LMA Sebi, Felix, Cristian, Raducu- Delfinasi (168)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

De ce e risc de otita la papat la orizontala? Zau ca nu stiu, noi numai asa il bem .

Termometru, avem 3 (electronice) si toare arata la fel (aceeasi temperatura).. De mercur am vrut sa cumpar dar nu am gasit..

Paula, haide tu.. hai la MI!!

Oana, multa sanatate piscotului!

Adriana, multe dintre noi am luat suplimente de Mg pe timpul sarcinii, ajuta si la relaxarea uterului, ajuta in caz de contractii. Nu mai tin minte ce doze luam, dar sa stii ca bagam oleaca.. Sanatate multa!

Nu am mai vazut demult timp poze, asa, pe indelete, nu am timp deloc, dar au venit si parintii mei acasa, asa ca stiu macar de ce..

Alina si Victor Andrei - 23.07.2010
La mare, la soare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Becurile economice sunt f toxice, din acest motiv se strang in locuri speciale.

Alina si Victor Andrei - 23.07.2010
La mare, la soare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Mamici, va invit la subiectul dedicat delfinasei ce maine isi serbeaza primul anisor, sa ii uram "La multi ani!"

9 august - LMA Adina Stefania, delfinasa de Lauri_ca

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui adrianaBuc

Citat:
citat din mesajul lui Dragaica

Imi aduc aminte pe rand ce vreau sa mai zic, pentru copii cu suzete, medicul de la urgente ne-a zis asa:
- otitele pot fi cauzate si de folosirea indelungata a suzetei, sa nu le dau biberonul in pozitie culcata. Mi-a zis sa fac tot posibilu sa-i dezvat de suzeta.

Aici este un un articol foarte bun si complet despre otita, e in franceza.

http://www.passeportsante.net/fr/Maux/Problemes/Fiche.aspx?doc=otite_moyenne_pm

cum asa? Rebeca doar in pozitie complet culcata isi bea laptele, si asta de la 5 luni! Altfel nu il bea...

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 8 dintisori
13+

Mi-a explicat ea acolo in cabinet pe o schema a urechii, se pare ca se duce nu stiu cum lichidul nu-mi mai aduc aminte exact. In plus, un alt lucru foarte important, dupa vindecarea otitei se pare ca se acumuleaza un lchid care ramane acolo timp de 2 luni pana se elimina complet. Prezenta acestui lichd creaza un mediu propice infectiilor, deci dupa vndecare, care dureaza intre 6 si 14 zle , tre sa- ferim cat mai mult de curent si virusi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ooana

no' fetelor incep sa ma ingrijorez e a doua zi consecutiva in care Matei varsa ce a mancat - i-am dat si niste iaurt am zis ca poate nu ii plac pastele cu carne si am avut acelasi rezultat
temperatura 37,6 rectal
azi, la fel casi ieri a papat doar cerealele de la ora 11 si laptele atat...sa vad mai incolo daca vrea niste fructe

offff
stare lui e foarte buna dar incep sa intru la banuieli..prima experienta a fost duminica cealata la Sighisoara...apoi marti dar nu a fost rau...ieri si azi a dat afara tot ce a mancat
sun medicul ce mai bine...

Am implinit 1 an! 08.07.2010

" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Oana, cum e Matei? vezi sa nu fie ceva reactii de la vaccin, noua pediatra ne-a zis ca apar reactiile la ROR intre ziua 5-13 de la vaccin, am citit ca pot aparea ca si reactii varsaturi, muci, eruptie pe piele ca de la rujeola. acum parca episoadele de voma de la Matei au fost la o saptamana distanta, poate doar nu ii prieste ceva ,

am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

La multi ani Stefi! Sa fii sanatoasa si sa ai parte de tot binele din lume alaturi de parintii tai!

Rubia, Georgia pentru urarile pentru Tudor

Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Salutare

Eladea- mergem in Atena la niste prieteni pe 20 plecam...a trecut raceala?multa sanatate

Rodyka- a iesit f bun panetone cu stafide si rahat...cred ca mi-ar fi placut putin mai dulce...ah si s-a lipit de geam a crescut pana sus ,fug sa vad pozele...

Oana- Matei cel frumos...sa nu fie bolnavior

Crissy- offf asta mai lipsea sa dati banii inapoi ,Bea e o scumpete[ollala]

tot vroiam sa-ti spun senty_mary la noi a scris avea si poze pe picassa...e un delfinas din iasi...ma intalnesc destul de des cu ei in parc la noi...in ultimul timp nu a mai avut timp sa scrie...

Termometre am 3 cu mercur,electronic,cu infrarosu pt frunte si ureche de la laica...dar nu e bun de nimic...tot pe cel cu mercur il folosesc...eu ii iau temperatura sub brat

Nu am reusit sa vad nici o poza...azi am avut o zi ca la nebuni,facut mancare,calcat un teanc de haine,iesit afara cu copii...nu mai zic ca trebuie sa-mi vina si sunt cam ciufutanimic nu-mi convine...

n buna delfinariu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palomina spune:

Hola, fetelor!

Acuma m-am pus si eu in pat....dupa o zi luuunga... Am facut curatenie, in sfarsit..saptamana trecuta ba éram singura cu A. , ba n-aveam chef, ba era sarbatoare...

Imi pare rau sa aud ca Matei Si Tudorel sunt bolnaviori ii pupam Si noi sa se faca bine... Antonito nu a vomitat niciodata, cred ca as intra in panica sa-l
vad asa...

Cat despre termometru, eu am unul digital. Habar n-am cat e de bun ca i-am luat temp cred ca de vreo 2 ori si atunci cand era mic-mic. M-a ferit Dumnezeu de din astea.

Antonito bea tzitzi numai la orizontala, demult nu-l mai tin in brate din cauza de kg multe Si caldura Sper sa nu-mi faca vreo surpriza....

A. merge din ce in ce mai bine fara sa fié sustinut si e innebunit dupa copiii mari :))) ieri am fost in parcul Sebastian si era in extaz tot uitandu-se la fantana aia arteziana

Se pare ca nu vom avea o petrecere de ziua lui Antonito pt ca papi in fiecare weekend din august are de lucru, 18 pica joia, nu putem sa facem in timpul saptamanii ca toti muncesc, vin tarziu de la lucru.... Si uite asa...sa vedem, poate vor veni macar nasii sa-i taie motzul...Oricum, il sarbatorim cum se cuvine noi doi cu tort Si toate cele

V-am pupat! Nb!

la mas feliz mamacita del mundo - Antonito 18.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

cu lapticul- nu e ok la orizontala, creste riscul la otite. dar nici nu ma vad cu Vlad si sticla de lP in pozitia sezut. Asa ca il pun pe o perna cu capul, sa stea mai sus- asta la lp-ul de seara, La cel din noapte e la orizontala.

Isa bea lapticul pe jumate dormind (si seara si dimineata), culcata (cel mult pe o perinita, daca are rabdare sa o tina sub cap dar, cu caldurile astea, o cam arunca jos din patut)

am implinit un anisor!! Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)

am implinit 10 ani!!! Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Isa a fost azi cam maraita, tot intre picioarele mele. e drept ca nici nu am iesit de dimineata, a fost mult prea cald! 39º la ora 12!! a dormit 3 ore la amiaza (adica de la 13) si la 21.30 iar pica de somn, au incercat nasii s-o mai inveseleasca dar cu efect invers, tiuia, dadea din maini si fugea la "mama mama". la mine in brate era numai zambete si alint, le facea cu mana, ba azi a inceput sa trimita si altora pupici cu palma, e asa de dulce . si tot o premiera: a mancat o felie de pepene! i-am mai dat o data, a strans o bucatica intre dinti si apoi a scuipat-o, acum a atins-o cu limba si i-a placut gustul, asa ca deschidea gura mare-maare. si tot azi i-a aratat nasei cat de mare creste fetita (mare-mare, isi intinde mainile drept in sus!), pana acum doar cei ai casei stiam cat de mare . eu cred ca ea stie multe dar le face doar cand are chef, cand e pe punctul de a descoperi ceva nou, pe cele care le stie deja nu se mai rusineaza si le face la toata lumea.

acum seara veneam din bucatarie cu sticluta de lp, a vazut-o si a venit in viteza la mine, facandu-i "pa" la tati, fara sa-i spuna nimeni nimic, si directia apoi in camera la patic! inca nu-i e prea clar cum e cu "pa" si "papa", cand ii spun de papa ea mai face cateodata cu manuta, dar cand e vb de mancare (sa ceara ea) face "mniam mniam" si-si pleoscaie buzele! iar cand zice "pa", e ca vede/vrea apa.

am mai vrut sa va intreb dar am uitat: cum procedati cu ai vostri copii cand ii puneti pe olita? la ore fixe? dupa/inainte de anumite activitati? cand da semne ca ar vrea? ca de spus inca nu cred ca spun . Isa nu a facut kk de sambata de la amiaza pana azi (azi de 3 ori), ptr ca am cam lasat-o fara pampers la plaja (ori in slip, ori goala in piscina. o fi avand vreo legatura? am mai pus-o la olita o data in plin proces si s-a oprit!!

am implinit un anisor!! Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)

am implinit 10 ani!!! Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

Mergi la inceput