LMA Sebi, Felix, Cristian, Raducu- Delfinasi (168)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

bumblebee ha ha si Sebi face asta cu batutul locului unde a cazut sau de ce s-a lovit. dar e bine ca ii distrage atentia si nu urla.

asa-i paula..e tare buna virtual

crissy multumim pentru amanunte despre dezvolatrea copiilor. sunt de aur infromatiile

bytz cum esti?

cu caca eu il pun cand aud part :) sau cand il vad ca sta cuminte(prea cuminte) la pipi a inceput sa puna mana cand face. se oprestre, pune mana aproape pe coapsa ..problema la pipi e ca si face cam imediat, c al-am lasat si fara pampers si in ultimul moment arata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

OTITA de la mancat pe orizontala: ochi, gura, nas, urechile - sunt orificii care "comunica" (alt cuvant mai bun nu am gasit). La unul din controalele oftalmo, cand i-am zis dr ca inca nu plange cu lacrimi, a zis sa nu-mi fac probleme pt ca lacrimi are dar le inghite. Legat de lapte baut la orizontala si probleme orl: la varsta lor tubul digestiv nu e format complet (de aia si regurgiteaza des in primele luni pt ca tubul digestiv e drept, nu iin serpentina ca la adulti). Daca copilul sta la orizontala cand bea, lichidul nu aluneca la vale cum trebuie si se mai duce si pe la urechi--> otita. Aveti mare grija si la muci, si din cauza lor se fac otite-polipi.

Dragaica, ooana, racusor, sanatate puiutilor, sa nu fie nimic grav!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Olita- mai e cineva care nu foloseste???

pai noi! o mobila in plus . dimineata cand se trezeste e deja cu placinta la purtator, iar peste zi daca face si a doua oara e tot la somnul de amiaza! asa ca nu stiu daca sa o mai pun eu din cand in cand, sau s-o las balta! chestia e ca vine mama si poate cu ea va fi altfel, mama a invatat-o si pe Maria la wc mare, cu reductor . cand erau zile ca o vedeam ca face "ceva", pai ori era gata facuta isprava ori se oprea pur si simplu, parca se inhiba

am implinit un anisor!! Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)

am implinit 10 ani!!! Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

rodyka, sa ma ierti ca nu-ti raspund, dar noi nu folosim olita.

bamboletta, tb sa modific listuta, si bubster ne-a scris ca ne citeste.

lalala, hai sa si specificam ca acele amantunte sunt pe FB la subiectul creat de Gabi.

michelle, la ore asa matinale se face fizioterapia? Intreb si eu: faci tu singura sau mergi la vreun spital? Poti sa ne dai si noua ce anume faci?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauri_ca spune:

Fetelor, vreau sa va multumesc foarte , foarte mult pt. subiectul creat pt. ziua puiutei mele! Multi !
Multumesc si pt. urarile de la multi ani!
Asa de repede a trecut anul asta, nu-mi vine sa cred... Dupa amiaza taiem motul la o terasa cu spatiu de joaca pt. copii. O sa va povestesc maine cum a fost.

PS. Nici noi nu folosim olita, am pus-o de cateva ori, n-a facut nimic si s-a si plictisit f. repede ( dupa 1 min) asa ca n-o mai stresez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Noi am folosit olita o perioada cand facea mai greu kk. Acum face prea repede nu apuc sa imi dau seama decat dupa miros :)) asa ma gandeam si eu rodica sa o asez la o anumita ora...

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Lalala, a fost cu spor. Am facut curat, mancare, am spalat. Copilup s-a cam plictisit dar am fost in parc seara :)

Katalina, cum se mai simt baietii?

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

sa dau si eu buna dimineata

am adormit cu greu, aproape de ora 4, ca nu suportam caldura din dormitor! asa ca la 9 mi s-a parut devreme cand am auzit-o pe Isa ca ma striga si intinde ori mana ori piciorusul printre gratii sa ajunga la mine in pat . pana la 10 am mai fentat. nu ma mir ca a fost asa cald, e innorat (deci inabuseala mare)! a papat Isa de dimineata fructele (destul, 250 g) si acum ne pregatim de plecat in piata.

revin

am implinit un anisor!! Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)

am implinit 10 ani!!! Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula_m
Oana, nu mi-a venit sa cred cand am vazut ora la care ai scris. Cred ca e prima data cand scrii asa matinal!! Cum mai e Matei? Aseara a reusit sa manance?

poze 1 AN

nici mie nu mi-a venit sa cred
sunt ZOMBI
Matei abia acum a adormit si el, era atat de obosit ca nu reusea sa adoarma
si eu nu pot dormi ziua firar sa fie

eu zic ca avem o forma usoara de enteroviroza
ieri am papat la ora 17 o banana, 2 rondele de orez expandat Organix si stiksuri
apoi seara am supt
azi dimineata am supt iar
la ora 10,30 am mai papat o banana
kk doar 1 azi desi putin cam moale
nu am mai varsat deloc
temperatura nu are
eu zic ca suntem pe drumul cel bun

Paula voi in cate zile ati scapat?
am laut termometru cu alcool

Cristina noi putem spune ca nu folosim olita e mai mult de decor in baie ca nu prea reusesc sa prin momentul

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005
eu sunt bine acum, dar a luat si sotul de la mine , acu e soacra...sper sa n-o tinem tot asa, iar...

multa sanatate si sa va faceti repede bine

sper sa reusesc sa pun niste poze azi

Am implinit 1 an! 08.07.2010

" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainotna spune:

Salutare,

Sunt si eu pe aici, nu prea am mai avut timp sa scriu.

Rodyka, Crispro, eu nu l-am pus deloc pe olita pana acum
Ooana, sa-i treaca repede lui Matei
Racusor, of ce noapte ati avut! Sper sa nu faca rubeola sau sa raceasca...
Si voi, Lalala? Pupam sa ii treaca iritatia! Tu de ce nu bei cafea?
Michelle, sa stii ca si Sasha a facut mult timp kk de dimineata si acum face aiurea, in timpul zilei sau seara, nu mai are ora fixa. Deci nu e neaparat de la antibiotic.
Bumblebee, mi-l si inchipui pe Victoras cum bodogane...
Alice, uau, acum vad si eu...18 saptamani, ti se vede burtika? M-am intalnit si eu cu doua prietene care trebuie sa nasca prin noiembrie, decembrie si au burtile mari, mari...

Mergi la inceput