LMA Sebi, Felix, Cristian, Raducu- Delfinasi (168)
Raspunsuri - Pagina 18
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/paula_m/paula_m.jpg)
paula_m spune:
Ramona eu l-am mai scos cu febra, dar unul din pediatri mi-a zis ca un copil nu se scoate sub nici o forma afara cu febra. Nu l-am intrebat de ce...
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!
poze 1 AN
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/rodyka/rodyka.jpg)
rodyka spune:
ooana, nuu , eu eram doar plina de spuma si uda, fara partea cu sexy
paula, nu la noi a fost tragedia, erau bistriteni victimele. la noi azi incepe distractia, tine o saptamana , dar cred ca noi ne limitam la o sambata seara plina (adica pana dimineata)
tu fete, voi cum le-ati dat porumb la copii? ca nu mai tin minte cand ati vorbit cum ati zis, pe vremea aia doar visam la malai, ca vrabia. asa boabe? goale?
am implinit un anisor!! Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)
am implinit 10 ani!!! Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ainotna/ainotna.jpg)
ainotna spune:
Salutare!
Daca are febra, organismul e vulnerabil si poate sa se procopsesca si cu altceva. Asta cred ca-i explicatia pt care nu avem voie sa-i scoatem afara cu febra.
Ramona sanatate Raisei!
Rodyka, eu i-am dat boabe de porump intregi goale lui Sasha
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/coteasca/coteasca.jpg)
coteasca spune:
neatza mamici!
sunt atat de suparata, credeti-ma ca scriu cu lacrimi in ochi...ieri am aflat ca tatal meu are cancer pulmonar cu metastaze(2) pe creier, nu mai pot, nu vreau sa-l pierd si pe el, destul ca am pierdut 2 bunici in mai, azzi merge la fundeni pt alte controale, el saracul nu stie ce are de fapt, decat ca are ceva la plamani, e tare optimist, isi face planuri dar nu stie cat de grav e, e foarte slabit, nu mai pot simt ca ma lasa puterile. Anul asta a fost cel mai de kkt an posibil pe care l-am avut in toata viata mea!
LML delfinasilor sarbatoriti, le doresc multa sanatate!
Corina, fericita mamica de Tudor Andrei
POZE TUDOREL
![](images/user_woman.png)
racusor2010 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui coteasca neatza mamici! sunt atat de suparata, credeti-ma ca scriu cu lacrimi in ochi...ieri am aflat ca tatal meu are cancer pulmonar cu metastaze(2) pe creier, nu mai pot, nu vreau sa-l pierd si pe el, destul ca am pierdut 2 bunici in mai, azzi merge la fundeni pt alte controale, el saracul nu stie ce are de fapt, decat ca are ceva la plamani, e tare optimist, isi face planuri dar nu stie cat de grav e, e foarte slabit, nu mai pot simt ca ma lasa puterile. Anul asta a fost cel mai de kkt an posibil pe care l-am avut in toata viata mea! LML delfinasilor sarbatoriti, le doresc multa sanatate! Corina, fericita mamica de Tudor Andrei POZE TUDOREL |
Iubita incearca sa fii tare, e greu, dar ai pe micul Tudor care sa va lumineze viata!! fii puternica si pentru tatal tau, daca este optimist asta este bine pentru el, macar sa traiasca viata cu dragoste si bucurie, fericit ca are un nepot frumos!!!
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum
![](images/user_woman.png)
racusor2010 spune:
si Andrei e bolnavior, nu stiu daca de la vaccin sau e raceala are mucisori, a si tusit azi noapte si de dimineata avea si usoara febra, adica in jur de 37. nu stiu daca mai mult sau nu, ca i-am bagat termometrul in fundulet si s-a lasat cu urlete maxime asa ca normal i-a crescut temperatura, m-am oprit cand se dusese la 37.2
i-am dat imunorezistan de dimineata si atat. dar a papat, era vioi, radea, sper sa nu devina mai grav
o sa o intreb pe pediatra de unde are ea termometrul, are de ala digital si merge bine si nici nu ii chinuie pe copii. eu nu mai pot sa ii pun in fundulet termometrul, asa se zbate, ca imi e frica, iar daca il imobilizezi plange, si nu rezolvi nimic,ca ii creste febra
am trecut din nou la micul dejun la trezire, ca sa pot sa ii dau mai variat, fainoase pot sa ii dau la micul dejun, asa ca i-am facut paste cu lapte. ieri nu a vrut sa pape ardeii umpluti, si-a facut greata, mai incerc peste cateva saptamani. tati a fost multumit in schimb
am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/rodyka/rodyka.jpg)
rodyka spune:
coteasca, nici nu stiu cum sa te imbarbatez, imi imaginez ca-ti e tare-tare greu! tu sti ca trebuie sa fii puternica, sa nu-ti pierzi speranta, tatal tau poate are nevoie sa te vada si pe tine optimista. si atatea zile care i-a mai lasat DD, sa le traiti cu bucurie, sa nu lasati sa treaca timpul doar in lacrimi
eu am cativa ani de cand in fiecare seara ma rog sa treaca tata cu bine peste noapte, sa-l mai aud si maine la telefon. si si-acum tresar cand aud ca suna tel fix in casa, mai ales daca e la o ora mai ciudata . am petrecut saptamani plangand ca-s departe aici si el prin spitale si operatii (de primele doua nici n-am stiut, am sunat intr-o seara sa vb cu tata si mama n-a avut incotro, mi-a spus ca era la Mures operat, de 2 sapt, dar nu vroiau sa-mi fac eu griji!!), apoi s-a ameliorat starea lui si, de unde ziceam ca e din ce in ce mai bine, a fost de fapt si mai rau, intr-un fel: tata tine regimul doar pe jumatate, fumeaza iar ca turcul, nu vrea sa faca si al patrulea by-pass (sau al cincilea?), zice ca atatea zile cate le mai are, sa le traiasca in bucurie. in timp am acceptat si noi stilul lui si ne bucuram cat putem. m-am luat cu ale mele
, dar ce vroiam sa zic e sa profitam de timpul ramas, atat cat e
am implinit un anisor!! Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)
am implinit 10 ani!!! Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/matusa77/matusa77.jpg)
matusa77 spune:
Coteasca stiu ca este greu( si tatal meu a murit de cancer) nici in ziua de azi nu am trecut peste acest eveniment,desi au trecut 10 ani nu m-am impacat cu modul in care a murit si cata suferinta a indurat.
Trebuie sa fi puternica si uita de lacrimi (desi e greu), ca-i faci si lui mai mult rau.
mama implinita de Ducu ( copia fidela a mamei )
15 iulie 2010
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ooana/ooana.jpg)
ooana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui paula_m Ramona eu l-am mai scos cu febra, dar unul din pediatri mi-a zis ca un copil nu se scoate sub nici o forma afara cu febra. Nu l-am intrebat de ce... Paula, mamica ![]() Am implinit un anisor!!! poze 1 AN |
si eu tot asa stiu ca nu se scot copiii cu febra afara
Ramonaam vorbit si cu Marius, merci de invitatie, locul este minunat dar noi de data asta ramanem acasa...poate data viitoare
![](icon_smile_blush.gif)
noi inca mai visam sa ajungem la mare
![](olala.gif)
1an +
![](copilas.gif)
" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip