LMA Sebi, Felix, Cristian, Raducu- Delfinasi (168)
Raspunsuri - Pagina 16
Alice_Elena spune:
:))) rodi, adica ti-ai facut-o cu mana ta?
Si mie imi place sa spal masina sa o bibilesc
Va las ca incepe grey's anatomy. Noapte buna
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 18+
bumblebee spune:
Bon soir!
Victo, cum merge invatatul? Esti o mama tare faina! Sa stii ca de f multe ori cand ma gandesc la bb2, ma gandesc si la experienta voastra, a celor cu 2-3 copii.
Oana, baiatul vesel! Sper sa treaca usor enteroviroza.
Crisu', cretulinul cu piele sensibila.
Rody, ce distractie la voi! Si la noi e ceva ceva, i-a adus bunica de-a jucarele cu tiuitori, dar am noroc ca se plictiseste taaare repede de ele..
Ilinca, sedere placuta la socri, odihna cat mai multa!
Aiotna, si eu zic ca ar fi chiar fain sa aveti asa biciclete. O activitate recreativa, sportotiva, de familie, supercombinatie!
Al meu cred ca ar sta intr-un cosulet, mai ales ca pe bicicleta se merge mai repede decat in carut.
Sa pup repejor si gravidutele frumoase!
Alina si Victor Andrei - 23.07.2010
La mare, la soare!
iul_aug2010 spune:
Laurica, ai PM (Crispro sunt) - Pm-ul e de ieri, l-ai vazut???
Crissy, unde ai vazut poze cu copiii Lauricai?
crispro spune:
Mamici dragi, va invit sa le uram "La multi ani!" delfinasilor ce isi serbeaza maine primul anisor:
10 august - LMA Sebastian si Felix, delfinasi de Dragaica
10 august- LMA Cristian Alexandru, delfinas de Laurika1982
10 august -LMA Raducu, delfinas de Pufescu
La multi ani cu mare drag si pentru Erik de Grety, pentru scumpa Anastasia a Catalinei, pentru Otilia de Bratafel!
Sa cresteti mari, sanatosi, cuminti si voiosi!
Sa-l ajutam pe Alex
Roxana_Theo spune:
Buna seara fetelor.
Cred ca ne-ati dat disparuti. Suntem bine, ne-am mutat de aproape doua saptamani si e tare bine in casa noua. Mai mult spatiu de joaca, curte, etc. Insa nu avem internet. Si cred ca va mai dura o vreme pana reusim sa-l instalam (caci vrem de la Romtelecom si se misca greu). Acum am un modem la indemana si pe langa cateva plati nu puteam sa inchid fara sa vad ce mai face gasca vesela de pe DC.
Theo e bine. S-a adaptat rapid. Mie mi-a fost mai greu si inca mai imi este insa norocul meu este ca am tot avut casa plina de oaspeti. Caci daca-mi lipseste mult de tot ceva, lucrul acela e socializarea. Piticul meu merge din ce in ce mai bine insa de vorbit nici gand. De multe ori il impiedica suzeta de care greu se mai desparte. Prevad vremuri grele cand ne vom hotari sa renuntam la ea.
Pe de alta parte in we trecut am fost s-o vad pe bunica. E slabita tare si cred ca se va duce curand ceea ce m-a intristat foarte tare. M-a crescut cand eram mica si mereu am iubit-o mult.
Si pentru ca nu stiam ca bunica e destul de rau, saptamana trecuta ne-am facut rezervare la mare, la Mamaia (unde a stat si Racusor). Plecam vineri si sper sa nu fie nevoie sa revenim de urgenta.
Cam atat despre noi. Acum mai citesc si eu ceva din urma caci imi era tare dor de voi toate.
rodyka spune:
La multi ani Sebi, Felix, Cristi, Eric, Raducu, Anastasia, Otilia
ohohooo, cati sarbatoriti avem azi!! mancam si bem pe rupte, iar!
am implinit un anisor!! Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)
am implinit 10 ani!!! Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)
bamboletta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui eladea2005 neata mamici! Oana, Alina, Andreea, Lalala, Corina, sanatate la pui...uff, bietii puiuti... chiar daca n-am facut vaccinul de 1 an inca, eu clar aman vaccinul pt dupa concediu...ca n-am de gand sa raman acasa... bambo, Atena zici...mi-ar fi placut sa ne vedem, si noi din 19 avem prima zi de vacanta...no, oricum, vacanta superba va doresc! eu sunt bine acum, dar a luat si sotul de la mine , acu e soacra...sper sa n-o tinem tot asa, iar... LA MULTI ANISORI CU SANATATE SI MULT NOROC SARBATORITILOR ZILEI! ********************************************************* Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010) ********************************************************* ERIC SI FILIP 2 ERIC SI FILIP 1 Printul Eric are... Printisorul Filip creste... BLOG DE PICI... |
noi maine mergem la vaccin ce stres
vacanta superba si voua sa va distrati relaxati pt tot anul
multa sanatate bolnaviorilor
bamboletta spune:
Crispo- nici noi nu folosim olita...nici nu am cumparat...antonia de la 1 an jumate a facut pipi direct la wc cu reductor...de la 2 ani si kk...la 2 ani jumate am renuntat de tot la pampers...sper cu David sa fie la fel
Ti-a dat ceva creme pt piele atopica? cretulinul
Victo- nu eram azi prin zona pe forum...de obicei mai trag cate un ochi...azi am avut soacra pe la mine , ai pus bine procgramul 13 pt framantat...asta il foloseam cand vroiam sa fac doar aluatul apoi il scoteam si il puneam in tavi la cuptor....daca vrei panetone...am pus programul 1 si cand tiuie am pus stafide si rahat ,a iesit bun cozonacul ?
Aelita- sa va fie de bine vacanta
ce multi sarbatoriti avem astazi la multi ani !!!
fug si eu la somn...n buna
rodyka spune:
crispro, pupam pielicica sensibila a lui Vladut
roxana, sa va fie de bine in casa noua , chiar te dadusem disparuta
ooana, pupici si lui Matei, sa se faca repede bine! ce dulce e in poza!
victo, deci merge bine invatatul cand esti in criza de timp?
bambo, deci aveti zi de vaccin. care le faceti? si eu ar trebui sa-i fac programare Isei ptr vaccinurile de 15 luni (aici nu se fac la un an)
of, am o burta de cangur!! am bagat ca sparta la cucuruzi (adica porumb ) si-acum nu pot dormi cu burtoiul plin
Isa doarme de vreo 3 ore, am iesit cu ea in plimbare pe strada, sa le tiuie si la vecini in urechi. no, pai se auzea din capatul strazii, ca se uitau babutele sa vada ce suna . cred ca le ascund pe undeva, sau i le dau cand mergem in carucior sau cu masina. dar is faine, ca-s deschise si respira bine piciorul, plus ca e talpa flexibila si usor inaltata la calcai...
mai am o problema: de cand am venit de la plaja duminica seara, cainele meu latra si scheauna incetut intruna , noaptea trecuta m-am trezit si m-am dus la el pe terasa sa-l cert , mananca mai putin (poate ii e si lui cald ca e tare blanos, musai zilele astea sa-l frezez putin, n-am mai facut-o de 2 ani). ma gandesc ca are 9 ani (pe 11 sept , poate e si batranetea de vina
am implinit un anisor!! Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)
am implinit 10 ani!!! Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)
crispro spune:
Mare minune! Inca nu s-a trezit deloc! Nu si-a baut lp-ul! Bine, de pe la 2 stau cu el in pat. Dar tot asa am stat si noptile trecute, si tot s-a trezit. Sa inteleg ca urmeaza alea 2 zile pe luna cand doarme toata noaptea? :)
Sa-l ajutam pe Alex