Colectia de toamna-iarna 2005 (27)
Raspunsuri - Pagina 10
meems spune:
Am fost aseara la prima sedinta cu parintii. Invatatoarea ne-a spus ca are o clasa extraordinara, cu muuuult mai buna decat cea de anul trecut. De saptamana viitoare incepe sa trimita pachetele cu teme de casa, ne-a spus cam la ce sa ne asteptam. Pana la finalul acestui an pregatitor vor stii sa scrie o fraza de cel putin 3 propozitii, sa faca diferenta clara intre literele mari si cele mici, sa adune/scada prin numarat, si vor face si introducerea la ceva stiinte.
Lavi, mi-au placut negocierile tale cu Silvia
Felicitari pentru harnicie, eu nici macar sa gatesc n-am avut vreme zilele astea...
Cami, felicitari pentru apartament, stiu ca de multa vreme ti-l doreai! Sa-l stapaniti sanatosi si fericiti.
Bianca, sunt convinsa ca te vei descurca de minune cu clasa I.
Bic spune:
Salutare tuturor.
Ce de evenimente de cind nu am mai trecut pe-aici!
LeeaSa-ti traiasca fetitaaa! Bravo, ce ma bucur pt. tine ca stiu ca-ti doreai mult fetita.
alinush La multi ani cu mare intirziere. Inteleg ca ai avut parte de zile taare frumoase de si imprejurul zilei tale!
Noi am inceput scoala!!! Mari emotii, ceva smiorcaieli pe-acasa, e clar ca fii-mea mai vrea inca sa fie copilas. Dar o sa-i treaca. Scoala e tare draguta, destul de mica sint o suta si cea de copii in toate clasele de la k-8. Toti parinti foaaaarte preocupati de soarta copiilor...
Numai bine tuturor!
lavi02 spune:
Cami succes cu apartamentul, sa-l cumparati si sa-l stapaniti sanatosi! Vezi ca atat la Noki cat si la Alinush mutarile s-au lasat cu ochisori. deci nu e timpul pierdut.
Meems foarte misto pt Rianna ca e intr-o clasa buna, la fel e si Silvia si asta conteaza mult, o motiveaza.
Anda, Bianca multumesc de incurajari , fiecare pe cate un plan. After-school-ul nu era f mult, (fata de o gradi particulara ma refer), era 700 RON parca; eu as fi preferat sa dau banii dar sa stiu ca o iau la 4 mancata si cu temele facute, ba chiar a mai facut si sah unde s-a remarcat, era cea mai buna, mai facea si ceva engleza dar aici nu ma pot pronunta ca nu e punctul forte al Silviei din pacate.
Pe de alta parte e si asta o etapa de independenta, cheia de gat , venit singura acasa, imcalzit mancarea si mancat, apoi teme. Cred ca daca e motivata Silvia se va descurca cu toate astea, mai trebuie sa fac campanie de convingere sa treaca pe la semafor, nu pe la trecerea de pietoni periculoasa de la mijlocul bulevardului, de care mi-e cel mai frica. Pt ca opresc 2 masini sa te lase sa treci si vine bizonul in depasire in viteza si ii depaseste pe cei 2 opriti pe linia de tramvai fara sa vada pietonul care trece.
As mai vrea sa o inscriu si la engleza unde sa mearga singura, iar ar fi doar un semafor de trecut, sper sa fie OK. La un moment dat trebuie sa treaca si singuri strada desi sincer va spun ca mi-e frica. Dar asta e, cordonul ombilical trebuie taiat din ce in ce.
Peste 2-3-4 ani o sa treceti prin aceleasi emotii si voi.
Bic bravo pentru inceperea scolii, mult succes Smarandei in cariera de scolarita!!
Una din nepoatele mele, fata unui var primar cu doar 14 ani mai mare ca mine(varul), incepe acum facultatea la voi in State (ei sunt stabiliti acolo). Nu-mi vine sa cred, cand s-a nascut ea, in '93 eram intr-a 9-a.
bb_alinus spune:
Maine ne botezam si noi! Avem emotii. Alessia va imbraca aceeasi rochita ca si Amalia acum 5 ani! God ce trece timpul....
Bic mersi de urari!
Camelia succes cu apartamentul!
Vai cat de devreme trebuie inscrisi copiii la scoala!!
amalia are un birou deja ( de ala in toata regula), asteptam sa ne livreze scaunul acum, i-am agatat o harta deasupra.... Insa nu in camera ei ca nu vrea la etaj, asa ca i-am facut un colt ( a se intelege 3/4 din spatiu) in biroul lui ta-su :))
Io bantui pe aici desi ar trebui sa ma culc....
Lavi adica Noki e gravi????
Alina si missele Amalia 17.11.2005 si Alessia 02.11.2010
POZE ALESSIA
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii Amaliei
Parfois on regarde les choses, telles qu'elles sont, en se demandant pourquoi.
Parfois on les regarde, telles qu'elles pourraient être, en se disant pourquoi pas.
lavi02 spune:
Alinus, petrecere frumoasa la botez! Ce frumos sa imbrace aceeasi rochita!!!
Aoleu, musca-ti limba, nu cred sa fie gravi Noki-uta noastra, nu cred ca isi doreste pe moment. ce confuzie am creat aici?
Silvia nu are birou din pacate, are doar un spatiu pt tinut lucrurile de scoala iar lectiile si le va face la masa din bucatarie. Si noi speram sa ne mutam pana la anul viitor scolar la 4 camere. Mai ales daca da Doamne-Doamne si ne marim familia, va fi necesar.
Am stat in dubiu cu biroul, mi se pare ca le-as umple prea tare camera, dar am sa ma consult cu Silvia; daca isi doreste ii iau ceva micut de la Ikea sau alt magazin de mobila. Oricum, nu ii pot lua fara ea, astept sa vina. Pana acum n-a prea avut nevoie, ce ii mai ramanea de scris sau de pictat facea la masa din bucatarie.
Noki_Lara spune:
Hai c-am ras copios...
Alinush, Lavi vroia sa zica ca imediat dupa ce m-am mutat am aflat ca-s gravi. Asta acum 6 ani si cateva luni.
Abia astept pozele de la botez. Sa va distratie pe cinste!
Lavi, deduc ca nu ati mai plecat cu cortul???Noi merem azi la piticaniile Gabrielei, ca e ziua Alexandrei (Gabriela e nasa Sarei, pentru cine nu stie).
Cami, wooow, 4 camere. Ce fain suna.Vreau si io, mai ales ca mai nou taaare mi-as dori un birou in adevaratul sens al cuvantului (adica de incapere).
Anda, ce sport? Nu vrei inot? Noi reluam din toamna, la Medicina.
Meems, imposibil sa nu mearga linkurile. Trebe doar sa ai o adresa de gmail cu care sa te loghezi.
anda77 spune:
doamnelor, am initiat o petitie online:
http://www.petitieonline.com/signatures/spitalul_de_copii_a_pesamosca/
daca sunteti de acord cu aceasta recunoastere a unui mare Om si profesionist, va rog s-o semnati si voi.
trecere de pietoni nesemaforizata??!! oh nu, bizonii nu pot fi controlati nicicum cu atentia unui copil. treb'e neaparat sa treaca pe la stop. ce solutie as avea ca sa se sperie putin silvia si sa ocoleasca trecerea: youtube. sunt cateva accidente cu pietoni spulberati. sunt de la camere de supraveghere trafic, nu se vede sange, don't worry, dar se vad oameni prin aer.
noki, nichita vrea la atletism. si eu vreau pt el. alearga prin casa degeaba, chiar si dupa ce a venit de-afara. deocamdata ma interesez.
lavi02 spune:
Noki, ne-am lenevit si n-am mai plecat cu cortul. Adevarul e ca am umblat ceva in primavara si vara asta, ne-a cam ajuns pana si noua.
Distractie placuta la petrecere de copilasi!
Anda, mda, la noi in familie e o divergenta de opinii pe tema trecerii de pietoni de la mijlocul bulevardului. In sensul ca Virgil cand o duce el la scoala pe Silvia (rarisim) o duce pana la trecerea respectiva si o lasa sa traverseze singura, cica sa se invete. Eu o trec si uneori ne despartim dupa trecere, mai are un pic de mers pe stradute dar pe acolo nu mi-e frica sa o las iar ea stie sa se fereasca de masini.
Spor la gasit sportul preferat. Eu le duc la inot pana invata sa inoate bine, le-am zis ca e obligatoriu si nu se negociaza. Apoi isi pot alege. Nati bineinteles ca n-ar vrea nimic, Silvia ar vrea tenis, Virgil ar vrea sa o dea la catarari.
Replica de la Nati, are vreo luna vechime dar nu cred ca v-am zis-o:
"M-am mai gandit, nu vreau sa cresc asa repede mare. Pentru ca oamenii mari au mute treburi si e greu sa ai multe treburi".
maria_alexia spune:
Hello!
Noi am fost in w/e la Brasov, nu mai fusesem de mult. Excelent aventura parc !!!! Cristi s-a dat pana ii tremurau genunchii. (Ana e prea micuta sa se poata tine bine pe unele trasee, din pacate, dar era parc fix vis-a-vis). Taticii iarasi s-au distrat. Iar mamicile au stat pe sub traseele juniorilor, in asteptarea desarta a unui moment mai liber... . In w/e e full din pacate, visam la o zi de fuga in timpul sapatamanii pana acolo. Recomand calduros.
Si un link interesant de la generale - unde dorm copiii.
lavi02 spune:
Maria, vrem si noi sa ajungem la Brasov, inclusiv la Parc Aventura. daca nu vrei sa te dai (eu), platesti totusi intrarea?
Eu am avut un week-end cam . Sambata am iesit la restaurant, drept pt care sambata seara mi-am stricat burta rau, n-am dormit toata noaptea, ieri am fost varza, am stat toata ziua in pat. Azi am venit la servici dar vad ca sunt cam ametita. Poate pleca mai repede.
Mi-am zis ca nu mai merg la restaurant in Romania, m-am suparat. Mi-o trece pana la urma.