Colectia de toamna-iarna 2005 (27)
Raspunsuri - Pagina 12
lavi02 spune:
Fetele
De unde o fi ghicit Ina????
Ina, special pupici!
Si eu sper sa fie totul bine! De abia azi trebuia sa vina ciclul dar ieri dupa amiaza aveam 3 teste de la firme diferite toate pozitive clar, nu cred ca e cazul sa-l mai astept.
madau spune:
Lavi uraaaa, felicitari, sa fie totul bine!!!!
Despre noi, numai de bine, saptamana trecuta am tras o fuga la mare, am avut noroc de vreme buna, ne-am bronzat, ne-am relaxat, acum ne pregatim cu drag si spor de gradi
Va pupam, ma intorc la trebi
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX
gabitaco spune:
Cami, Ina, lavi, maria_alexia, Noki ... va multumim de aprecieri.
Da lavi.... e asa cum spui, pt 3 minute jumate de stat si cantat pe scena sunt ore intregi de pregatiri. Mateea face totul din pasiune si mai ales in joaca. Imi place mult lumea asta a ei, fara vulgaritati, plina de copii talentati, care parca sunt facuti pentru scena si care se joaca in cu totul alt mod, daca pot sa ma exprim asa - parca ar juca intr-o piesa permanenta de teatru.
Lavi ... felicitari pt liniuta , sa dea DD sa ai o sarcina usoara, la termen si un bb sanatos.
Gabriela si Mateea Ioana
Povestea unui inceput de viata...
bb_alinus spune:
Laviiiiiiiiiiiii in sfarsit! De cand astept vestea! Dupa prezicerile mele trebuia sa nasti luna asta parca!:)) Sarcina usoara, profita din plin, si un baietel sanatos si pufos iti doresc! :))
Alina si missele Amalia 17.11.2005 si Alessia 02.11.2010
POZE ALESSIA
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii Amaliei
Parfois on regarde les choses, telles qu'elles sont, en se demandant pourquoi.
Parfois on les regarde, telles qu'elles pourraient ętre, en se disant pourquoi pas.
mara95 spune:
laviii,felicitari, sa fiti sanatosi cu totii!!
Mara , mami de Flavi (7 dec 2005) si Andru (8 ian 2009)
Bijuteriile mele handmade din sarma crosetata
meems spune:
Lavi, felicitari!!!!!!!!!!!!!
Cred si eu ca esti , sa dea Dumnezeu sa decurga totul bine!
Alinush, cum a fost botezul? Sa va traiasca micuta crestina! (am vazut-o in poze pe FB, e o dulce, cu rochita ei cu coronita cu tot! )
Madau, sa va fie de bine iesirea.
Maria-Alexia, faina "tura" voastra prin Brasov!
Si noi am fost la ocean in weekend, am trimis ceva poze in contul comun. Ieri a fost sarbatoare si am avut liber, azi abia ne intram in ritm. Offff, ce urat e trezitul de dimineata...
camelia_daniela spune:
wooooow.... Lavi, felicitari!!! Sarcina usoara si bebe sanatos iti doresc!!!
Madau, sa va fie de bine iesirea la mare!
Alinush, sa va traiasca micuta crestina!
Noua ni se misca primul dintisor. Se misca de vreo saptamana din ce in ce mai tare. Voi cum ati procedat, l-ati scos acasa, sau la dentist? Se trage de dintisor in sus sau in fata/ in jos?
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)
Pixy's Style - BIJUTERICILE MELE ...
Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!
maria_alexia spune:
'Neata!
Cristi a schimbat pana acum doar un dintisor, cel de langa incepe sa se clatine, la fel unul de sus... Fricos cum e el, a durat mult pana l-am scos pe primul, saptamani l-a tot clatinat cate putin... Cand a ajuns sa se sustina intr-un coltisor, l-am prins usurel si practic am ramas cu el in mana.
Mie mi se pare cel mai simplu sa-i scoateti voi, tot miscand de el in fiecare zi pana nu se mai sustine. Daca nu-l puteti scoate, dentistul e o optiune buna.