Colectia de toamna-iarna 2005 (27)
Raspunsuri - Pagina 9
maria_alexia spune:
Lavi, pai e chiar ok meniul Silviei, are carnita, legume, cartofi, mamaliga, paste... Cam atat servim si noi .
Ce negocieri clare si mature aveti voi deja!!!
lavi02 spune:
Da, Maria, asa-i, si eu ma mir ce negocieri mature si ce fata mare am. Clasa a IV-a, nu-mi vine sa cred. Deja suna mult. Ma adaptez din mers la mamica de copil mare.
maria_alexia spune:
in cazul asta am dublu soc: eu mi-o imaginam pe Silvia intr-a doua-treia . cred ca mi s-a oprit ceasul pe undeva. grav, caci zilele trecute a trebuit sa fac calcule complicate pana sa-mi pot spune varsta .
maria_alexia spune:
si coborand la realitate: voi ati vorbit deja la scoala pentru inscrierea de toamna viitoare? cum se face? si mai ales: cand?
(am priceput ca la inscrierilor oficiale e prea tarziu).
lavi02 spune:
Raspund prima la sondaj. La noi e simplu, o inscriem la scoala de care apartinem care intamplator din fericire e foarte buna. Nu de top Bucuresti ca acolo sunt fite maxime si pretentii uriase or eu nu vreau asa ceva. Dar e o scoala foarte buna, cu rezultate f bune.
O voi inscrie direct la inscrierile oficiale. A vorbit invatatoarea Silviei cu invatatoarea de la o clasa paralela la care vreau sa o dau pe Nati, va trebui sa mai vorbesc si eu cu ea. Invatatoarea Silviei si inca 2 din cele care au clasa a IV-a anul asta se pensioneaza.
anda77 spune:
leea, felicitari, n-am apucat sa-ti vad fetitza in poze. sa-ti traiasca amandoi!
lavi, cheia de gat? daca da, super! gatesti mai mult, dar economisesti niste bani. no more afterschool fees! cat plateai la afterschool, btw? eu am doua colege care platesc la afterschool mai mult decat la gradinita. m-as fi asteptat sa fie mai putin.
eu trebuie sa redecorez camera lui nichita. adicatelea imi treb'e niste fonduri suplimentare. birou, scaun mare, zugraveala in alte culori, pictura pe perete, accesorii etc. Tema comandata: "spatiul cosmic de adulti". na...
vreau sa-l inscriu si la un sport in mediu organizat din toamna asta. si el vrea de cateva luni.
bianca_mo spune:
MARIA, la noi la scoala se înscriu copiii pe o lista neoficiala înca din luna octombrie, adica nu se fac dosare acum, dar sunt informati ce trebuie sa contina si cand e nevoie de dosar ( în general ianuarie-februarie se fac oficial), probabil si la voi e la fel, trebuie vorbit din timp daca vrei sa ajunga la o anumita invatatoare. Eu iau clasa I în anul acesta, asa ca încerc sa ma înarmez cu rabdare, deoarece dupa clasa a IV-a e foarte greu sa ai de-a face cu asa mititei... Noroc ca sunt obisnuita cu Serban, si nu e prea mare diferenta de vârsta...
LAVI, chiar ca ai fetita mare... si eu consider ca în clasa a IV-a nu prea îsi mai are locul programul after-school...
Va doresc multa sanatate si o toamna minunata, în culori...
Bianca, mama lui Serban
10 decembrie 2005
serban
camelia_daniela spune:
Wooow, Lavi, clasa a 4-a??!?!?!? Nu-mi vine sa cred!
Eu am vorbit deja la scoala pentru anul viitor. Am si lasat dosarul acolo, ca asa mi s-a spus, dar nu a fost inregistrat. Am inscris-o la o scoala buna (una din primele 3 din oras) si la o doamna care nu e "cea mai cea".
Lavi, am uitat sa-ti raspund (multumesc de intrebare )... suntem bine dar nu avem deocamdata niciun "rezultat" .
In plus suntem in curs de a ne schimba apartamentul. Am gasit un apartament cu 4 camere si mergem pe varianta prima casa , deoarece micul nostru apartament are pana in 50 mp. Odata ce vom finaliza aceasta "operatiune" putem sa insistam in demersurile de a-i face o surioara Dariei.
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)
Pixy's Style - BIJUTERICILE MELE ...
Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!
maria_alexia spune:
multumesc pentru raspunsuri. concluzionez ca trebuie "tocmit" locul la scoala si ca inca nu e total ratat momentul .
Camelia, super, felicitari! Stiu ca de mult iti doreai o casa mai incapatoare.
Dap, le va trebui birou.
Ai mei, amandoi, cel mai tare isi doresc cate un laptop .