Strumfi de iul-aug 2007 (221)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

buna dimineata si o cafeluta cu lapte , pentru Mychy in cana de la ikea (mor de curiozitate sa vad cum arata cana
)
La multi ani! sarbatoritilor de astazi

am vazut poze frumoase, cu drumetii pe cararile patriei , copilasi sanatosi si voiosi si mamici tinerele si subtirele

copiii mei sunt la mama, am fost marti seara pana acolo, cu ceva treaba si Mara m-a avertizat, de la intrare, ca ea nu vine acasa ... inseamna ca-i place . saptamana viitoare ii despart, il aduca pe David acasa pentru ca l-am inscris la inot.
in rest, munca multa, nu se mai termina

off topic: am inceput sa iau magneziu cu b6 dar sunt derutata ca pe prospect scrie ca se ia 1 drajeu pe zi , e drept ca e forte dar are aceeasi compozitie ca si celalalt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

ioana, magneziu B6 FORTE are o concentratie mai mare decat cel simplu, e si mult mai scump . eu tot cate una pe zi am luat. la mine chiar a functionat cura aia, m-am linistit in mod spectaculos. s-a suprapus, ce-i drept, si peste perioada de vacanta si de "lipsa" a copilului din gospodarie , asa ca n-am avut multe motive sa fiu nervoasa.....

tananannaaaaaaaaa, la cererea expresa a publicului, va prezint faimoasa CANA IKEA
..am si farfurie verde la ea

Emanciparea femeii este o PROSTIE!
Locul ei e in bucatarie ... picior peste picior, cu un pahar de vin in mana,
privindu-si sotul cum gateste cina!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

mneatza,

LA MULTI ANI! tuturor sarbatoritilor de azi

mychy, ce cafea buna trebuie sa bei tu in cana aia dragutza
nico, cristina, vizionat pozele copii frumosi si mamici sexy

azi este asa urat aici, bate vantul, innorat si frig, zici ca vine noiembrie, brrrrr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

faina cana ... verdele ala imi place , te inveseleste

eu am dat 20 de lei pe o cutie cu 50 drajeuri, de la biofarm ... nu mi s-a parut scump, la 1/zi, o sa fiu "zen"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Buna dimineata!

Luna la multi ani Adelicioasei! Sa creasca mare, frumoasa si sanatoasa! Si multa bafta la scoala!

La poze nu ma pronunt ca nu vad nimic de aici..si aseara am uitat sa ma uit ...

MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 si 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

sal

Luna, la multi ani Adelisei, sa va bucure in fiecare clipa! Multa sanatate si o viata minunata!

Mychy, ce cana misto!
mi-a placut bancul, oare sa-i bag si eu in cap sotului ca e cam anemic?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

poate numai daca ii desenezi niste cearcane cand doarme!

Emanciparea femeii este o PROSTIE!
Locul ei e in bucatarie ... picior peste picior, cu un pahar de vin in mana,
privindu-si sotul cum gateste cina!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

La Multi Ani!!!! micutei Lis.

Ce ma bucur ca s-a mai racorit, am bagat niste pui la cuptor si parca nu s-a facut asa rau in casa, nu mai transpiri instantaneu.

Musso, Lulu vroiam sa va intreb daca se mai tin spectacole la delfinariu? daca ati fost? cat costa? v-a placut?

un tot: Dana cu Daria (20.07 2007) si Eric (20.09 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

am uitat sa scriu despre cana lui Michi frumoasa dle, frumoasa da ma asteptam sa aibe un mesaj ceva.
Eu imi beau cafeaua dintr-o cana cu o doamna cu un mop/aspirator avand urmatorul mesaj "if only my conscience was as clean as my carpet"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ddanagh

Musso, Lulu vroiam sa va intreb daca se mai tin spectacole la delfinariu? daca ati fost? cat costa? v-a placut?

a fost Luca cu tasu' acum maxim 1 luna, spectacolul cica este ok, dar tine undeva intre 20-30 minute si intrarea este 50 lei / adult si copil...nu stiu, dar destul- intrarea in tot complexul- adik Delfinariu, Microrezervatie, etc.
au si site delfinariu.ro

Mergi la inceput