LMA Sebi, Felix, Cristian, Raducu- Delfinasi (168)
Raspunsuri - Pagina 6
Dragaica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ooana Cristina am lamurit problema, am noroc ca am un doctorita de fam tanara si deschisa la minte...daca se agraveaza merg si la spital dar nu e cazul deocamdata si sper sa nici nu fie Am implinit 1 an! 08.07.2010 " Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe. Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor Noi 2 www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip |
Saracutu de el, sper sa treaca repede, tare-i greu sa-i vezi ca sufera.
Mie pediatra mi-a explicat ca pana la 3 ani sistemul lor imunitar nu este complet format si pana atunci se petrec tot felul de schimbari in organism multe pe care nici doctorii nu si le pot explica. Trebuie sa avem rabdare si sa-i protejam cat putem, pe noi ne-a sfatuit medicul sa-i dam la o gradinita cu cat mai putii copii pentru a evita molipsirile repetate.
Dragaica spune:
Imi aduc aminte pe rand ce vreau sa mai zic, pentru copii cu suzete, medicul de la urgente ne-a zis asa:
- otitele pot fi cauzate si de folosirea indelungata a suzetei, sa nu le dau biberonul in pozitie culcata. Mi-a zis sa fac tot posibilu sa-i dezvat de suzeta.
Aici este un un articol foarte bun si complet despre otita, e in franceza.
http://www.passeportsante.net/fr/Maux/Problemes/Fiche.aspx?doc=otite_moyenne_pm
paula_m spune:
Dragaica, dupa ce ca e in franceza e si luuung. I-am pus semn de carte, ma voi chinui cu el, cand si daca va fi cazul...
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!
poze 1 AN
Dragaica spune:
citat din mesajul lui paula_m Dragaica, dupa ce ca e in franceza e si luuung. I-am pus semn de carte, ma voi chinui cu el, cand si daca va fi cazul... Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 Am implinit un anisor!!! poze 1 AN |
Asta mi s-a parut cel mai complet , daca nu intelegi imi zici
coteasca spune:
Buna seara mamici!
intru cam rar pe forum, nu mai am timp, ma alearga tudor de dim pana seara.
Sa va zic ce face tudorelul meu:
pai nu prea bine, asta e a doua sapt de cand e deranjat la stomacel, am incercat sa-i dau, smecta, enterol, niste prafuri de la pediatra(nu stiu cum le zice), acum am zis sa-i dau debridat, si daca nici cu asta nu merge o sa trecem pe antib. de la atatea scaune s-a iritat la fundulet, e plin de picioruse de muscaturi de tantari, nu mai doarme leganat pe picioare, acum trecem la orizontala amandoi si adoarme smotocindu-ma in cap (cred ca o sa chelesc in curand), nu merge, nu se ridica in picioruse decat daca are de ce sa se tina, face figuri la mancare si se pare ca o sa-i mai iasa 2 dintoci sus.
vreau sa urez LA MULTI ANISORI delfinasilor carora nu am apucat sa le urez la timp si vreau sa imi cer scuze la mamici pt acest lucru.
am mai vazut poze pe fas cu delfinasii, tare mult imi plac, au crescut si s-au facut frumosi foc.
va poop dragi mamici si va doresc o seara linistita!
Corina, fericita mamica de Tudor Andrei
POZE TUDOREL
adrianaBuc spune:
citat din mesajul lui ooana i-am explicat ce si cum med de fam la tel si avem enteroviroza |
"iubesc" medicii care pun diagnostic prin telefon!
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 8 dintisori
13+
ooana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui adrianaBuc
"iubesc" medicii care pun dignostic prin telefon! Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 8 dintisori 13+ |
principalul e ca nu avem febra 36,9
Am implinit 1 an! 08.07.2010
" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
adrianaBuc spune:
citat din mesajul lui Dragaica Imi aduc aminte pe rand ce vreau sa mai zic, pentru copii cu suzete, medicul de la urgente ne-a zis asa: - otitele pot fi cauzate si de folosirea indelungata a suzetei, sa nu le dau biberonul in pozitie culcata. Mi-a zis sa fac tot posibilu sa-i dezvat de suzeta. Aici este un un articol foarte bun si complet despre otita, e in franceza. http://www.passeportsante.net/fr/Maux/Problemes/Fiche.aspx?doc=otite_moyenne_pm http://www.facebook.com/pages/MyTwinBeads/196070730443879 http://mytwinbeads.blogspot.com/ Mamica fericita de leuti minunati Tudor Sébastian si Félix Alexandru 10.08.2010 |
cum asa? Rebeca doar in pozitie complet culcata isi bea laptele, si asta de la 5 luni! Altfel nu il bea...
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 8 dintisori
13+
eladea2005 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ooana
Merci Ramona chiar acum vorbeam cu maica-mea si ea imi zicea sa cautam acolo ...nu prea am incredere eu in asta pe care il al - electronic Primii Pasi are cineva termometru cu care masoara temperatura pe frunte? sau in ureche? Am implinit 1 an! 08.07.2010 " Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe. Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor Noi 2 www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip |
oana, nu e de nicio treaba termometru ala...am de la Laica, pt frunte si ureche, scump ca dracu si-mi arata niste valori...pot sa-l arunc...
LA MULTI ANISORI CU SANATATE SI MULT NOROC SARBATORITILOR ZILEI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP 2
ERIC SI FILIP 1
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
crispro spune:
cu lapticul- nu e ok la orizontala, creste riscul la otite. dar nici nu ma vad cu Vlad si sticla de lP in pozitia sezut. Asa ca il pun pe o perna cu capul, sa stea mai sus- asta la lp-ul de seara, La cel din noapte e la orizontala.
Oana, ma bucur ca nu are febra Matei.
Corina, sa se faca bine Tudorel, dragul de el!
Sa-l ajutam pe Alex