Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(69)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Pfiu, si-a reventi forumul

Incercam si noi sa revenim la programul normal, de azi tati a reinceput serviciul, gata concediul si in vara asta...
FRAGRANT, trimite mami cu incredere de la posta. Scrie pe buletinul de expeditie ”cosmetice” sau altceva, nu tre sa zici ca-s medicamente.

JASMIN, WOW!!!! Felicitari! Sarcina usoara si bebe sanatos!

PUPICI MULTI PT SOPHICUL CARE SE SARBATORESTE LA ROMANICA LUNA ASTA!

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vasilasanita spune:

Roxx cum va descurcati cu autodiversificarea?

Dumnezeu ne-a binecuvantat cu Stefan (12.01.2011) !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

Jasmin, felicitari! Sa ai sarcina usoara si la termen, nastere usoara si bebe sanatos, frumos si mancacios

"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala"

"Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain."

Mami ametita de pufletzel Darius Alexandru (05.02.2011)

Mergi la inceput

D-ale diversificarii...
Ieri, in meniu, supita de vaca. Stiu ca nu mananca pasat, asa ca l-am pus pe al meu sa ia carne tocata. Deci am fiert carnita, cu un morcov si cu jumatate de cartof. Hmmm... S-o cred eu!
Incercam varianta 2 - iaurtel. Acelesi rezultat.
Incercam varianta 3 - ciorbita cu iaurtel. Da' de unde!
Asa ca recurgem la varianta finala - Victorie! Banana pasata cu ciorbita si iaurtel.
Pot sa patentez reteta? O banana, 3 sferturi de cana de ciorba si 1 sfert de borcanel de iaurt.

Azi i-am lungit bretelele la patut. Am "creat" un etaj intermediar. Copilul e tare fericit. "Bretelele" sunt albastre si sar in ochi pe patutul verde. Nu e jos de tot, unde nici nu ajunge la bara de sus, nici nu vede mare lucru, nici nu se leagana. Nu e nici sus, cu risc de bungee-jumping.

Pun cateva poze mai tarziu.

"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala"

"Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Mayane banana cu supa e ca dulceata cu ciorba, depinde de gust, dar, un mare dar - ati cumparat carne gata tocata??? Sau n-am inteles eu bine? Sau cum?
Poate tocata acolo, in fata clientului. Oricum sunt de evitat tare tocaturile, ca se amesteca grasime cu carne macra, nu e ok pt ficat. Iar de alea gata tocate, nu mai zic decat ca i-am dat lui robert la 2 ani (prima data in viata lui, am stat si m-am uitat la casoleta si am zis, hai s anu fiu exagerata) si a vomat pt prima data in viata lui, ceva de groaza...cateva ore nu s-a putut opri, nici macar sa-l consulte pediatra. Horror!! Si nu era stricata, ci doar un amestec foarte bomba de carne porc, vita grasimi de ambele neamuri, ceva non-cusher, sa zic asa.

Eu fierb carnea macra, doar carne fara grasime, arunc zeama care e depozitul acestor grasimi si toxine (stiu asta d ela o prietena cu hepatita severa, care arunca orice zeama de carne) si apoi o toc, dupa ce e fiarta.

Gata, m-am lungit, nopticica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

noapte buna fetelor

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

colacei de inot pentru bebelusi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lorich

Mayane banana cu supa e ca dulceata cu ciorba, depinde de gust, dar, un mare dar - ati cumparat carne gata tocata??? Sau n-am inteles eu bine? Sau cum?
Poate tocata acolo, in fata clientului.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si maslinuta Ana Isabela din 14.01.2011

Cum mi s-au intamplat doua minuni, Robertsi Ana Isabela

Va iubesc pana la cer si dincolo de el...

La Angst are carne de lucru. Nu stiu daca in toate magazinele lor sunt tanti dragute, dar la ala de unde cumparam noi, sunt. Vrei sarmale inotand in grasime - rogi sa-ti aleaga bucatele de porc mai grase. Vrei mai slaba - se rezolva. Ai copil mic si sot cu trigliceride explozive - rogi sa scoata carnea de porc de pe teava si sa-ti dea numai carne de vaca - se rezolva. O toaca in fata ta.
Data trecuta am luat-o bucatele si am tocat-o eu si n-a vrut, ca era prea piure (e adevarat, atunci n-am avut ideea s-o amestec cu banana).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Buna fetelor !
Am intrat si eu sa va salut din butoi ! pe andrei l-a slabit rau enteroviroza asta...acum e si racit, tuseste rau de tot si are muci care ii ajung in gura ! si stranuta de 1000 de ori pe zi . deci toate pe capul lui saracutul...pe timpul zilei e cat de cat vioi...dar noaptea e jale, la 40-60min se trezeste ! ii dau stodal si nurofen, pe langa nexium, protectis, bifido-baby ... care la o ora inainte de masa, care la 30min dupa, m-am zapacit de tot ! protectisul trebuie sa stea la frigider, trebuie scos cu 30min inainte...jesus christ !!! mancarica nu are voie decat morcov,albitura si orez...si nu ii place, se stramba de mama focului mi se pare ca e si nemancat...d'aia i-am bagat si LP seara ... asta e... macar stau linistita ca nu ii e foame !
Ce ziceam eu ca al meu nu e B , mai nou cica eu sunt vinovata ca am insistat sa duc baiatul la mare, ca ii fac bine aerosolii, ca ii face bine la creieras sa vada lucruri noi ... si uite ce bine i-a facut de parca daca stiam ca ia crocobaurul asta il mai duceam ! hai ca va stric toata buna dispozitie !
doloress,fragrant bine ati venit prin romanica noastra draga !! concediu placut
deea felicitari pt dintisor
jasmin felicitari pt bebe 2 ! multa sanatate si sarcina usoara
by the way...abramburika ce mai faci ?

cam atat imi aduc aminte ... va pup...noapte buna

Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fragrant8 spune:

neata la mamici;
multumim de urarile de ziua sophiotului. am petrecut-o cu cheesecake facut de sor-mea. daca o sa mananc in ritmul asta, pana la intoarcere o sa ajung la greutatea din luna a 7 de sarcina...

la multi ani mariilor si mariucilor; mai da, sf maria nu e in sept? ca eu asa imi amintesc, ca sarbatoream mariile in sept...

deea - sigur, dam de stire cand se va produce marea intalnire.

missmj- sanatate lui andrei; dragul de el, cate belele...

marius a facut a facut si el o entero-viroza, sau colita; sau, ma rog, asta cred eu ca e; febra, voma, frisoane, crampe, diaree, migrene; azi a stat in pat toata ziua; iar acum il pazesc, din ora in ora ii iau temp; ii mai cedase la un fervex;

daca bietul andrei a avut numa juma'te din simptomele astea, nu e de mirare ca pare asa de terminat micutul...

ma duc maine dimineata sa ii iau imodium; acum e pe saruri de rehidratare si i-am dat si ercephuryl.
e exilat in alta camera, ca mi-e frica sa nu ia si sophia crocobaurul;

progres la capitolul fus orar; sophia a adormit la 2.30 in noaptea asta;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

neata in valuri de cafea
sa fie cum vreti voi

carmen....off, imi pare rau de voi
decat un copil bolnav, mai bine lipsa

am vazut ca si ai mei stranuta si din cand in cand tusesc, dar cred ca se ineaca de la raurile de bale...iar stranutul o fi de la ACs au de la faptul ca se joaca pe covor, ca pe patura nu stau ca musca

cum ii pun jos cum fug la cabluri, are tacsu un prelungitor negru in care sunt bagate diverse....ei acolo stau, jucariile ca jucariile, cablurile sunt preferatele lor
sug la ale mufe si agita ale fire de jale, are tacsu un sac cu tot felul de cabluri, o sa le fac o cutie a lor, sa vad atunci daca mai trag de altele
si daca n ara vea jucarii as mai zice....aseara le am mai inchiriat cateva, ce mai, e plina sufrageria, n ai loc sa calci
ii mai las un pic si le fac de papa

pupi fetelor si sanatate multa

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

colacei de inot pentru bebelusi

Mergi la inceput