Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(69)
Raspunsuri - Pagina 15

Lorich spune:
buna tare!!!!
Carmenusha sanatate multa puiului, hai ca o sa treaca, iti promite io!!!
Stai linistita ca crocobalauri sunt peste tot, virusi, bacterii nu-s doar la mare, asta e un alt mit urban. Pupicei lui mami obosit!!!
Fragrant sanatate sotului!!!
La multe lunite sarbatoritelor!!!

Wudy spune:
neata!
Carmen, sanatate multa lui Andrei cel mumos. ii trimitem niste pupici sa se faca bine repede. sa-i ia naiba de crocobauri
Fragrant, sanatate sotului! saracul, nici nu ati venit bine si deja la pat
am plecat la calcat ca am un pat mare, mare, plin de haine

mirela2 spune:
asaaa....
hranit motani, care au si dormit un pic, unul a adormit in timp ce manca, au treminat dupa somn
intins o masina, pus legume la steamer
baut cafeaua, ar mai merge una,dar nu mai e si numai cobor sa cumpar
voi pe unde umblati?
mami cu motaneii Razvan si
Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)
colacei de inot pentru bebelusi

luciact spune:
neata
si sanatate la buburuzele bolnavioare, off saracutul Andreiutz
Fragrant ai PM cu adresa
eu sunt cu musafiri
o zi buna

florintunde spune:
buna gagici..fu dor de voi!
Am ajuns acasa cu bine..deja smotrui..spal,gatesc..etc
A fost bine..ne-am relaxat..ne-am plimbat de am facut febra in picioare..
Cazarea a fost super faina..dar f departe de centru..asadar..am gasit alta mai aproape si de luni dimenata ne-am mutat
Ne-am relaxat cu buba,cu buni..cate un pui de somnic in padure..tras de Soniuc..asteapta zile negre..
Baietii nostrii o duc bine la mare..maine se intorc si ei acasa..ce-i nasol ?-tati a sarit din permis pt trei luni!asadar ma asteapta zile negre..incepand de la sf lunii,cand trebuie predat permisul
Cu intarziere dar cu mare mare drag..Va urez la multi ani tuturor care si-au serbat ziua de Sfanta Marie
[Am avut laptop da net nu!

florintunde spune:
Frangrant;sarumana!ai PM..
Bine ati venit
Carmen; off saracul bubu!sa stii ca tati n-are dreptate..ASA CA IL TRIMIT ACOLO LANGA AL MEU..in gasca BULACHIIILOR
sanatate multa
Doloress..ce peripetii,saracii au fost obositi..Bine ca ati ajuns cu bine!
Jasmin..un brat de flori pt tineSarcina usoara si la termen!bravo!

Mayane spune:
Un tip întâlneste un bun prieten, care era cu sotia lui, însarcinata, si aratând spre burta ei întreaba:
- Când?
- sapte luni în urma, noaptea!
Sotul vine acasa seara putin cam vesel. Nevasta ii pune farfuria cu mancare in fata, el o vede, si o arunca pe geam.
Nevasta cand il vede, ia masa si o arunca si pe asta pe geam.
- Ce faci nebuno? De ce ai aruncat masa?
- Pai am crezut ca vrei sa mananci in gradina!
În noaptea nuntii, mirele, bine dispus, îi spune unui amic:
- Pariezi pe 2000 de euro ca e virgina?
Mireasa aude si intervine:
- Nici nu te-ai însurat bine si deja arunci cu banii pe fereastra!
Venind sotul de la munca o gaseste pe nevasta-sa cu o rochie transparenta. Sotul:
- Auzi draga mea nu iti este rusine sa stai imbracata asa?? Nevasta:
- O femeie serioasa nu are nimic de ascuns...
Dupa noaptea nuntii, mirele spune putin ofticat:
- Din cate vad, draga, eu nu sunt primul
Sotia, in timp ce fuma o tigara raspunde:
- Din cate vad si eu, nu vei fi nici ultimul...
Sa "va mai radeti" si voi
"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala"
"Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain."
Mami ametita de pufletzel Darius Alexandru (05.02.2011)

Dedicut spune:
Andreiut, te si Alex, sa te faci repede-repede bine!
Am scos in sfarsit pasaportul lui Alex, deci putem sa plecam....vineri ne punem pe drum, mergem la Munchen cateva saptamani, tati e trimis in delegatie si nu scapa de noi nici acolo. Daca era dupa el poate ne lasa acasa (nu s-a exprimat dar asa banuiesc), cine nu ar vrea sa mearga la bere cu colegii, sa colinde singur prin magazine, decat sa stea tot cu grija noastra pe acolo. Asta e, s-a dus libertatea de alta data
.
Suntem bucurosi ca firma i-a rezervat un apartament la un hotel care e foarte aproape de centru, are si o mica bucatarie utilata cu aragaz, frigider si ustensile de gatit asa ca nu caram foarte multe, mixerul, razatoare, sita si vasele lui Alex.
Aveam de gand sa mergem cu avionul dar nu stiam din timp perioada delegatiei asa ca acum sunt niste preturi de nu-mi mai trebuie avion. In plus imi era si greu ca trebuia sa plec din Sibiu, ma duceam pana acolo singura cu Alex si cu bagaje, aveam si limita la kg .... O sa mergem cu masina ca asa i se deconteaza transportul si o sa luam o cazare in Ungaria, sa nu facem tot drumul dintr-o bucata. Am emotii, cine stie cum se comporta la drum asa lung. Oricum o sa incercam sa mergem mai mult noaptea.
Acum trebuie sa ma ocup de achitat facturi sa nu ramana neplatite, de spalat haine si pregatit bagaje. Si am cumparat si vinete sa coc pentru pus in congelator, de paca nu aveam destula treaba.
Fragrant, hai ca incet-incet va adaptati toti la noul fus orar. N-am experimentat asa ceva niciodata.
Copilul meu este atat de frumos...Cum strange-n pumni radacini lungi si coapte de-asteptare.

Doloress spune:
CARMEN - pupicei lui Andrei, sa se faca bine repede!
FRAGRANT - multa sanatate si lui tati. Si eu pandesc cu groaza enterocolita. Noi am facut in fiecare an cand am venit in Romania, nu am scapat niciodata. E din cauza schimbarii aerului, apei, etc. Patrick a facut acum 2 ani si la dus si la intors. Poate totusi scapam de data asta. Tati a avut o mica tentativa dar s-a redersat, Kevin a facut kk de vreo doua ori mai ciudat si s-a redresat si el, i-am adus biscuiti de orez mum-mum si tot roade la ei.
Cu fusul orar ne-am mai reglat, cat de cat, Patrick a reusit sa adoarma ieri la vreo 1 noaptea, si eu la fel, Kevinul parca nici n-a schimbat nimic, din prima seara a dormit tun exact cand trebuia. Doarme foarte mult aici, ori o fi din cauza agitatie, e mai obosit, nu stiu.
Am sa-ti dau si eu numarul meu, ca si eu am celular, ma uimeste mereu cand vin cum zboara celularele aici prin dreapta si prin stanga, eu in Canada primul celular mi l-am luat in 2008 cand am nascut ca mi s-a parut atunci necesar. Pana atunci nu i-am vazut utilitatea. Acuma nu numai ca mi-a dat taica-meu mie unul si lui Gabi unul, dar mai voia sa-i ia si lui Patrick unul!
M-am mai invartit putin prin targ azi, mi-am facut manichiura si pedichiura, bucuroasa eu ca e mai ieftin ca in Canada, insa am gresit si in loc sa-i dau aleia ciubuc 5 lei i-am dat 50 de lei, ea tot mi-i dadea inapoi ca e prea mult, eu ii tot dadeam ca asa imi zisese matusa-mea, sa-i dau bacsis 5 lei. Insa cum sunt total aeriana cu banii vechi, banii noi am gresit. Asta este.
Maine avem botezul la biserica, sambata petrecere. Abia astept lunea viitoare sa o taiem la munte.

florintunde spune:
Am vrut sa va mai povestesc faza cu cazarea
Am avut (la primul hotel) camera superba..totul facut cu maro ff inchis..mobila,perdele..si un ditai tablou deasupra patului..fain si asta
Nopp..cand intram cu Sonic in camera se pune pe urlete si tipete..nu puteai s-o tii in camera..pana se facea vanata/..Se uita la tablou si dai sa urle..Buni a dat jos tabloul .A ramas numai cuiul in care era agatat pe perete.Nu s-a oprit frate....se uita si la cui si urla.Am stat cu EA pana la 10 seara in curte si cand a adormit am dus-o in pat.Dimineata la prima ora am sters-o de acolo.Isterica
am pus poze pe fbhttp://www.facebook.com/media/set/?set=a.244159572291165.62935.100000913715131