LMA Sebi, Felix, Cristian, Raducu- Delfinasi (168)
Raspunsuri - Pagina 5
crissy77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rodyka bravo Bea! chiar daca era dedicatie pentru Eva Dianei, am tras si eu cu ochiul am implinit un anisor!! Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010) am implinit 10 ani!!! Maria, printesita mamei (26 iunie 2001) |
Daca era DOAR pt Diana, ii trimiteam PM
Super vacanta la cort. Vrem si noi, trebuia facuta pana acum, indata vine toamna si noptile sunt f friguroase... Am iesit acum 2 ani, la marginea Humorului, langa raul Moldova. Kinderii au fost entuziasmati de viata la cort. Adultii au cam suferit, mai ales fetele, din lipsa de buda. Baietii s-au descurcat ma usor. Dar adevarul este ca o cafea facuta la foc (dureaza vreo ora pana faci un ibric de cafea ) iese delicioasa. Am gasit pozele.
crissy77 spune:
lalala, eu plang deja. Si cica o sa ajunga cat euro. Pana acum o sapt. a crescut din cauza Greciei, acum creste din nou din cauza SUA. Dar cica vor sa intervina elvetienii si sa-l mai scada, asta mi-a zis sotul ca el intelege mai bine cum merg treburile astea
rodyka spune:
crissy, poate isi fac si fetele curaj, la cat laudam noi aventurile cu cortul! eu imi amintesc inca de acum 17 ani, cand am inceput sa mergem cu cortul (eu si Florin) la mare la Mamaia , an de an! si nici Elise nu era asa mare, avea 3 ani jumate!! imi place de ea ca era cataratoare, are cu cine semana Beatrice!!
lalala, vazut . sunt bine-venite, chiar mai tarziu
crispro, dar tu de ce esti tot pe fuga?! asa, cu oboseala, cu stres, trec zilele si lunile si nu apuci sa te bucuri de fiecare zi. la noi si mesele si somnul (unul pe zi, de destul de multa vreme, dar de 3 ore sigur!) s-au reglat mai de la sine, adica daca vroiam eu sa-i fac program asa, sigur nu-mi iesea. am lasat mai dupa ea, dupa ritmul ei. imi convine ca se culca la 22.30 (pentru noi oricum e devreme, mai avem timp si de altele) si se trezeste in jur de 10, lapticul e pe la 6-7 (intr-o vreme era pe la 2, apoi la 4, apoi si la 2 ai la 4 , dar acum ne-am stabilizat). micul dejun il consider lapticul, gustarea e doar un shake de fructe (150 ml minim), pranzul si la 14-14.30 somn pana la 17.30-18. numai bine cand se trezeste si ne mai invartim prin casa, alta gustarica cu lactate si afara!! practic ea mi-a dictat programul, asa nu am mai stat nici eu cu orele s-o adorm. si imi place tare mult programul, se potriveste si cu cel care il va avea la gradinita .
edit: crissy, asa am auzit si eu, ca vor chiar ei sa-i stopeze cresterea ptr ca le afecteaza exportul. acuma prea multe nu stiu nici eu, de cand si cum...
am implinit un anisor!! Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)
am implinit 10 ani!!! Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)
ooana spune:
no' fetelor incep sa ma ingrijorez e a doua zi consecutiva in care Matei varsa ce a mancat - i-am dat si niste iaurt am zis ca poate nu ii plac pastele cu carne si am avut acelasi rezultat
temperatura 37,6 rectal
azi, la fel casi ieri a papat doar cerealele de la ora 11 si laptele atat...sa vad mai incolo daca vrea niste fructe
offff
stare lui e foarte buna dar incep sa intru la banuieli..prima experienta a fost duminica cealata la Sighisoara...apoi marti dar nu a fost rau...ieri si azi a dat afara tot ce a mancat
sun medicul ce mai bine...
Am implinit 1 an! 08.07.2010
" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
paula_m spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ooana no' fetelor incep sa ma ingrijorez e a doua zi consecutiva in care Matei varsa ce a mancat - i-am dat si niste iaurt am zis ca poate nu ii plac pastele cu carne si am avut acelasi rezultat temperatura 37,6 rectal azi, la fel casi ieri a papat doar cerealele de la ora 11 si laptele atat...sa vad mai incolo daca vrea niste fructe offff stare lui e foarte buna dar incep sa intru la banuieli..prima experienta a fost duminica cealata la Sighisoara...apoi marti dar nu a fost rau...ieri si azi a dat afara tot ce a mancat sun medicul ce mai bine... Am implinit 1 an! 08.07.2010 " Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe. Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor Noi 2 www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip |
Oana, cel mai bine e sa mergi la dr. Si ce a mancat dimineata a vomat? Diaree are? Nu e totusi febra mare. Poate sunt dintii... Ieri nu parea sa-l deranjeze nimic, intr-adevar a refuzat sa manance, a acceptat doar niste pufuleti
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!
poze 1 AN
Diana_Eva spune:
Felicitari Bea!!!!
Oana - mai fac copilasii asa. Eu una zic sa nu te alarmezi inca. Poate a mancat cu pofta. A mea mai face asa.
Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)
ooana spune:
am vb cu medicul de fam...ca de obicei cand am nevoie ea pleaca la noapte la mare iar pediatrul nostru e in Italia
i-am explicat ce si cum med de fam la tel si avem enteroviroza
temperatura deocamdata nu are decat 37,1
am notat o lista cu ce sa fac...in caz ca...si daca nu merge o sun iar
Paula si ieri si azi inafara de LM dimineata si seara a papat 150-200 gr cereale ...aaaa si pufuletii de ieri
ma duc sa ii fac ceai de menta si paine prajita
" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor
Noi 2
crispro spune:
Is la masaj, acum intru in sauna.
Rodi, is tot pe fuga ca in cele maxim 2 ore cat doarme pe zi tb sa mananc, un dus, niste haine la spalat, strans din casa si gata, e treaz. Cu somnul, il las
De capul lui, cand ii e somn il culc, cand nu vrea, ii dau pace.
Oana, eu as fugi la dr. Daca pana acum nu a vomat, si de acum da, ceva il deranjeaza. Poate are ceva la gat, si il deranjeaza. Sau a baut apa multa dupa? Sa ii fi venit inapoi tot?
Gata, intru in sauna
Sa-l ajutam pe Alex
ooana spune:
Cristina am lamurit problema, am noroc ca am un doctorita de fam tanara si deschisa la minte...daca se agraveaza merg si la spital
dar nu e cazul deocamdata si sper sa nici nu fie
Noi 2
Dragaica spune:
Am citit tot acum sa vad daca-mi mai amintesc
Tricicleta vai , pai voi vorbiti deja de triciclete, saracii abia au invatat sa mearga. Pentru mine e ca si cum as vorbi de armata sau universitate
Termometru cu mercur, da e toxic , da e interzis, dar tot cel mai bun ramne, daca as avea unu pe ala l-as folosi . Am luat de frunte si de ureche si sunt nicte tampenii, daca-i iau de 3 ori de 3 ori imi da alta temperatura.
Vad ca voi sunteti cu vacantele, ce bine v-o fi, a noastra din pacate e sacrificata cu drumul in Ro. daca n-ar fi bunicii mei nu m-as duce. Sapatamana trecuta a murit mama tatei si m-a pus pe ganduri, imi pare are rau ca nu a apucat sa-si vada stranepotii
Noi cu belele, Felix ieri cu temperatura 38 cu 6, l-am dus la urgente (daca n-ar fi fost treaba cu trombocitele nu l-as fi dus) , are o otita medie la urechea stanga, in interior, in spatele timpanului, ne-am ales cu antibiotic la 12 ore
Am cumparat si probiotice sa-i dau dar farmacista a azis ca nu in acelasi timp cu atibioticele, ori inainte de tratament ori dupa ce-am terminat tratamentul cu antibiotice. La noi e incontinuare cald si umid, e oficial, urasc caldura, abia astept lunile racoroase