LMA Sebi, Felix, Cristian, Raducu- Delfinasi (168)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ainotna spune:

Pe Sasha nu am inceput sa-l spal pe dinti, trebuie neaparat sa o fac. Are doar 4 dinti si pana acum am zis ca nu-i cazul insa cu cat aman cu atat poate sa fie mai reticent...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

aha..in sfarsit aflam si varsta lui Bogdan :). pai e un pic mai micut decat Stefan al meu. istericale nu face?:):)

cam in 3 luni asa, probabil ca si pe el il vei putea lasa sg la wc.
bine, iti dai seama ca de multe ori l-am analizat pe ascuns sa vad ce face (ca de regula lasa usa deschisa la baie, doar cd face vreo trasnaie o inchide :))
si asa de drag mi-e cd il vad cum ridica el capacul..face, se sterge..trage apa..isi pune sapun (lichid- spuma), se clateste, se sterge, inchide becul la baie :) si e f serios :)

si stefan se mai juca cu apa-bine, cica e si f indicat pt copii ca al meu care face diverse crize de furie.dc are maneci lungi se mai uda si miorlaie sa il schimb

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

uff..nici eu n-am inceput sa il spal pe dinti pe mihai. are 5 dinti..trebuie si cu el.la inceput voi lua din aceea tip degetar, sa ajung bine la dintisori.apoi din cele cu codita.
bine, la stefan am si grija sa cumpar mereu altfel de periuta, sa ii mai starnesc interesul. dar acum vreo4 luni urla ca disperatul si la spalatul pe dinti. de fapt cd terminam baia, incepea-Nu vreau dintii!!! ii mai povesteam, ii mai explicam, insa chit ca a urlat, l-am spalat in fiecare seara.poate ca am fost rea, dar m-am gandit ca mai bine urla la mine la spalat pe dinti decat de durere de dinti.
apoi am gasit solutia salvatoare- ii cant de fiecare data cd il spal pe dinti, sau dansam :):)
plus ca vad copii de varsta lu stefan cu dintisorii negri de carii. nu stiu dc de la spalat pe dinti sau din alte cauze, dar nu mi-ar placea sa il vad asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainotna spune:

Victo, eu stau inca langa el si-l supraveghez la wc. Are si el momentele lui de glorie cu istericalele dar per ansamblu ne intelegem destul de bine. Deocamdata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

oana, nu merge linkul

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 8 dintisori
13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui adrianaBuc

oana, nu merge linkul

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 8 dintisori
13+

nu stiu ce are, la mine dupa 2 min s-a incarcat poza...aceleasi poze sunt si la semnatura 1an+...poate merge asa

1an + 08.07.2010

" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

aha..probabil esti tu o fire mai calma si reusesti sa eviti si sa aplanezi mai repede momentul de nervi :):)
la mine recunosc sa din punctul asta de vedere a fost f grea experienta cu 2 copii.
acum analizand in urma, stiu unde am gresit cu stefan..desi l-am pregatit dinainte de bb, odata ce el a inceput cu diverse, n-am stiut la momentul respectiv sa ma ocup mult mai mult de el, l-am pedepsit,l-am certat desi nu trebuia(cd facea pisu ,caca in camera)...l-am obligat(sa doarma la amiaza) desi nu trebuia... sau nu am putut, ca trebuia sa ma ocup si de mihai.
dar la ce bun acum ca stiu ca nu am facut bine..si de aceea un viitor bb nu intra in calculele mele, caci sg nu ma vad capabila sa am grija de toti asa cum as vrea.desi recunosc ca mi-ar placea sa am si o fetita..dar probabil in viata asta vom avea mereu regretul ca nu am facut aia sau ailalta.
iar ma apuca pe mine..:):)dati ignore.:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

Dragele mele,

semnam si noi condica asa rapid, in caz ca ne-ati dat disparuti Suntem de sambata la socrii, la munte, ne-a lasat tati aici o saptamana sa ne "ozonam". Asa ca suntem toata ziua pe-afara, ne jucam, fugarim pisicile si catelul, facem baie in piscinuta. La micul dejun papam zmeura (am testat si nu e alergic), afine si merisoare culese de mami in timp ce doarme puiul. N-am apucat sa citesc nimic din urma, poate recuperez ceva azi.

La multi ani Stefi, domnisoara frumoasa!

Pupam gasca!

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Victo ai 2 copii minunati!!! esti o mami super si esti in fata mea cu mult...ce tot povestesti pe acolo de greseli?!?
e si normal ca dupa ce treci printr-o experienta sa stii ce ai de facut data viitoare...nu ne nastem "profesori"

1an + 08.07.2010

" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

asa..ca tot n-am chef de invatat dupa cum vedeti :):)

si eu am inceput pe langa lapte, la micul dejun sa ii mai dau lui mihai si altceva. paine cu branzica, azi i-am facut o crema dintr-un galbenus si putin unt, am in plan si niste pate de casa- ii place si lui stefan.gris cu o lingurita de gem, paine cu unt si miere. e flamanzila rau copilul meu.

pe stefan am in plan sa il duc in wk la tara la socri-bine, nu stiu daca eu voi rezista mai mult de o saptamana fara el. dar daca imi va spune soacra ca e fericit, probabil il voi lasa 2 sapt., pana la sf lui aug cd il aduc acasa, caci nu pot sa imi serbez ziua fara copilul meu.
el e f entuziasmat de idee, si cred ca la aproape 4 ani, dc totul e ok, e si indicat sa inceapa sa mai stea si fara noi.

oana, va mai zic voua din experientele mele, poate daca o singura mamica are de invatat(in bine), atunci nu am scris degeaba pe forumu asta :):)auzi, da tu de ce esti membru DC din 2005? io numa dupa ce am ramas insarcinata cu stefan m-a apucat damblaua..si dupa cum vedeti, is dependenta mai ceva ca de tutiun.

Mergi la inceput