Colectia de toamna-iarna 2005 (27)
Raspunsuri - Pagina 7
meems spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabitaco Meems felicitari Riannei ... prima scolarita, declarata, a colectiei. Bafta multa in continuare. Gabriela si Mateea Ioana Povestea unui inceput de viata... |
Multumesc, Gabitaco!
Am trimis in contul comun poze din prima zi de scoala.
maria_alexia spune:
Meems, ce scoala faina are Rianna! Pai acolo e loc de joaca in toata regula, vorba lui Cristi!
ma ia o jale cand ma gandesc la scolile in care or intra ai nostri pe-aici... Lasam la o parte cum arata salile si mai ales curtea, dar atmosfera aia de stres si de "stat cuminte in banca ta" .
Bine ca mai avem un an de huzur pana atunci....
Gabitaco, felicitari inca o data micutei mari artiste! Bravo si pentru vacantele bine-meritate. Ma tot gandesc cand povesteai tu, pe la 3 ani cand inca se mai pomenea pe-aici de biberoane si scutece, ca ati inceput canto si nu pricepeam nicidecum cu ce se mananca .
... noi suntem prin jurul casei w/e asta, m-a lovit o mare lene si ieri si azi, i-am lasat pe toti sa-si faca program de voie. Mai trebuie si dintr-astea din cand in cand. Desi, cred ca acush fac bagajele pentru o tura scurta pe munte - mai e timp pana incepem serviciul dimineata .
leea_cv spune:
Fetele, multumesc pentru gandurile bune.
Am nascut duminica trecuta, ora 8.20. Copila a avut 3680 si 54 de cm. A fost, este, sanatoasa, a primit nota 10. Seamana pefect cu Tudor la aceeasi varsta, doar ca are trasaturi ceva mai delicate, are par negru si lung si ochi albastri deocamdata. Eu am urmat cam acelasi tipar de la nasterea precedenta. Iar am pierdut mult sange, iar anemie, iar ameteli. Insa nu atat de grave. Am avut nevoie iar de transfuzie, dar la jumatatea pungii de sange am facut o reactie la dracu stie ce ca am zis ca mor si n-a sti nimeni. A inceput sa ma doara capul instant si groaznic, apoi tot corpul, apoi am intrat in niste frisoane cumplite de se zguduia patul cu mine. Mi-a scazut temp la 35, au venit tot felul de doctori, apoi tot felul de chestii in vena si dupa o juma de ora eram din nou la fel. Dupa asta insa am inceput sa imi revin si vineri m-au externat.
Acum suntem acasa, incercam sa ne acomodam. Tiana e o mancacioasa si tot la 2 ore suge. Uneori ii ajunge cat am alteori completez cu formula. Tudor e in Munteneru cu matusa lui. Vine doar marti. Imi tot cere sa auda bebelusul dar se nimereste ca doarme sora-sa. Si ma intreba daca nu cumva totusi e baietel, cum ar fi preferat. Mi-e un dor de eeel. Am doua kile in plus fata de cand am ramas gravida. Cred ca au disparut in cele 3 zile de dupa cezariana cand am baut doar ceai.
Incerc sa pun cateva poze.
http://s242.photobucket.com/albums/ff83/leea_cv/2011/
lavi02 spune:
Uau, Leea, e minunata! Sa-ti traiasca! Sa creasca mare, sanatoasa si sa aiba o viata nemaipomenita!!!
Si Tudor e foarte frumos, ai doi copii grozavi!
Doamne, prin ce probleme ai trecut cu nasterea, ingrozitor! Bine ca s-a terminat totul cu bine!
Gabitaco si eu cred asta de multe ori, Doamne ajuta sa fiebine, cum o fi!
Bravo pentru vacanta la Viena!!! Sa va fie de bine!
Maria mie nu mi se pare deloc aiurea la scoala. Multe scoli s-au renovat recent, in ce priveste disciplina cred ca vine momentul si pentru ea, copiii nu sunt mereu bebelusii de la sanul mamei carora trebuie sa li se implineasca orice nevoie si orice dorinta, trebuie sa mai invete si disciplina, ordinea, sa invete organizat, sa se asculte unul pe altul vorbind, citind.... Eu cred ca vine momentul in care trebuie sa invatam si rabdarea, si disciplina si urmarea unor reguli...
Nah, ce sa zic, fiecare cu punctul ei de vedere.
mara95 spune:
leea, ce frumosi sunteti!!ce dor imi e de mirosul de bb mic!si de pozitia broscuta!sa fiti sanatosi si fericiti!
Mara , mami de Flavi (7 dec 2005) si Andru (8 ian 2009)
Bijuteriile mele handmade din sarma crosetata
camelia_daniela spune:
Leea, sa-ti traiasca micuta printesa cu parul lung!!! Sa fie sanatoasa si sa aiba parte de tot binele din lume! Tie iti doresc refacere rapida!
Meems, foarte frumusica Rianna! Scoala unde merge ea este , intr-adevar un imens loc de joaca! Bafta multa la scoala!
Gabitaco, foarte frumoase pozele Mateei ! Ea s-a domnisorit si e foarte eleganta si talentata! Bafta multa in viitor!
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006) Cresc si iar cresc ... ! “The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals) Pixy's Style - BIJUTERICILE MELE ... Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!
gabitaco spune:
Leea, sa-ti traiasca micuta printesa !!! Acum esti o mama implinita... cu 2 copii superbi. . Multa sanatate si tot binele din lume.
Maria ...
Gabriela si Mateea Ioana
Povestea unui inceput de viata...
Ina869 spune:
Ziua buna colectiei dragi!
iupi, un al membru al colectiei!
Leea sa-ti traiasca printesa, este superba, frumoasa si simpatica, sa aiba noroc, sanatate, fericire!
am vazut ca i-ai pus si cercelusi, de mica cocheta.ii pup nasucul dulce!
ai doi copilasi frumosi foc!
Maria, bun sosit din vacanta! sanatate mamei tale.
Lavi, nostim Virgil! in ceea ce priveste bebele, just relax! stiu ca nu-i usor dar va trebui sa te antrenezi, ca sa zic asa si vor veni si rezultatele. haide, ca mai ai o luna la dispozitie , dupa premonitia mea.
Mima, succes la scoala primei scolarite a colectiei! wow! parca mai ieri tin minte ca vedeam prima poza cu tine gravi ( erai in casa unor prieteni, in vizita) si acum Rianna merge in clasa intai! succese si spor la toate!
Gabitico la cit mai multe succese in cariera artistica a micutei vedete!
Pe la noi prin zona au fost multe furtuni , din fericire am scapat doar cu intreruperea curentului dar in alte zone a fost rau de tot, la 10 minute de unde avem cabana, intr-un orasel caruia i se spunea "cel mai dragut oras al Canadei" furtuna a facut ravagii, a darimat case, a spulberat acoperisuri si tot ce-a mai fost in cale.
Eu sint emotionata ca incepem clasa intaia intr-o saptamina, nu-mi vine sa cred, ne asteapta un an foarte aglomerat, cu lectii, activitati, sper sa fiu destul de organizata si sa le pot face fata.
Trei perechi de vecini au devenit bunici, la o saptamina unul dupa celalalt, toti au baietei, vecinii din partea dreapta sint bunici de gemeni, declar anul cel mai productiv de pe strada noastra.
Cam astea sint noutatile, pe scurt.
Va doresc o saptamina buna!,
pupicei!
roxisialexia spune:
Leea , sa fie santaoasa si norocoasa micuta Tiana! Refacere rapida tie si mult laptic
Sa ne povestesti ce mai zice Tudor.
meemsy frumos cadru scolar, un an bun mictei boboc
Tu ce mai faci, ti-ai revenit cu somnul?
inasucces in primul an scolar
bic voi ce mai faceti? poze ati mai facut?
lavi succes !