Strumfi de iul-aug 2007 (221)
Raspunsuri - Pagina 5
ddanagh spune:
aoleu Michi, acum am observat ca ti-ai pus cana si ca poza de profil
Bine dle, atunci nu mai comentez, bag seama ca-i dragoste mare la mijloc. Ce ai tu de fapt in ea?
Lulu multumesc. Barem daca e asa scump macar sa fie fain. Oricum nu voi scapa de DAria fara sa o duc, imi zice in fiecare zi. Anul trecut l-am ratat.
un tot: Dana cu Daria (20.07 2007) si Eric (20.09 2010)
monicabo spune:
Intrarea, da este 50 lei/adult, 25 lei/copii, elevi, stidenti, gratuit pentru copii pana in 5 ani.
Intrarea e pt tot complexul, nu mai e defalcata ... asta ma deranjeaza si pe mine, poate nu am timp./chef sa vizitez totul o data
Mi s-ar fi parut fair sa fi fost si preturi separate si o intrare pt toate, un fel de abonament, in care suma totala sa fie mai mica decat toate celelalte adunate, pt cei ce vor sa viziteze tot o data..
Dar ma rog, nu se poate... bine ca are timp dl Mazare sa danseze prin cluburi si sa intretina activ programul de noapte...
Citat: | ||
citat din mesajul lui lulu77
a fost Luca cu tasu' acum maxim 1 luna, spectacolul cica este ok, dar tine undeva intre 20-30 minute si intrarea este 50 lei / adult si copil...nu stiu, dar destul- intrarea in tot complexul- adik Delfinariu, Microrezervatie, etc. au si site delfinariu.ro |
Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)
Povestea sarcinii si a nasterii Andreei
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
violetan spune:
Luna, la multi ani adelicioasei! Sa creasca mare, frumoasa si mai ales sanatoasa si sa va bucurati toti impreuna de o viata minunata!
Mychy, tata, am doua mesaje pentru tine:
1) nush ce urmaresti cu poza canei, da' n-ai sa vezi la schimb poza cu dopu meu de la cada
2) misto cana, super vesela si cool, da' te-a cam luat dana cu mesajul ala de pe cana ei!
Ma oftic ca mi-au mutat oamenii astia mesajul saun l-au sters dreaq de tot ca nu il mai vad pe care l-am pus la generale prin care ceream o recomandare de bona. Nu m-am prins ca ar tb la anunturi, io vroiam bona care sa stie engleza ceea ce e mai dificil...in fine, ma seaca, io as fi vrut sa dezbat subiectul, adica sa am recomandari, sa mi se povesteasca blablabla nu scurt si la obiect la anunturi. [mutrasupersictirita]
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
violetan spune:
Kariris, iata o idee!! Uitasem de asta. Sa-i intreb, chiar!
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
lulu77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monicabo Dar ma rog, nu se poate... bine ca are timp dl Mazare sa danseze prin cluburi si sa intretina activ programul de noapte... |
Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)
[/quote]
acu' ce sa zic, este el tembel, dar a facut si ceva treaba buna, fata de alte orase, si bag mana in foc, indiferent cate mandate de acum incolo va candida, CTA il va alege...asa, ca aerul lui pluteste in aerul din oras tembelismul lui este peste tot...mai mai ce primar avem
musso17 spune:
Buna seara
La multi ani adelise,sa cresti mare si sanatoasa!
Subscriu la ce spune alina,d'nul mazare asa doritor de distractii a facut ceva pentru orasul asta si se vede mai ales de cei care s au nascut si crescut aici.
Michi,cana e faina tare,pe mine m- a impresionat toarta
Imi cer scuze ca nu boldez dar scriu dupa un gajet dintr asta care- mi prinde urechile.
monicabo spune:
La multi ani, Luna, pe Adelise! Bafta cu inceperea scolii! In rest, sanatosi sa fiti!
Lulu, musso, da, asa e cu dl Mazare, si mie mi se pare ca a mai miscat ceva in oras...iar daca voi, de acolo din interior, simtit asta, inseamna ca intr-adevar s-a miscat ceva.. La noi ajung in special vestile despre ce club a mai frecventat si cu ce dra a mai dansat, de te intrebi cum de mai rezista
Parca a scos taxa de bariera anul asta.. s-a gandit la noi, astia muritori de rand
Lulu, vorbim, te sun de la mare
ioanaiub spune:
buna dimineata si o cafeluta
eu beau cafea din cana mea primita de la sindicat , dar imi place ca are baza "solida" si inca n-am varsat-o pe birou, asa cum mi s-a intamplat de n-spe ori cu cana de la jakobs
Violeta eu am vazut subiectul tau cu bona pe la "scoli, gradinite ..." e o sectiune cu bone
azi e vineeeeri ... minivacanta ... cum va petreceti?
am editat pentru ca mi-au fugit degetele pe taste si am botezat-o pe Violeta
mychydutza spune:
neatza..............
imi apare cana la poza de profil????????ca eu tot pe mine ma vad....ciudat!
violeta, bona filipineza , ai? hehe. sotul stie?
Emanciparea femeii este o PROSTIE!
Locul ei e in bucatarie ... picior peste picior, cu un pahar de vin in mana,
privindu-si sotul cum gateste cina!"