Strumfi de iul-aug 2007 (221)
Raspunsuri - Pagina 8
monicabo spune:
Buna!
Va salutam de la mare!
Astazi am ajuns, ne-am cazat, si ne intrasm "in paine" pana vineri, cand plecam inapoi acasa
Sa vad daca reusesc sa ma vad cu lulu77, sper sa ni se potriveasca programele
Vivela, periculos cainele din pacate
Simo, sarcina usoara! Tot la 38 de saptamani vrei sa-l "lansezi" pe bebe mic?
Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)
Povestea sarcinii si a nasterii Andreei
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
cristina26 spune:
Dana sanatate multa si tot ce iti doresti sa devina realitate.
Alinuta draga, sper ca totul sa fie doar o sperietura mare.
Simo, tu faci cezariana deci poti sa alegi data .
violetan spune:
Buna dimi si la multi ani, danuto pt ieri!
La multi ani Mariilor si Marianilor de azi.
Ne ajutati si pe noi cu un sfat? Nu stiu ce o fi, dar si eu si laur suntem bolnaviori de ieri seara. Am varsat toata noaptea si eu si el, pe mine ma doare capul ingrozitor iar pe laur burtica. Nu stiu daca o fi de la mancare ceva ca nu ii mai e nimanui rau pana acum...nu stiu ce sa fac, mi-e frica sa nu se deshidrateze si sa ajungem la spital. Ce sa-i dau/fac? Ca a mai baut putin ceisor d menta/sunatoare, dar varsa la ceva vreme dupa...uff, va pupam.
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
Timi07 spune:
Laur la multi ani!!!
Vio ce ghinion sa va fie asa de rau si mai ales azi.... Sper sa va treaca repede. Tine-l hidratat chiar daca ii dai sucuri toata ziua. Suc de rosii ii place? Eu cand Soph a avut enterocolita i-am dat si porcarie din aia de supa de la plic doar sa nu mi se dezhidrateze. Dr. a zis ca oricum e mai bine decat sa ajungem la perfuzii.
La multi ani Marii, Marioare,Mariani!
violetan spune:
Timi, orice bea vomita. A incercat putin ceiut imediat a varsat. Tare mi-e teama ca ajungem din nou la perfuzii. Nu stiu cum sa fac sa nu se deshidrateze daca vomita imediat ce bea??
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
Timi07 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui violetan Timi, orice bea vomita. A incercat putin ceiut imediat a varsat. Tare mi-e teama ca ajungem din nou la perfuzii. Nu stiu cum sa fac sa nu se deshidrateze daca vomita imediat ce bea?? Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007 |
dar oare nu ramane nimic inauntru? oricum stiu ca e groaznic sa-l vezi ca tot vomita...
Simo78 spune:
La multi ani Laur! Vio...acelasi sfat..hidratere si saruri de rehidratare, oricat ar voma, ceva ramane. Pacat ce e fix de ziua lui, saracutul.
Nu-l lansez eu chiar cand vreau, si la Matei am asteptat sa se declanseze nasterea, sa "se nasca de ziua lui". sper numai sa nu fie neam prost sa se ceara afara de revelion. Nu de alta, dar are si gine al meu o viata!
Cum e mai fain scris Yusuf sau Youssef? Primul se citeste Iusuf, al doilea Iosif...eu tind spre al doilea, sotul pare sa incline mai mult spre primul.
La multi ani Mariilor!
mami de Hisham Matei 28 iulie 2007 si19+ cu Yusuf Gabriel
musso17 spune:
vio,noi si sapamana asta am tras-o cu o voma si o diaree..eu i-am dat asa:apa cu seringa de la nurofen,putin si des,saruri de rehidratare tot cu seringa si entrolactis o sticluta pe zi...dupa cevarsa lasa-l 15,20 minute si apoi ii dai apa,dar nu uita putin si des.
musso17 spune:
la multi ani lui laurash,sa fie santos si sa creasca mare.
offf ce rau imi pare,lasa ca se face bine.
musso17 spune:
simona..e tare frumos iosif,dar se scrie cam greu si daca nu spuneai cum se citeste imi prindeam limba