Strumfi de iul-aug 2007 (221)
Raspunsuri - Pagina 7
mychydutza spune:
wtf is rzb?????????????
noi va salutam de la vatra dornei!am legat inca doo zile de liberul de sf marie si am pus-o de-o mini vacanta.
vikend placut!
Emanciparea femeii este o PROSTIE!
Locul ei e in bucatarie ... picior peste picior, cu un pahar de vin in mana,
privindu-si sotul cum gateste cina!"
monicabo spune:
Mychy, minivacanta placuta la Vatra!
Ai luat si cana cu tine?
Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)
Povestea sarcinii si a nasterii Andreei
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
Simo78 spune:
Buna dimi si o
Mychy sper sa ai si vreme buna!
Eu beau cafeaua dintr-o cana portocalie pe care scrie Simona! Sa stie toata lumea ca e cafeaua mea! V-am zis eu ca am o relatie ciudata cu cafeaua de dimineata
De data asta am placenta anterior pozitionata...si simt copilul asta prin locuri nebanuite, foarte mult pe jos. Ciudat...frumos, dar ciudat.
mami de Hisham Matei 28 iulie 2007 si19+ cu Yusuf Gabriel
violetan spune:
Mychy, RZB inseamna Romania is Za Best
Pa' dreaq, insseamna raiffeisen bank.
Hai pup toate fetele!
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
Vivela spune:
Dana, La multi ani, sa ne traiesti! sanatate multa, bucurie si tot ce-ti doresti sa se implineasca .
Simo, ce dragut...asa ii simteam si eu pe pici, f pe jos, aveam senzatia ca imi scormonesc cu unghiile pe col .
tu cand ai dpn-ul?
tampitul de caine s-a dat si la damian. copilul era de mana cu mine si il mangaia usor pe cap (ca tot exersam de cateva zile mangaiatul incet, nu cu palme in cap si lovituri). dobitocul a sarit la el sa-l muste, de fata(bine, damian statea pe jos si cainele ii ajungea drept la fata in pozitia asta). a muscat in gol, si eu am sarit imediat, dar mi-a iesit cu totul de la inima, nu mai pot sa-l tin, mi-e frica pt copii .
Simo78 spune:
Gabi 6 ian ar fi dpn...sper insa de craciun sa fim acasa...si matei tot pe la 38 de sapt a fost gata de lansare.
Da cainele, clar nu e f prietenos cu copiii. Incearca o rasa mai jucausa. Am inteles ca labradorii sunt f ok cu copiii mici.
mami de Hisham Matei 28 iulie 2007 si19+ cu Yusuf Gabriel
X-ray spune:
saluate...
la multi ani tuturor strumfilor ce sa-au petrecut zilele astea,la multi ani dana.
gabi i-ati un golden...la noi e primul pe lista si apoi ciobanescu german.labradorii sunt mai kinetici,iti fac varza gradina.noi chiar am studiat subiectul pt ca la anul vrem sa-i luam un catel de ziua ei.si veterinarul nostru asa ceva ne-a recomandat.apoi am citit mult si se pare ca sunt ideali pt copii,ffff dar fff rabdatori.nu sunt paznicii pamantului dar cei mai buni prieteni de joaca pt copii.
marti plecam in germania la un prim consult si apoi sa stabilim datele interventiei...am inima miiiica mic cat un purece...
si cam atat ca nu sunt un bun tovaras de povesti...
si kari sa sti ca din pacate pt noi diagnosticul e pus de noi radiologii,de mine si colegii mei,si biopsie sea face doar postoperator.si sansele ca o formatiune tumorala sa aiba propria vascularizatie si sa fie benigna sunt spre 0...dar macar e stadiul unu si cel mai ideal.so dragele mele mamici cand v-ati facut ultima oara o ecografie de rutina? nu costa o avere este total neinvaziva si ne radianta...de la noi asa a plecat totul,i-am facut eu un eco de control ca ma "manca" ceva parca de mult timp.si si asa abia l-am dus la spital ,ca are de lucru ,ca nu are timp,i-am luat cafeaua din mana in dimineata aia deja se pregatea sa o bea...in fine
scuze oricum sunt varza nu vreau sa creez panica sincer ...
musso17 spune:
Buna ziua
Gabi,clar cainele trebuie dat,daca a recidivat nu e bine..ce rasa e? Acu cativa ani in SUA cocarul a fost declarat cel mai agresiv caine...toti cainii au potential agresiv,sigur la unii e mai ridicat ereditar..este clar ca un doberman/ rottveiler nu se poate compara cu un bichon.
Dana,la multi ani,sa fii iubita si sanatoasa!
lulu77 spune:
salut,,
mychy, ce viatzaaaaa
gabi, eu cred ca pana si un ciobanesc e mai prietenos, stiu ce zic...Luca avea 1 an si ZULU(miotiticul nostru) 4 ani...Luca se baga in cusca si tembelul de caine ierea afara si ii facea loc, il calarea si multeeee altele.Din pacate vecini "binevoitori" au vrut ca ZULU sa mearga la Doamne-Doamne anul trecut.
x-ray, putere multa si anatate va doresc.
echo de rutina facem si noi macar odata/an, inclusiv lui Luca si un control oftalmo, pe langa analizele de sange.Vineri am fost in gasca la echo si am primit o veste buna, fiobromul meu de 38/33 mm anul trecut micsorat ffff mult are in jur de 13 mm.
azi am petrecut dimineatza in Portul Tomis- plimbare cu un vapor, am vazut Delfini f aproape de mal si repetitiile pts Serbarile Marinei de maine.
acum plekam spre plaja.
un week-end plakut va doresc.