Colectia de toamna-iarna 2005 (27)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

wow, interesant. bravo voua! iau notite .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Catutza, ce nasol... Imi pare rau.
Sa stii ca m-am gandit la tine in ziua cand am zburat din Bucuresti inspre State, era ziua ta (mereu o tin minte, ca esti intr-o zi cu fratele meu). Nu am apucat sa-ti urez atunci, dar iti doresc mult, mult bine si La Multi Ani!

Maria-Alexia si Lavi, multumim de cronicute!

Maria-Alexia, parcul cu fantana albastra e la mine in Hateg (ce m-a uns pe suflet ca l-ai laudat ) Da, Rianna a avut parte de multi copii si s-a bucurat foarte tare de fiecare in parte, inca ma intreaba de ei. S-a simtit putin stanjenita vreo 2 zile dupa ce am ajuns, ca nu o prea intelegeau copiii si nici ea nu intelegea tot ce i se spunea. Dar s-a straduit apoi sa vorbeasca doar romaneste si s-a descurcat pana la urma. Cu Nichita s-a mai ciondanit, dar mamica lui a avut rol de "consilier matrimonial" si mereu aplana conflictele. Adevarul e ca Rianna nu e prea obisnuita cu baietei in preajma, ca altfel Nichita e un copil extraordinar!! M-a impresionat foarte tare, e foarte ascultator si intelegator si bine crescut
Si da, vacanta noastra a trecut extrem de rapid... parca am visat doar ca am fost in Romania anul asta.

Ia sa intru sa vad si eu pozele Inei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Maria am apucat sa-ti zic La Multi ani pentru Alex cu ocazia schimbarii prefixului?! Si urmatoarele schimbari de prefix sa le petreceti in vacante in 2 cel putin la fel de frumoase, sa fiti sanatosi, sa va iubiti si intelegeti si sa va bucurati de prunci!

M-a distrat Virgil de dimineata. Ii povesteam ca sora-mea a fost cu o prietena gravi la eco de 21 de saptamani si era tare incantata ca i-a vazut bebeului putzica. Zice Virgil: Nu mai poate avea omul privacy-ul lui, nici macar in burta!

Mergi la inceput

Multumim

Ceva dreptate are Virgil. Dar daca pedalezi mult pe ideea asta, ajungi ca parintii aceia canadieni care n-o sa spuna veci daca Storm e fetita sau baiat . Nu pot sa neg ca sunt curioasa ce rezultate va avea experimentul lor. Caci asta mi se pare, experiment social. Pe pielea propriului copil .
www.sweden.se/eng/Home/Society/Equality/Facts/Gender-equality-in-Sweden/" target="_blank">Suedezii pun si ei de zor asta in practica, de la gradinita incepand. (cazul Egalia nu e izolat, ideea e general raspandita)

Mergi la inceput

Rianna a inceput scoala luni, acus' bifam prima saptamana in cadrul scolii publice. Ii place, nu a avut nici o problema cu acomodarea. Trei zile/saptamana ramane si la daycare pana ies eu de la servici si merg s-o iau, celelalte doua zile o ia taica-sau chiar dupa clase. E foarte incantata, eu am fost mai emotionata decat ea cu schimbarea asta. Sper s-o tina tot asa.
Bic, Sma a inceput?

Mergi la inceput

Meems felicitari Riannei pentru prima saptamana de scoala!!! Mult succes in viata de scolarita!

Ti-am vazut pozele din Romania, se vede in ele cat de mult v-a placut si cat de bine v-ati simtit!

Maria experimentul mi se pare brrrr!, la fel si faza cu "no boys and girls".

Eu am fost alaltaieri la gineco, pare totul in regula, a zis ca investigatii incepem dupa 1 an de incercari pt bb. M-am linistit ca nu mi s-a refacut vreun chist, pt ca aveam si teama asta pe undeva. Incerc sa am rabdare cu bb-ul

Cami, tu ce mai faci?

Stiti ceva de Leea?

Leea sper ca ai nascut cu bine! Asteptam vesti bune!

Mergi la inceput

Meems, chiar ca emotionant! Bravo bobocelului tau, mult succes!

Lavi, ce bine ca esti bine si fara alte emotii! Lasa ca vine el si bebele...

Si eu ma gandeam la Leea, de-abia astept vestile.

M-a cam apucat jalea ca e gata vara...
De prin 5 sept ma gandeam sa-i duc la gradi... Zilele astea sper sa reusim sa profitam de vara pentru ceva balaceala la Ocna + mers la munte, nu stiu ce-am facut dar n-am reusit deloc in ultimele luni, ba cu una, ba cu alta...

Mergi la inceput

Maria si eu ma jelesc ca e gata vara, ce mai, aproape ca mi-a trecut deja de cand ma jelesc. Eu cam de pe 1 august am sentimentul naspa ca vine toamna.

Mergi la inceput

Multumesc, fetelor! Sper sa o tina tot asa Rianna cu scoala.

Eu cu vara ce sa mai zic, ca am impresia ca anul asta doar in Romania am avut parte de vara. Aici a fost o vreme foarte aiurea, si mult prea putine zile calduroase cu soare! Ufff, nici pe mine nu ma incanta venirea toamnei...

Lavi, bine ca a iesit totul ok la control.

Leea, si eu ma gandesc la tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

Meems felicitari Riannei ... prima scolarita, declarata, a colectiei. Bafta multa in continuare.
Lavi, bine ca a iesit totul ok la control, ca la cat de mult va doriti bb ... cu siguranta va veni... astepta momentul propice... care tine de vointa Divina. Nimic in viata nu e intamplator.

Ne-am intors si noi din micul sejur vienez... la care Mateea inca viseaza. Ne-a precizat ca ea vrea sa traiasca in Viena... pt ca acolo "lumea e civilizata, entuziasta si culta" ... cuvintele ei. A... si cand a vazut Opera din Viena a precizat ca ea vrea sa cante acolo... pt ca e imensa si o sa incapa multa lume la spectacolele ei...
Oricum si eu sant de parere ca parca Austria - Viena e alceva ... o lume aparte plina de farmec, istorie si melancolie... la care visam cu totii.

Am trimis si eu in contul comun cateva fotografii din acesta vara cu Mateea .... mica noastra artista., ca sa va mai amintiti si de noi .
Cu fotografii din Viena o sa va delectez mai tarziu ... sa apuc sa le sortez... ca am facut o tona.

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea unui inceput de viata...

Mergi la inceput