LMA Sebi, Felix, Cristian, Raducu- Delfinasi (168)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramonavlas

Oana, uite aici niste retete cu spaghete pentru copii.
http://www.sfatulparintilor.ro/bucura-te-de-copilul-tau/articol/214/retete-de-paste-delicioase-pentru-copii

Mami fericita de Raisa - 01.08.2010

cratita e pe foc deja si gasisem ceva asimilar
am inabusit ceapa in apa cu cateva picaturi de ulei
apoi am pus carnea de pui tocata si inca ceva apa si o las pana scade si e fiarta bine...apoi adaug rosii tocate, usturoi si busuioc...si pastele sunt de fapt taitei din aia subtiri ca nu m-am mai invrednicit sa cumpar spaghete de la Barilla no.1 ca alea sunt subtiri de tot

Am implinit 1 an! 08.07.2010

" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_Eva spune:

Ureche am - e o prostie. Nu avea febra nici cand frigea rau.
Frunte am - orientativ f bun. Unul mothercare si altele 2 din farmacie.

Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Oana, eu nu dau termometrul cu mercur pe nimic. Am auzit si eu de asta cu alcool. Merita sa il iei.
Nasii nostri au dat o gramada de bani pe termometru de funte, sau de ureche( nu stiu de care e), dar au revenit la cel cu mercur, pt ca acela electronic il pot folosi doar cand doarme copilul, ca tb sa stea nemiscat si au dat o caruta de bani pe el. Parca si Tina avea. Eu nu am incredere in ele si pace.

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!

poze 1 AN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui ooana

are cineva termometru cu care masoara temperatura pe frunte? sau in ureche?

eu am ptr frunte, aiurea rau!! nu-l recomand

am implinit un anisor!! Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)

am implinit 10 ani!!! Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Inainte sa va uitati la pozele rodicai sa mancati bine, ca ne arata numai friptane. Si fete frumoase

Am terminat treaba, ma odihnesc si eu putin ca nu stiu cat mai doarme copilul asta al meu. Am intrat mai devreme la ea si mirosea a bebe mic

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 18+

Mergi la inceput

no' bun...iau din ala cu alcool
cele cu mercur nu sunt recomandate

important e ca nu are febra dar eu cumpar termometru

" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor

Noi 2

Mergi la inceput

De cine nu sunt recomandate termometrele cu mercur?

Am implinit un anisor!!!

poze 1 AN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

paula, ooana, cele cu mercur nu sunt recomandate din cauza riscului de spargere, mercurul este foarte toxic, atat. In rest sunt cele mai bune. Eu din asta am, cand era Elise mai mica am spart unul, am vrut sa-l scutur, nu am fost atenta si l-am scuturat peste marginea din lemn a patului, s-a facut praf si pulbere.

Nici becurile economice nu sunt recomandate pt ca functioneaza tot pe baza de mercur. Cica nu e bine sa stai sub un bec din asta, daca se sparge, trebuie parasita incaperea, aerisit bine, resturile se aduna pe o hartie, nu cu aspiratorul pt ca exista riscul sa imprastii toxine in alte camere (la urmatoarele aspirari). O intreaga harababura si cu astea.

racusor, inca un si mii de , mi-ai dat o idee sa-i fac si Elisei asa, a slabit mult cand a avut episodul de voma+diaree, poate o mai intaresc un pi ca e aschie. Eu de cand ma stiu sunt cu cearcane .

Dedicatie de la Beatrice pt Eva.
Diana, nu mai retin daca ti-am urat La multi ani!

Am fost la sedinta de la scoala, tb sa inapoiez statului 1880 lei pt anul scolar 2009-2010. Pt ca sunt prof. de info am luat spor de ecran, de la Inspectoratul judetean ni s-a zis ca 25%, Ministerul cica confort legii maxim 15% trebuia sa luam. Asa ca diferenta tb inapoiata. Dir. s-a interesat, avem posibilitatea sa-i dam in judecata (oricum s-a mai castigat un proces cu ministerul pt ca intre 2007-2009 s-au calculat salariile gresit si tb sa ne mai dea bani, dar bineinteles ca pana acum nu i-am vazut); daca nu castigam, macar mai amanam momentul inapoierii (in aceeasi situatie sunt si colegii mei care fac naveta).

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

De cine nu sunt recomandate termometrele cu mercur?

Am implinit un anisor!!!

poze 1 AN

mercurul e toxic - au fost la un moment dat o gramada de discutii despre asta
nu stiu daca se mai fabrica

Noi 2

Mergi la inceput

Eu stiu ca citisem la un moment dat ca mercurul din termometru nu e toxic. Si aici parerile sunt tare impartite. Am inteles ca cioburile provenite de la termometru, ar fi mai periculoase decat mercurul...
Crissy, si ce faci? Dati statul in judecata? 19 milioane sunt niste banuti totusi...

Am implinit un anisor!!!

poze 1 AN

Mergi la inceput