Colectia de toamna-iarna 2005 (27)
Raspunsuri - Pagina 11
maria_alexia spune:
Lavi, aoleu, reparare rapida.
Intrarea la parc aventura e libera. Exista o constructie centrala de unde se iau bilete, se primesc echipamente si se intra pe trasee. Pe sub trasee sunt poteci unde te plimbi liber - noi le-am folosit ca sa recunoastem traseul si sa mai cascam gura. E chiar fain mediul.
Am fost sambata dupa 17 (la 20 se inchide, un bilet = 3 ore de acces pe traseele permise - de genul trasee pentru 7-10 ani, peste 10 ani etc.) si era destul de ok. Duminica dimineata planificasem o tura de adulti, dar pana ne-am dezmortit noi si am ajuns (dupa 11 ) era full-full, nu mai aveau echipamente, asteptai pana la pranz sa intri si am renuntat.
Pentru copii am gasit niste catarari chiar mai spectaculoase in parcurile din Bv, nu-i de mirare ca ajung brasovenii asa mari sportivi .
corap spune:
salutare:)
noi am ajuns aseara pe la 9. asa ca fara poze.
(ca tot omu' anu' asta, am fost la viena, desigur. da' io am poze. concluzia 1: exista o viena in care nu se prea duc turistii si care-i super-mega-cool, dar pe care am chitit-o abia la sfarsitul sederii, din pacate. deci ar mai merge-o tura. preferabil fara copii;
concluzia 2: salzburg e misto, da' are locatari cam cu nasu' pe sus;
concluzia 3: mie imi place muntele asfaltat;
concluzia 4: daca ar fi sa mai merg in austria, m-as "caza" la hallstat)
trebi la serv :(
lavi02 spune:
Corap, bine ai revenit, asteptam poze!
Si eu ochisem Hallstat pt o eventuala viitoare vizita in Austria. :)
mara95 spune:
si eu am patit-o cu burta tot sambata, de la o pizza cu samantna.si azi imi e inca rau.lavi,sanatate si tie.
cum pot insera un film you tube intr-o pagina web?
Mara , mami de Flavi (7 dec 2005) si Andru (8 ian 2009)
Bijuteriile mele handmade din sarma crosetata
maria_alexia spune:
Mara, uite www.google.com/support/youtube/bin/answer.py?answer=171780" target="_blank">aici un help. Ni-i arati pe nazdravanii tai?
Sanatate multa!
mara95 spune:
maria, multumesc!
am nevoie ptr site-ul scolii.poze da,am mai facut, dar la filme andru vine mereu sa vada ce e in aparat si nu ies cum trebuie
Mara , mami de Flavi (7 dec 2005) si Andru (8 ian 2009)
Bijuteriile mele handmade din sarma crosetata
lavi02 spune:
Mara multa sanatate! Eu inca nu m-am reparat, mi-au bolborosit intestinele toata ziua de ieri si azi noapte, azi iar am avut un "output" lichid ca sa zic asa. Bag ceai de menta. In orice caz sunt in ceata cu tratamentul, in afara de regim si de ceai n-am idei.
Eu cred ca am patit-o de la supa-crema de ciuperci care tot cu ceva smantana ceva a fost.
In alta ordine de idei, va bag imediat un post: