cand erau situatii de-a dreptul disperate sau foarte periculoase. deci, nici cu tipat nu merge.

asa ca, ce ne facem, fetelor (cele care sunteti in aceeasi situatie), cu caposhii nostri mici? exista vreo sperantza, sau numa tb sa ne obishnuim noi cu ei?

eu acum sunt la munca cu odo. am venit sa mai aranjez niste trebi inainte de pelcare. dar nu stau decat vreo ora.
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

hello!

EU am una bucata copil sucit si incapatanat, care cateodata si-o mai fura, de la mine mai rar, de la frate-sau mai des (mai ales luna asta cand a stat singur cu ea toata ziua)
Nu dati cu pietre, dar uneori nu se poate altfel, nu merge nici cu vorba buna, nici cu santaj si pana la urma o palma la fund n-a omorat pe nimeni...macar asa se potoleste...
Sa va dau o mostra de ambitie a la Cristiana: orice i-as aduce cand ajung acasa (kinder, barni, papusa ca au inceput sa-i placa) mai intai zice ca nu vrea lucrul respectiv, arunca cu el pe jos si doar dupa cateva minute bune s duce si-l ia...bine, pentru asta nu ia palmite... dar pentru isprava urmatoare si-a luat-o grav de la fiu-meu:
saptamana trecuta (erau ei amandoi) ce credeti ca a facut zgatia mea?!
Tiptil, tiptil, a aruncat de la balcon (de la etajul 7) covorul din baie pe care-l pusesem la uscat, ursul cu care doarme ea, alte cateva papusi, aproape toate carligele de rufe si nenumarate alte jucarele mici. In total o punga din aia verde de Auchan plina...Sa innebuneasca fiu-meu
Pai la faza asta nu trebuia "atinsa"?!! altfel cum sa o determini sa nu mai faca...cu explicatul nu merge!!!!
Sau cu suitul pe fereastra la bucatarie...isi pune scaunul si se urca pe pervaz...i-am zis de nenumarate ori ca nu e voie, ca e periculos, ca o sa cada...ei as, o doare undeva pe ea...asa ca trebuie sa stam cu ochii pe ea ca pe butelie...si din cand in cand mai ia cate o palmita la fund...
Sau cu baia, pai ma rog cu ea cate o ora sa mergem sa-i fac baie...si inevitabil ne apuca 12 noaptea...imi vine sa o ... nu mai zic

Eu si asa recunosc ca stau prost cu nervii, mai sunt si stresata si obosita ca sunt singura si in afara de faptul ca sta fiu_meu cu ea, nu am nici un ajutor de la nimeni...numai de "figurile" ei nu-mi arde...
Hai, ca mi-am spus si eu offul...merci Lori, ca mi-ai dat ocazia

Aaa, cu plecatul din parc si la noi functioneaza faza cu "eu am plecat si te las aici"...macar aici sa scap de nervi

Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Citat:
citat din mesajul lui YLARI

Buna fetelor si de la mine
Imi era tare dor de voi si am intrat sa vad ce mai faceti, am fost taaaare ocupata in ultima vreme...
Desiree, of, imi pare rau de soacra ta, sa va ajute Dumnezeu!
Lumi
Simonix bafta cu tratamentul. Ce haios e Robert!
Noi prestam la greu doar doar o veni si bebedoiu...
Gabitzam sa stii ca si Eva bea inca din biberon dar nu am niciun stres, pe bune, daca ea din biberon vrea, atunci asa sa fie!
Va pup pe toate!

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa

http://lt1m.lilypie.com/0dLup3.png

Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

www.fertilityfriend.com/home/2ba005/

Tratament din 01 iulie 2011: Femibion 1 / zi, acifol 1 / zi, Cetebe 1g / zi , din 11 august si Aspenter 1 la 2 zile si Fallowise

Scumpa succes cu bebedoiu!
Nici eu nu vedeam chiar o problema cu biberonul daca domnisoara mea mi l-ar fi dat dupa ce termina lapticul. Dar nu, ea voia sa doarma cu el sau dimineata sa il stie langa pat ca sa mai traga din tetina cand isi amintea....si imi era teama de carii. Si daca incercam sa i-l iau cand adormea imediat simtea si tragea de elcu amandoua mainile. Asa ca, adio biberon! Sper

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

mi_bebelina, spor la bagaje si concediu placut!

Ylari, bafta iubita!!!

Eu aseara am stat numai la orizontala mi-era o greata daca ma ridicam !!! si dimineata la fel...

Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput