Strumfi de iul-aug 2007 (221)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Mneatzaaa,

mychy, io nu te vaz pe tine, iti vad cana

da mai, sa stiti ca e ma declar destul de multumita de Mazarica. A facut ceva si ptr oras, si ptr tineri si ptr batrani, poate prea putin fatza de altii(vezi Sibiu) dar tot a facut.
De distrat se distreaza si el, ca toti, diferentza este ca el nu se ascunde.

A scos taxa de bariera, dar a scos si politia din Mamaia...si uite asa sunt destule infractiuni, ceea ce nu prea se intampla in anii trecuti, iar au aparut vanzatorii ambulantii, si nici ei nu erau in anii trecuti, dar daca nu a gasit decat piedici si nu sprijin...si cand ma gandesc ce proiect frumoas avea ptr soseaua de coasta, sa traversezi litoralul deasupra Marii Negre. .....lasa, poate vine Base cu ceva idei

ma duc s aimi injectez cofeina...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Si eu, din afara, as zice ca Mazarica e ok fata de altii, ghinionul lui ca-i PSD-ist. Sunt sigura ca i s-au ingradit muuulte.

Noi suntem pe punctul de a lua o casa, am demarat pt credit la BRD si ce credeti: astia ne obliga sa semnam numai cu notarii agreati de ei care sunt nici mai mult nici mai putin decat doi dintre care una este fiica presedintelui, dra Ioana. Va dati seama cati bani sunt in joc.

PLus ca sora-mea lucra la primarie, din pacate cu primar tot din PSD si imi spunea ca au trebuit sa sisteze toate lucrarile pentru ca nu le-au mai dat bani, marea majoritate sunt trimisi catre primariile cu primar PD. Asta e Romania

un tot: Dana cu Daria (20.07 2007) si Eric (20.09 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

dana, si de ce te surprinde ca lucreaza doar cu notari agreati? asa am patit si noi......nepotismul sa traiasca!!! ati gasit in sfarsit apartament? bafta!

Emanciparea femeii este o PROSTIE!
Locul ei e in bucatarie ... picior peste picior, cu un pahar de vin in mana,
privindu-si sotul cum gateste cina!"

Mergi la inceput

da, ma razgandesc dc sa luam credit acum sau in primavara de cel putin 10 ori pe zi.
zilele astea cred ca am citit zeci de articole despre crizele din istoria noastra si cum au evoluat, ma pot face analist

Mergi la inceput

Michi si noi la rzb lucram cu notari agreati insa aveam o lista de vreo 15, nu 2 dintre care una fiica presedintelui, adica trafic de influenta pe fata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Asta cam asa e...

Citat:
citat din mesajul lui lulu77

De distrat se distreaza si el, ca toti, diferentza este ca el nu se ascunde.

Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)

Povestea sarcinii si a nasterii Andreei

Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Dana tot e bine ca BRD are 2 notari agreati. Eu de mai multe ori am fost obligata de banca sa fac contractul doar la notarul "X" pentru ca este agreat de banca.
Tu nu stii cum sa cumperi, eu nu stiu cum sa vand mai repede casa in care isi are sediul firma noastra ca sa mai scapam de un credit! O avem de peste un an la vanzare si nu reusim pentru ca noi am desfiintat bucatariile si baile si am facut-o cu destinatie birouri avand doar o toaleta la parter. Majoritatea vor pentru locuit.
Apartamentul in care am locuit inainte, de vis-a-vis de Cismigiu l-am vandut si pe ala, dar tot asa nu am vazut un cent, am lichidat un credit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

mneatza,

eu dau cafeaua, desteptarea...nu am somn, pandesc soarele, iese, nu iese, plekam la plaja ori ba

vikend plakut sa aveti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Lulu, iti trimit si eu pe PM nr meu, ca sa stii cand te caut de la mare

Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)

Povestea sarcinii si a nasterii Andreei

Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Buna amiaza, fetzii mosului!
Dana, in ce rzb lucrezi, poate esti colega cu barbati-miu .

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007

Mergi la inceput