LMA Sebi, Felix, Cristian, Raducu- Delfinasi (168)
Raspunsuri - Pagina 8
ooana spune:
S-a trezit Matei sa bea apa prima data la ora 12 apoi acum la ora 4, eu nu am mai reusit sa adorm la loc ...ma bag la un film
Rody eu il pun pe olita and vad ca are nevoie, nu prea am observat sa avem ore fixe decat dupa somnul de la amiaza dar atunci cand il aud eu ca s-a trezit de obicei "treaba" e facuta
Racusor da si eu satateam linistita ca a fost pauza intre episoadele de varsaturi pana cand am patit-o si ieri si azi + scaune moi + cere apa/lichide in prostie
Am implinit 1 an! 08.07.2010
" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
racusor2010 spune:
neata fetele
va invit la o mare de tot, sunt franta. aseara muream de somn, dar am stat sa pazesc dovleceii la cuptor (pe care i-am pus cu orezul nefacut si ei nu erau in apa, asa ca orezul nu se facuse dupa o ora, normal i-am umplut vasul cu apa si i-am mai lasat o ora). vedem azi ce zice tati, ii papa el, papa si puiul sau ajung la gunoi
asa...si domnul mic de la 11 jumate s-a trezit non stop...la inceput parea ok, dupa vreo ora de leganat si tot trezit m-am decis sa ii dau 5 masuri de laptic, s-a culcat, ma gandeam ca pana dimineata somn de voie...da de unde, a inceput iar foiala si maraiala, noroc ca ii facusem ceai ca toata noaptea i-am dat sa bea, a baut vreo 250 ml. are si muci de asta se trezea, ca nu putea respira, sper sa nu raceasa sau sa faca vreo rubeola de la vaccin l-a durut si burtica, ca facea parturi, si el se trezeste mereu cand face din astea
oricum sunt terminata, nici nu mai pot sa adorm acum, zici ca sunt lovita de tren...
am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum
lalala13 spune:
si eu sunt de la 6 treaza..a baut lapte, a facut caca, s-a jucat si acum doarme..eu insa nu mai pot
e iritat pe fata si la fund si face moale..sper sa fie de la dinti si nu altceva sau reactie de la vaccin..suntem in a 10 zi..offff
se pare ca nu suntems singurii
Buna dimineata!
Eu nu beau cafea racusor..
Diana_Eva spune:
Buna dimineata.
Eu am descoperit recent o metoda sa doarma si mea pana la 8 - la 6 cand se trezeste o mufez. Suge un pic si adoarme iar. Partea proasta e ca nu pot parasi patul se activeaza instant iepurasul duracel.
Rody - noi facem ka dimineata. Cateodata face cand o pun pentru primul pisu, cateodata dupa masa. Cand vad ca impinge o pun. Dupa primul pisu o tin in popoul gol o vreme asa ca merge repede dusul la olita ( mai nou wc-ul avem colacel reductor).
Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)
paula_m spune:
Neata
Oana, nu mi-a venit sa cred cand am vazut ora la care ai scris. Cred ca e prima data cand scrii asa matinal!! Cum mai e Matei? Aseara a reusit sa manance?
Simona, nici eu nu beau cafea, dar asa virtual e buna rau!!!
Racusor, multa sanatate si voua!!
Acum mi-e frica sa-i fac vaccinul, daca sunt atatea reactii adverse si atat de nasoale!!!
Bumblebee, am uitat ca vin ai tai!! De aceea te vedem atat de rarut...Cred ca Victor e cel mai fericit!! Acum sunt mai multi care il rasfata
Si eu stiam ca nu se beau lichide la orizontala. E posibil sa li se scurga un pic de lichid si sa ajunga unde nu tb. Eu nu-l prea las pe Raul sa bea la orizontala, lapticul il bea de la mine din brate, si apa cand sta in fundulet...Mie mi-e frica de otita ca stiu ca doare tare, si atunci incerc, ce tine de mine macar, sa-i scad sansele de a face otita.
Dragaica cum e Felix?
Bamboletta, mai aveti un pic si plecati!! Ce va invidiez!!!
Rody, eu degeaba il pun pe Raul la ore fixe, ca nu sta. Eu il pun cand il trece si vad ca incepe sa se screme. Uneori apuc, alteori nu...
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!
poze 1 AN
eladea2005 spune:
neata mamici!
Oana, Alina, Andreea, Lalala, Corina, sanatate la pui...uff, bietii puiuti...
chiar daca n-am facut vaccinul de 1 an inca, eu clar aman vaccinul pt dupa concediu...ca n-am de gand sa raman acasa...
bambo, Atena zici...mi-ar fi placut sa ne vedem, si noi din 19 avem prima zi de vacanta...no, oricum, vacanta superba va doresc!
eu sunt bine acum, dar a luat si sotul de la mine , acu e soacra...sper sa n-o tinem tot asa, iar...
LA MULTI ANISORI CU SANATATE SI MULT NOROC SARBATORITILOR ZILEI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP 2
ERIC SI FILIP 1
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
michelle1981 spune:
LMA Stefi!
Ma bag si eu la o cafea tare, sunt treaza de la 6, evident pt fizioterapie.
Rody - eu o pun dupa fiecare somn (asta ca si program) dar si cand o aud ca se screme, insa de multe ori face in liniste. Pana acum o saptamana facea kk dimineata la olita, insa acum vad ca nu mai face, ci peste zi, fara ora fixa. Ma intreb daca nu cumva s-a dereglat de la tratamentul cu antibiotice?
Vai, sper ca nu sunt reactii adverse la vaccin, ma ingrozesc si mai tare!
Sanatate multa puiutilor!
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)
bumblebee spune:
Neata!
Paula, casa e plina, rasfatul e la maxim, dar tot dupa mine plange .
Acum [rintisorul doarme cu noi in camera. Eu cred ca ma voi odihni dupa ce pleaca ai mei..
Mai, al meu dupa ce se loveste, imediat vine si 'bate' locul unde s-a lovit. Eu nu l-am invatat asa ceva.. tb sa vad daca nu e vreo chestie de-a soacrei. Bai, dar bate si bodogane!!
La multi ani, Adina Stefania! Sanatate, bucurii, iubire si impliniri!
La multi ani, Matei Gabriel! Sa cresti mare si voinic! Sanatate si numai impliniri!
Alina si Victor Andrei - 23.07.2010
La mare, la soare!
Alice_Elena spune:
Neata, am facut si noi ochi. Racusor, cafeeeaaa da da
Aseara am venit din parc la 9, eram acolo de la 6. A picat lata marA. S-a cam foit in somn, cred ca ii mai iese un dinte.
Acum il cauta pe tasu prin casa, a plecat inainte sa ne trezim, rar se intampla
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 18+
crispro spune:
Neata! ieri ma plangeam de caldura, azi ploua si e rece... ce ti-e si cu vremea asta.
Oare cum e sa culci copilul la 9-10 seara si sa nu se trezeasca deloc pana l 7-8 dimineata? si asta minim 2 sapt la rand? Vlad are 2 nopti din astea, de vis, dar numai 2 pe luna. In luna iulie le-a avut in 1 si 2 ale lunii. In august inca nu. Mai are timp pana la sfarsitul lunii. Aseara a adormit greu, cred ca de prea obosit. S-a trezit ca de obicei la 4 , a stat pana la 6, si apoi iar somn. Dar plange prin somn. Nu vad nimic nou in gurita.
Bumblebee, ce bine ca au venit ai tai!
Olita- mai e cineva care nu foloseste???
Oana- si eu m-am mirat de tine la ora aia... macar bine ca bea lichide Matei, sa nu se deshidrateze.
Sa-l ajutam pe Alex