LMA Sebi, Felix, Cristian, Raducu- Delfinasi (168)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

acum am vazut ca ti-a raspuns si Crissy

Am implinit 1 an! 08.07.2010

" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Mie pediatra mi-a zis ca caut termometru cu mercur daca vreau sa stiu temperatura copilului. ( sau cu alcool, ca stai ca , cu mercur nu voi gasi). Banuiesc ca nu o fi nebuna pediatra
Am si termometre electronice vreo 4, dar chiar nu ma pot baza pe ele si oricum nu ii iau temperatura in fiecare zi.

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!

poze 1 AN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Eu stiu ca citisem la un moment dat ca mercurul din termometru nu e toxic. Si aici parerile sunt tare impartite. Am inteles ca cioburile provenite de la termometru, ar fi mai periculoase decat mercurul...
Crissy, si ce faci? Dati statul in judecata? 19 milioane sunt niste banuti totusi...

Am implinit un anisor!!!

poze 1 AN

Mercurul e o substanta TOXICA - asta iti garantez eu, bunica mea e profa de chimie

Am implinit 1 an! 08.07.2010

" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

ooana, si eu stiam ca nu se mai fabrica. Dar la fel ca si cu becurile vechi, nu se mai fabrica, dar le gasetsi pe rafturile magazinelor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Da, e f toxim mercurul. Dar termometrul pe baza de mercur nu da gres niciodata la temperaura corpului (ca sa raspund Paulei).

paula, deja am depus o contestatie la decizia primita de la minister(toti colegii implicati am depus), se va face dosar, dir. deja a vb cu un avocat, cand e dosarul gata, dam statul in judecata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

NO, hello!

Termometru cu mercur- nu se mai fabrica, nu s emai vand, dar totusi se gasesc de vanzare in piete, la rusi. Si noua neonato ne-a zis ca e cel mai bun pt a-i masura temperatura copilului. Eu nu il folosesc, ca mi-e frica sa nu se foiasca V, si sa il indes prea tare in fundic. Plus ca V nu sta nici 3 minute la luat temperatura. Asa ca folosesc electronic, cu varf flexibil.

Crissy, tare Bea cu scarile! Dar ce nasol cu banutii, sa trebuiasca sa ii dai inapoi!

Rodi, . Curajoasa ai fost sa te bagi la vacanta in cort/pe plaja cu Isa asa mica. Am vazut pozele, mi-a plouat in gura.

Azi merg la masaj, e cald, nu ai aer. Am fost de dimi cu copilul afara, dar era marait tare, se freca la ochi, asa ca am zis ca vin inapoi acasa, sa il culc. Vezi de treaba, am stat o ora sa il adorm, fara rezultat. Asa ca l-am pus cu suzi in gura la jucarii si l-am culcat mai tarziu.

No, cam atat. E rau ca citesc cate un pic la fiecare 15-20 de min, cum apuc, nu reusesc sa raspund, si acum pe cand scriu nu mai stiu ce e de raspuns.

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Am scris aiurea, fara noima, mi-am dat seama,. dar is e fuga. Scuze...

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

bravo Bea! chiar daca era dedicatie pentru Eva Dianei, am tras si eu cu ochiul

crispro, am facut noi altele si-mai-si decat cu cortul la mare acum (am fost cu cortul la un lac departe-departeee cu o luna inainte sa nasc, hihi)! Isa are deja 1 an si aproape 2 luni, n-o mai vad ca pe un bb (bine, nici ca pe Maria!), ma pot intelege cumva cu ea de-acum. oricum, era pe plaja la noi, asa ca oricand ne puteam strange catrafusele si veni acasa, daca era nevoie.

am implinit un anisor!! Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)

am implinit 10 ani!!! Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Si eu stiam ca mercurul e o substanta toxica..., dar asa citisem ca in termometru nu e mercur pur si nu ar fi chiar atat de toxic.... Na...eu oricum nu renunt la el, am mare grija sa nu-l scap pe jos, nu-l las niciodata imprastiat prin casa. Dar eu chiar vreau sa stiu ce temperatura are copilul, adica nu as sta linistita sa stiu ca i-am luat febra cu cel electronic.

Am implinit un anisor!!!

poze 1 AN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

crissy vaaaai ce dulce-i bea. si eu ca si rodi am tras cu ochiu'

si cu banii , e sa zic..varza..ai vazut cat e francul?!!! eu nu ma mai uit la stiri ca ma ia tensiunea

adriana..poate crezi tu ca nu mananci sarat. incearca sa nu mai manancci deloc sare..zic si eu..daca tot respecti celalate. e bine ca nu ai proteine in urina.sa le controlezi mereu, e foarte important. si chiar daca ai e bine sa descoperi ca sa iei atitudine.

alice cum e in casa???

am pus si eu in sfarsit poze de la mare..dupa 2 luni pe fb normal

Mergi la inceput