LMA Sebi, Felix, Cristian, Raducu- Delfinasi (168)
Raspunsuri - Pagina 19
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lauri_ca/lauri_ca.jpg)
lauri_ca spune:
Crissy, paula, crispro, rodyka, multi . Ma bucur mult ca m-am alaturat delfinasilor, sunteti toate niste mamici deosebite.
sper mai tarziu sa pun cateva poze si sa va povestesc cum a fost la petrecerea de mot. Sunt cam ocupata, experimentez viata cu 3 copii, asta pt. ca sotul meu e de ieri cu piciorul in ghips si e cam neajutorat.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
maurice spune:
coteasca offf, ce citesc, intrasem sa va cer un sfat ....imi pare rau....Dumnezeu sa-i fie alaturi, sa te tina tare....sanatate ii doresc...
Fetelor, am si eu o intrebare, stiu ca unele din voi ati mai trecut prin asta. Am gasit dimineata patul Sarei ud de varsaturi, a mai varsat cand am luat-o in brate, dupa o ora dupa ce a mancat bibebronul cu lapte a varsta in jet pe gura si pe nas ...pediatra nu imi raspunde, si nu stiu daca sa o duc sa o vada un medic, si ce sa-i dau sa manance.
Cele care ati trecut prin asa ceva cu delfinasii, un sfat va rog.
Sara n-a mai avut probleme pana acum, si sunt cam confuza...Mie mi-e teama de rotavirus ...dar nu are scaune moi.
La Multi Ani delfinasi scumpi, Raducu, Felix si Sebi, si Cristian! Sa cresteti mari si sanatosi!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/rodyka/rodyka.jpg)
rodyka spune:
maurice, sanatate Sarei!
eu din ce-mi aduc aminte, nu se da nimic timp de o ora dupa ce a varsat. se evita laptele, dar se incearca lichide in cantitati mici si des, ptr a evita deshidratarea.
am implinit un anisor!! Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)
am implinit 10 ani!!! Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ooana/ooana.jpg)
ooana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui coteasca neatza mamici! sunt atat de suparata, credeti-ma ca scriu cu lacrimi in ochi...ieri am aflat ca tatal meu are cancer pulmonar cu metastaze(2) pe creier, nu mai pot, nu vreau sa-l pierd si pe el, destul ca am pierdut 2 bunici in mai, azzi merge la fundeni pt alte controale, el saracul nu stie ce are de fapt, decat ca are ceva la plamani, e tare optimist, isi face planuri dar nu stie cat de grav e, e foarte slabit, nu mai pot simt ca ma lasa puterile. Anul asta a fost cel mai de kkt an posibil pe care l-am avut in toata viata mea! LML delfinasilor sarbatoriti, le doresc multa sanatate! Corina, fericita mamica de Tudor Andrei POZE TUDOREL |
am trecut prin exact aceasi situatie cu bunicul meu...si in acea perioada locuiam in Germania...ma rugam de fiecare data cand decola avionul de pe aeroportul din Cluj sa il mai tina Dumnezeu inca 2 saptamani pana ma intorceam sa il vad din nou
el ma suna si imi spunea ca se uita de pe balcon sa vada avionul cu care plec eu
![](plang.gif)
![](plang.gif)
![](plang.gif)
sa fi puternica pentru el si noi suntem aici ori de cate ori ai nevoie sa vorbesti cu cineva
![](pupic.gif)
1an +
![](copilas.gif)
" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
crispro spune:
Corina, scumpa, cred ca iti e greu. Iti doresc multa putere, sa fii optimista. Tatalui tau ii doresc sanatate multa. E un moment dificil, e o veste grea. Of, imi pare tare rau. Fii puternica!
Maurice, eu as duce-o la medic. Una e sa verse la o masa, sau se ineaca sau isi face greata, si alta e vomatul repetat, in jet. Poate e enteroviroza. Pana ajungi la dr, sa nu o fortezi sa manance si sa ii dai apa cate putin si des-asa am retinut ca ziceau fetele, noi nu ne- am confruntat cu problema asta.
Sa-l ajutam pe Alex
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ooana/ooana.jpg)
ooana spune:
citat din mesajul lui maurice coteasca offf, ce citesc, intrasem sa va cer un sfat ....imi pare rau....Dumnezeu sa-i fie alaturi, sa te tina tare....sanatate ii doresc... Fetelor, am si eu o intrebare, stiu ca unele din voi ati mai trecut prin asta. Am gasit dimineata patul Sarei ud de varsaturi, a mai varsat cand am luat-o in brate, dupa o ora dupa ce a mancat bibebronul cu lapte a varsta in jet pe gura si pe nas ![]() Cele care ati trecut prin asa ceva cu delfinasii, un sfat va rog. Sara n-a mai avut probleme pana acum, si sunt cam confuza...Mie mi-e teama de rotavirus ...dar nu are scaune moi. La Multi Ani delfinasi scumpi, Raducu, Felix si Sebi, si Cristian! Sa cresteti mari si sanatosi! Mami de Sara Maria 04.08.2010 |
si noi suntem la exact acelasi capitol
![](bang.gif)
nu-i mai da lactate
fara carne
fara fructe proaspete
lichide in cantitati mici insa des ca sa nu se deshidrateze cum zicea Rody
si suna medicul in continuare sau mergi direct la el
va puam sa va faceti bine
![](pupic.gif)
1an +
![](copilas.gif)
" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
aelita spune:
RODICA haha,ce bine ca puteti spala masina cu frutunul in fata blocului.aci nu e voie,nici sa faci apa pe-afara,nici sa prapadesti apa Nu ca m-as omori eu
N-am spalat niciodata masina,nici macar pe-a mea ,doar dau din gura ca "nu o duci si tu la spalat,nu vezi cum e?"Cand conduceam eu,ca acum e muuult de cand nu mai plec singura,dadeam doar cu spray pe parbriz,si cu hartie,sa vad bine ,si asa o lasam.
eu n-am rabdare nici la spalatorie acolo,eu mereu zic sa o bage la tunel,sa scap repede,si el uneori o baga la manual,ca cica are k de pasari si nu se ia la tunel...si eu dau din gura:hai,da-o-ncolo,ca s-a luat prafu,ce-o mai freci atat?
nu spun ca niciodata nu o frecam,uscam,plecam cu ea asa uda.si-i mai si zic:uite-asa sa lustruiesti si tu,cum face lumea (ma uit in jur cum lustruiesc apoi masina dupa spalat...el se uita la mineeee,si adaug:) ..cand n-oi fi eu cu tine,ca n-am rabdare nici sa te vad!
si nu suport sprayurile alea cu care da el din cand in cand...noroc ca o data pe an !!!! nici parfumurile in masina.
LAURIKA ce frumos ai scris ! emotionant!
COTEASCA vai ce rau imi pare!!! da Doamne sa nu fie asa grav !!! multa sanatate tatalui tau!!!
FEBRA-aici se recomanda sa iasa afara cand au febra.
bine,nu cand e vai de capul lui,molesit,cand zace ..daca el e vioi,cum sunt ei de obicei sub febra..
cica aerul face foarte bine si isi revin mai repede.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/rodyka/rodyka.jpg)
rodyka spune:
hihi, aelita, pai cred ca nicaieri nu e voie . dar la noi sunt numai case, iar chiar sub geamul Mariei e un gratar de canal, asa ca apa era doar in jurul masinii putin si pe mine
. in plus, toti vecinii fac asta, periodic. eu cel putin am asteptat sa se trezeasca toti din somnul de amiaza ca sa aspir, nu duminica la ora 8 dimineata
. cu tunelul ala automat, hm, nu-mi place cum iese masina -uda, dar tot murdara! cand se usca e vai de ea! o data am ramas in masina sa vad cum o spala si mi s-a facut rau de cat s-au invartit periile alea, plus ca muream de cald!!
la febra si noi ieseam afara, zicea dr ca-i face bine activitatea in aer liber...
am implinit un anisor!! Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)
am implinit 10 ani!!! Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Alice_Elena/Alice_Elena.jpg)
Alice_Elena spune:
coteasca, putere multa
racusor, fidea cu lapte i-am facut si eu marei dimineata, si cine crezi ca a mancat-o? EU.. m-am lamurit, copilului meu nu ii place dulcele, in afara de fructe proaspete..
ma duc sa mananc si mancare acum cat doarme ea
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si
18+
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ainotna/ainotna.jpg)
ainotna spune:
citat din mesajul lui Alice_Elena .. m-am lamurit, copilului meu nu ii place dulcele, in afara de fructe proaspete.. Mami de ![]() ![]() ![]() |
Alice, sa dea DD sa poti sa spui asa si peste cativa ani. E mare lucru
![](icon_smile_big.gif)