LMA Sebi, Felix, Cristian, Raducu- Delfinasi (168)
Raspunsuri - Pagina 17
crispro spune:
Bambo, bafta la vaccin azi! Crema mi-a dat advantan milk pt problema de acum, pt pata aia. Mi-a zis sa ma asigur ca ii e pielea hidratata, sa il dau dupa fiecare baita cu lapte de corp ptbebei si de cate ori ii e uscata pielea.
Rodi, sa nu fie bolnavior cainele...
Roxana, ce fain cav-ati mutat! Sa fie cu noroc, sa o folositi sanatosi!
I/ am facut laptele, l/am tot mangaiat pe v sa ii dau papa, dar nu se trezeste... I l-as da ca e caldut, si sa dormsi eu la loc.
Scuze greselile, scriu de pe tel
Sa-l ajutam pe Alex
laurika1982 spune:
Neata fetele!!
La multi ani fratiorilor de zi ai lui Cristian!Sa fiti sanatosi, voiosi si norocosi!!Va pupacim mult de tot!
Azi dam tort si suculetz dar taierea motului se va face duminica, cand ne vin toate neamurile pe cap..Am comandat si tortulet cu delfinasi :D, ca vorba aia, numai un baiat are mama.
Si noi mergem azi la vaccin, le facem pe amandoua, sper sa nu fie probleme, acum om vedea.
Revin
Laura Mami de Minune Cristian Alexandru 10.08.2010
laurika1982 spune:
M-am gandit eu asa...sa scriu povestea nasterii piciului meu agitat..
Totul a inceput acum ceva mai bine de 10 ani...mami si tati se cunosteau din vedere din scoala generala..sa nu uit sa precizez ca sotul meu e cu 2 ani mai mic decat mine, ca varsta si era cu un an mai mic la scoala.si uite asa, cand eu eram in cls a X si el intr-a IX, la acelasi liceu, evident, m-am dus eu in autobuz la el si i-am zis: am fost la aceeasi scoala generala , nu?si de atunci am ramas prieteni, pana cand, un prieten bun, ne-a spus ca ne-ar sta bine impreuna..si uite asa, la sfarsitul cls a XII..(eu), mi-am gasit nasul..asta se intampla in 2001, mai.
In martie 2008 am facut actele, in septembrie 2009 nunta la biserica.Ne doream un copilas dupa ce ce-am casatorit in 2008, dar matot gandeam ca ar fi greu cu cununia religiasa, rochia..Nu mai zic ca in ziua cu unta la biserica venisera uratii..Luna urmatoare am incercat..nimic..si mai incercam o luna.toate bune si frumoase.pe 1 decembrie am mers la munte.mi-era rau in masina, vroiam numai acrituri sa mananc, cumparasem o punga mare cu masline verzi cu gogosari si pofteam la nestea ..am ajuns vineri seara la hotel..seara am mancat ciorba de burta si baut pepsi...a doua zi, am mancat putin la micul dejun, laprnaz iar ciorba de burta si pepsi..seara iar ciorba..vreo 4 zile cat amstat la munte, am bagat la pranz si seara numai ciorba de burta si pepsi.am avut si niste dureri de cap...am crezut la un moment dat ca au venit uratii..era o sangerare mica, probabil bebe se aseza comod in burtica.Am Ajuns acasa luni seara...iar miercuri dupa-masa mi-am cumparat pe furis un test de sarcina, l-am bagat in dulap...joi seara, nush ce i-a venit sotului ca-mi zice: eu cred ca esti gravida..eu: asa de unde..dar iau tot pe furis testul, il fac in baie...si asa cu stateam eu pe buda...strig dupa el, scot mana cu testu prin usa...Era pozitv.
La 12 saptamani ni s-a spus ca va fi 99,99% fetita..la 17 saptamani s-a transformat in cuculetz, desi fetita avea si cercei de la bunici :)))Tot de la 17 saptamani am inceput sa-l simt in burtica, era dimineata pe la 10, eu in sedinta si piciul facea tumbe..La 23 de saptamani a facut varicela...urata treaba, cu nopti de groaza..dar bebe era bine, dadea din toate cele,se distra.La controale era totul bine...la 40de sapt fara 4 zile am avut niste dureri...medicul mi-a zis ca nasc in cateva zile..si au mai trecut 2 sapt..La controlul dinainte de nastere..mi-a zis, ori cezariana ori inducere.si am ales cezariana..marti dimineata eram la 10 la spital..si la 13.03 a venit pe lume minunea mica si galagioasa Cristian Alexandru.L-am vazut doar o clipa,cu gura mare ..Abia asteptam sa-l vad a doua zi.Pentru mine a fost si este cel mai frumos copil din lume.am inceput sa plang cand l-am vazut prima oara in patut, am stiut sa-l iau in brate, parca mai luasem 100 de copii..desi era primul.
Acum e atat de vioi si de agitat, cotrobaie in sertare, danseaza, spune mama, tata,iubeste cateii - le face ma-ma si ii imbratiseaza, se urca in pat..ehee seara pic lata!!Dar merita si il iubesc cu toata fiinta mea.
Laura Mami de Minune Cristian Alexandru 10.08.2010
ooana spune:
asa mai zic si eu, sunt odihnita si apta de o noua zi
Matei a adormit la ora 20.30 si s-a trezit la 7 dimineata cand a supt si inca doarme sa vedem pana cand...
1an + 08.07.2010
" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
crispro spune:
Neata! Pana la urma la 7 dimi i-am dat lapticul, ca l-am miscat eu. si nu a mai vrut sa doarma... ioi, mie imi era un somn, culcata de la 12 si trezita la 6 juma. Am stat langa el, pe la 8 juma a adormit. Inca doarme. Am apucat de m-am spalat pe cap, mai am de strans niste haine, mai bag o tura.
Laurika, frumoasa povestea voastra!
Paula, nu mai fug. Dar tot ma duc mai alert un pic, ca altfel nu apuc sa fac nimic.
Sa-l ajutam pe Alex
rodyka spune:
buna dimi´, mai vine cineva la ?
ma miram de Isa ca isi tot schimba inainte programul de somn!! pai eu saptamana asta tot la 3.30-4 am adormit, pana la 9.30-10 cand imi dadea Isa desteptarea. azi a fost si mai matinala, ca la 8 a facut ochisori , dar, cu toata lenea, am iesit din camera si vad ca ea doarme iar
ba azi-noapte am mai visat si prostii intr-un parc de distractii
no, fug si eu sa ma apuc de tocat la ardei...
am implinit un anisor!! Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)
am implinit 10 ani!!! Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)
ooana spune:
multumim mult fetelor vroiam doar sa vi-l arat pe bolnaviorul meu care cred eu ca se simte foarte bine excluzand partea cu mancatul
Rody sa inteleg ca ai fost ca tipele alea sexy care spala masinile cu tricourile ude
asta cu lucrurile TALE si lucrurile LUI nu am inteles-o niciodata doar impreuna le-ati luat si impreuna le folositi
Victo ce ti-a iesit ieri???
Bamboletta tinem pumnii sa nu doara tare vaccinul
Roxana felicitari de casa noua!!!
si daca nu ne mai "auzim" concediu placut!
1an + 08.07.2010
" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
paula_m spune:
Eu vin la .
Rody, te cred ca ai visat parc de distractii , dupa catastrofa aia de la Motril!! Saracii oameni!!
Ce dorm puiutii vostri!! Raul cand s-a trezit dimineata, indiferent la ce ora nu mai adoarme...
Laurika, frumoasa poveste!!
Bambo, Laurika, bafta la vaccinare. Amandoua vaccinuri le faceti odata?
Acum ma duc la aniversati sa le urez toate cele bune
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!
poze 1 AN
paula_m spune:
Ramona, Oana, m-am uitat un pic la pensiunea de la Vatra Dornei. Asa cum ma asteptam nu este apa si nisip, bine...stiam eu ca Vatra Dornei nu e la mare , dar ma gandeam ca poate e vreo Vatra Dornei pe langa Oceanul Indian!!
Ramona, voi in 20 plecati, nu? Hai sa ma consult cu al meu sot, desi stiu raspunsul, deci tb sa stau sa gandesc ce si cum si iti spunem daca venim si noi, ok?
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!
poze 1 AN
ramonavlas spune:
Da Paula, pe 20 plecam. Astept raspuns...desi cred ca il stiu daca vorbesti cu Cosmin. Cine stie cu idei ne mai intoarcem de pe acolo.
Noi suntem cu febra, nu mare, dar este si maraieli la greu. Azi noapte nu a prea dormit. Eu am fost de la 16 la munca (avea atunci 37,8) si apoi la zumba si aerobic, asa ca am ajuns acasa la 21.15....copilul ardea...i-am luat temperatura, 38,2. I-am dat 5ml nurofen, titi si a aodrmit imediat...dar cu treziri din ora in ora. Acum face nani, afara.
Voi scoateti afara copiii cand au asa febra?
Mami fericita de Raisa - 01.08.2010