LMA Sebi, Felix, Cristian, Raducu- Delfinasi (168)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Victo
oana, va mai zic voua din experientele mele, poate daca o singura mamica are de invatat(in bine), atunci nu am scris degeaba pe forumu asta :):)auzi, da tu de ce esti membru DC din 2005? io numa dupa ce am ramas insarcinata cu stefan m-a apucat damblaua..si dupa cum vedeti, is dependenta mai ceva ca de tutiun.

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

in 2005 am intrat la cap. Mirese cand ne organizam nunta ...mi-am facut acolo cateva prietene dragi cu care tin legatura si astazi...am mai scris pe acolo dar foarte rar
am "reinceput" activitatea o data cu burtica in 2009
si vad ca si aici am gasit niste persoane minunate cu care cred eu voi pastra legatura multttttt timp de acum in colo

1an + 08.07.2010

" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Oana, nici pozele din album nu se vad! Le ai pe privat, probabil. Mie picassa imi merge bine

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Oana, nici pozele din album nu se vad! Le ai pe privat, probabil. Mie picassa imi merge bine

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

se vede ca nu am dormit toata noaptea iar singurul neuron treaz alearga de colo-colo (erau privat)

asta e poza de care ziceam

cris bine ca m-ai luminat

1an + 08.07.2010

" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

OANA,in sfarsit vad poza.cat de scump eeeeeee,ce dulce !!!!!!!! imi vine sa-l mananc !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui Victo

BAMBO esti??????????????
help!!!!!!!!!la ce program se pune pt framantat si crescut auatul de cozonac? am moulinex din aia, de face paine si la 1500 gr.

BAMBO a pus la programul 1, de paine normala, si a adaugat stafidele cand a piuit masina , daca PANETONE vrei si tu sa faci. dar creste asa de tareeee

am implinit un anisor!! Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)

am implinit 10 ani!!! Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Chiar ca e frumos de numa Matei! Ce strengareste zambeste!

Am fost cu copilul la derma- noroc ca am fost inspirata sa pun o coaja de paine cu noi, ca altfel aveam scandal cu piticul. Cica pe gat e eczematida - se face de obicei de la probleme orl (amigdalita, otita)- explicat ca nu am avut sau de la alergie (praf, fan). A zis ca Vlad are piele atopica (nu dermatita, ci doar o piele mai sensibila, mai ales ca e blondin). Si dimineata ii mai vad cate o pata rosie pe fata, dar pana seara trece. A zis ca asa e pielea atopica, si ca pata de la gat se mentine de asa mult timp mai ales ca e pielea asa. No, mi-a dat niste sirop aerius, care cica trateaza alergiile si simptomele lor (inclusiv mancarimea ochilor si inrosirea lor!!!- deci probabil de aici cauza frecatului la ochi si a inrosirii!). No, bine ca am lamurit misterul!

Acum merg sa ii cumpar astea de la farmacie, ca nu am apucat. Am fost solo cu piticul, mai erau in fata noastra 2 persoane, i-am tot aratat eu una, alta, dar s-a plictisit. si nu a mai avut rabdare si de farmacie.

Fug!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Cristina, de vreo cateva zile mesajele tale se termina invariabil cu FUG...
Nu mai ai stare deloc, esti tot o agitatie. Potoleste-te mama, ca nu vin turcii

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!

poze 1 AN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

nu, nu, cozonac clasic vreau sa fac. am pus pe 13, unde scrie aluat cu drojdie, are 1h25 min.

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rubia spune:

Ooana e un dulce Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

seara buna, delfinariu

a trecut ziua de azi zburand , dar am facut si eu ceva pentru sufletelul meu : am aspirat si am spalat masina, aici sub balcon, in timp ce Isa dormea. iar pe final m-am udat toata cu furtunul de apa, vai de capul meu, dar ce bine a fost pe caldura de afara! o vecina m-a intrebat de ce-o spal eu si nu sotul, ca doar e a lui! aici n-am inteles cum vine treaba, de obicei el o aspira si-o spala la service specializat, mie imi raman geamurile (care mereu raman cu stropi de-acolo), dar e A NOASTRA, si mie mi-e draga ca ma duce oriunde am chef!

apoi am facut niste pastai pentru noi (crissy, asa cu mujdei de usturoi ) si ma gandeam sa ma apuc sa fac o pasta de ardei, dar nu mai stiu exact cum se face, cine stie? asa ca o las pe maine, acum is in asteptaera sotului care mi-a promis porumb, mor de pofta!!

i-am luat Isei niste sandalute roz de-alea care piuie cand paseste, oare ce-o fi fost in capul meu?! si-acum imi tiuie in cap, ca daca i le dau jos plange si incepe sa le caute prin casa sa mi le aduca!!

am implinit un anisor!! Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)

am implinit 10 ani!!! Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

Mergi la inceput