LMA Sebi, Felix, Cristian, Raducu- Delfinasi (168)
Raspunsuri - Pagina 10
aelita spune:
Am lipsit toata saptamana ,am fost la mare,asa ca am cativa delfinasi scumpi de felicitat !
La multi ani !!!Sa cresteti mari ,frumosi,sanatosi !
Raisa, Andra Maria, Clara Maria, Andre, Alexandru, Sara Maria, Bianca Maria, Tudor Constantin, Adina Stefania!!
ainotna spune:
Noi am fost duminica la o petrecere la McDonalds, Sasha a fost in mare verva, a dansat si s-a jucat cu baloanele . A papat o banana, ca altfel poftea la ce mancau ceilalti copii .
Suntem tot la Bucuresti, trebuia sa plecam duminica dupa petrecere dar pana la urma plecam vineri la Ct. De cand am venit nu i-am mai dat cereale seara la culcare si s-a trezit doar la 5-6 ca sa manance , apoi se mai culca un pic. Aseara i-am dat din nou si s-a trezit la 8 jumatate .
Mie mi-a mai spus dr ca daca nu e bolnav si nu e flamand, daca tot se trezeste peste noapte, poate fi anemic. Mi s-a intamplat pe la 5 luni sa se trezeasca din ora in ora, vreo luna de zile, nu mai puteam. Am inceput sa-i dau 5 picaturi de fier si sa il indop efectiv seara si nu s-a mai trezit...Acum se mai intampla cateodata(chiar daca ii respect programul), sa se mai trezeasca peste noapte, dar ff rar.
ainotna spune:
Am citit ca aveti probleme cu termometrul electronic, eu am unul de la tigex, de cand s-a nascut Bogdan si sunt f multumita. El a avut de foarte multe ori febra si l-am testat suficient, ca sa spun asa. Ar trebui sa imi iau totusi altul pt ca acesta este pt fundulet si lui lui ii trebuie altul.. Pt Sasha e ok.
Cel cu mercur nu e intotdeauna exact. Eu am 3 pt noi care arata diferit...
aelita spune:
OANA -
Citat: |
Matei nu rupe bucatele ci baga/indeasa tot in gura stiti cumva vreo metoda sa il invat sa rupa bucatale |
Fetelor,ca mai vorbeam de cat de diferiti sunt copiii.
Sofia a mers in picioare singura la 11 luni si 3 saptamani.
Andrés a mers singur la 11 luni jumate.mai devreme cu o sapt ca ea.
Miguel a depasit varsta lor.
paula_m spune:
Oana, febra ne-a tinut cel mai mult, o sapt. Diareea 3 zile.
Antonia, na ca esti prima persoana care zice ca term electronic e bun si cele cu mercur nu...adevarul e ca nu am luat niciodata de mai multe ori temperatura cu cel cu mercur, dar niciodata nu mi-a dat temp sub 36.5...in schimb la cel electronic frecvent primeam temp de 35 de grade
Crissy, unde a scris Bubster?
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!
poze 1 AN
ainotna spune:
Am o mare dilema. Sotul si-a cumparat bicicleta, i-am luat si lui Bogdan si nu stiu daca sa-mi iau si eu. Asta ar insemna sa nu mai merg eu cu carutul cu Sasha si ei separat cu bicicletele, ci sa mergem impreuna...Mi-e cam frica sa-l pun pe Sasha in scaunel pe bicicleta sotului...Voi aveti? Folositi? Sotul merge f bine pe bicicleta dar nu stiu de ce tot mi-e teama...
ainotna spune:
citat din mesajul lui paula_m Antonia, na ca esti prima persoana care zice ca term electronic e bun si cele cu mercur nu...adevarul e ca nu am luat niciodata de mai multe ori temperatura cu cel cu mercur, dar niciodata nu mi-a dat temp sub 36.5...in schimb la cel electronic frecvent primeam temp de 35 de grade Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 Am implinit un anisor!!! poze 1 AN |
Chiar nu vreau sa fiu Gica Contra dar mie asa mi s-a intamplat. Nu am pus de mai multe ori acelasi termometru, ci trei diferite, pe rand. La fel, mai am inca un termometru electronic care imi da valori imposibile, dar asta despre care spuneam, un Tigex ieftinut mi-a aratat intotdeauna plauzibil...corect nu stiu daca pot spune, ca nu am nici o garantie pt asta, dar nu mi-a dat valori imposibile si nici in discordanta cu starea copilului...Si daca il pun de mai multe ori, arata aceasi valoare.
baby78 spune:
citat din mesajul lui crispro Olita- mai e cineva care nu foloseste??? Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010) Poze Sa-l ajutam pe Alex |
da...noi
Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010
baby78 spune:
citat din mesajul lui aelita Am lipsit toata saptamana ,am fost la mare,asa ca am cativa delfinasi scumpi de felicitat ! La multi ani !!!Sa cresteti mari ,frumosi,sanatosi ! Raisa, Andra Maria, Clara Maria, Andre, Alexandru, Sara Maria, Bianca Maria, Tudor Constantin, Adina Stefania!! Sofia(2ian2007) ,Andres(22mai2008),Miguel(16aug2010) |
multumim
Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010