LMA Sebi, Felix, Cristian, Raducu- Delfinasi (168)
Raspunsuri - Pagina 15
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ooana/ooana.jpg)
ooana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Victo oana, va mai zic voua din experientele mele, poate daca o singura mamica are de invatat(in bine), atunci nu am scris degeaba pe forumu asta :):)auzi, da tu de ce esti membru DC din 2005? io numa dupa ce am ramas insarcinata cu stefan m-a apucat damblaua..si dupa cum vedeti, is dependenta mai ceva ca de tutiun. Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007) |
in 2005 am intrat la cap. Mirese cand ne organizam nunta
![](icon_smile_big.gif)
am "reinceput" activitatea o data cu burtica in 2009
![](icon_smile_blush.gif)
si vad ca si aici am gasit niste persoane minunate cu care cred eu voi pastra legatura multttttt timp de acum in colo
1an +
![](copilas.gif)
" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
crispro spune:
Oana, nici pozele din album nu se vad! Le ai pe privat, probabil. Mie picassa imi merge bine
Sa-l ajutam pe Alex
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ooana/ooana.jpg)
ooana spune:
citat din mesajul lui crispro Oana, nici pozele din album nu se vad! Le ai pe privat, probabil. Mie picassa imi merge bine Cristina , mami fericita de bebe Vlad ![]() Poze Sa-l ajutam pe Alex |
se vede ca nu am dormit toata noaptea iar singurul neuron treaz alearga de colo-colo
![](alcool.gif)
![](chatterbox.gif)
asta e poza de care ziceam
cris bine ca m-ai luminat
![](pupic.gif)
1an +
![](copilas.gif)
" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
aelita spune:
OANA,in sfarsit vad poza.cat de scump eeeeeee,ce dulce !!!!!!!! imi vine sa-l mananc !
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/rodyka/rodyka.jpg)
rodyka spune:
citat din mesajul lui Victo BAMBO esti?????????????? help!!!!!!!!!la ce program se pune pt framantat si crescut auatul de cozonac? am moulinex din aia, de face paine si la 1500 gr. |
BAMBO a pus la programul 1, de paine normala, si a adaugat stafidele cand a piuit masina
![](icon_smile_big.gif)
am implinit un anisor!!
![](surf.gif)
am implinit 10 ani!!!
![](zana.gif)
crispro spune:
Chiar ca e frumos de numa Matei! Ce strengareste zambeste!
Am fost cu copilul la derma- noroc ca am fost inspirata sa pun o coaja de paine cu noi, ca altfel aveam scandal cu piticul. Cica pe gat e eczematida - se face de obicei de la probleme orl (amigdalita, otita)- explicat ca nu am avut sau de la alergie (praf, fan). A zis ca Vlad are piele atopica (nu dermatita, ci doar o piele mai sensibila, mai ales ca e blondin). Si dimineata ii mai vad cate o pata rosie pe fata, dar pana seara trece. A zis ca asa e pielea atopica, si ca pata de la gat se mentine de asa mult timp mai ales ca e pielea asa. No, mi-a dat niste sirop aerius, care cica trateaza alergiile si simptomele lor (inclusiv mancarimea ochilor si inrosirea lor!!!- deci probabil de aici cauza frecatului la ochi si a inrosirii!). No, bine ca am lamurit misterul!
Acum merg sa ii cumpar astea de la farmacie, ca nu am apucat. Am fost solo cu piticul, mai erau in fata noastra 2 persoane, i-am tot aratat eu una, alta, dar s-a plictisit. si nu a mai avut rabdare si de farmacie.
Fug!
Sa-l ajutam pe Alex
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/paula_m/paula_m.jpg)
paula_m spune:
Cristina, de vreo cateva zile mesajele tale se termina invariabil cu FUG...
Nu mai ai stare deloc, esti tot o agitatie. Potoleste-te mama, ca nu vin turcii
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!
poze 1 AN
Victo spune:
nu, nu, cozonac clasic vreau sa fac. am pus pe 13, unde scrie aluat cu drojdie, are 1h25 min.
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/rodyka/rodyka.jpg)
rodyka spune:
seara buna, delfinariu
a trecut ziua de azi zburand , dar am facut si eu ceva pentru sufletelul meu
: am aspirat si am spalat masina, aici sub balcon, in timp ce Isa dormea. iar pe final m-am udat toata cu furtunul de apa, vai de capul meu, dar ce bine a fost pe caldura de afara! o vecina m-a intrebat de ce-o spal eu si nu sotul, ca doar e a lui! aici n-am inteles cum vine treaba, de obicei el o aspira si-o spala la service specializat, mie imi raman geamurile (care mereu raman cu stropi de-acolo), dar e A NOASTRA, si mie mi-e draga ca ma duce oriunde am chef!
apoi am facut niste pastai pentru noi (crissy, asa cu mujdei de usturoi ) si ma gandeam sa ma apuc sa fac o pasta de ardei, dar nu mai stiu exact cum se face,
cine stie? asa ca o las pe maine, acum is in asteptaera sotului care mi-a promis porumb, mor de pofta!!
i-am luat Isei niste sandalute roz de-alea care piuie cand paseste, oare ce-o fi fost in capul meu?! si-acum imi tiuie in cap, ca daca i le dau jos plange si incepe sa le caute prin casa sa mi le aduca!!
am implinit un anisor!! Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)
am implinit 10 ani!!! Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)