Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (39)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui persi

Neata si de la noi chiulangii grupului!!!
Azi dupa fffff mult timp servesc si eu o cafeluta cu laptic!!
Uitasem si cum mai e sa stai la cafea de dimineata...
Si daca tot am facut cafeluta trag si o tigarica micaa,micaa..
Sper sa nu ma certati prea tare dar asa dor imi era de obiceiul asta...
M-am lasat de fumat acum un an si trei luni dar, parca ieri as fi aprins ultima tigare asa bine intra...
Sa va mai spun si despre noi cate ceva...Raducu creste ff frumos are deja 8 kg si 68 de cm,face tumbe toata ziulica cand pe-o parte cand pe alta de nu-l mai pot lasa singurel nici o clipa...(era sa-l adun de jos de vreo trei ori)
De dormit doarme binisor deocamdata...de la 10.30 la 4 dimi cand se trezeste,papa si adoarme iar pana la 8.
De vreo sapt are o tentativa de trezire pe la 1 noaptea dar,legan putin patutul si adoarme imediat.
In legatura cu trezitul noaptea subscriu la ce au zis fetele...Lavi,Somleac si Miki...nu sunt toti copiii la fel..
Strumph,multumesc pt strigarea la catalog si promit sa ma straduiesc sa scriu ceva mai mult.
Revin cu intrebarea de sapt trecuta...in speranta ca o sa-mi raspundeti..
Mamicile care alaptai...dati fier la bebelusi???
Mie mi-a recomandat dr.Culcer dar,pana acum nu i-am dat...
Si daca dati,il dati simplu??
Am inteles ca s-ar da impreuna cu vit c pt a se asimila mai bine..
Aaaaa,si mai era ceva Zimaflor v-a recomandat dr.pediatru??
Cam atat pt moment,profit ca doarme Radu sa ma bag la un dus,revin dupa..
toate mamicutele si toti bb-lusii

Mamicuta fericita de Radu Andrei (31.03.2011)

cu zimaflorul nu sunt de acord, nu cred ca l-as da nici daca mi-l recomanda.. fier in schimb mi-a dat inca de la 4 luni si am uitat sa-i dau dar cand ajung acasa ma apuc sa-i dau, mai ales ca am stresul cu anemia mea cu fierul si cred ca -i prinde bine.. o sa i-l dau simplu, mai ales ca acum o sa incep si fructele si o sa aiba vit c din alimentatie..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexinaA spune:

am citit tot, dar am fost atat de in urma incat nu pot raspunde chiar la toate subiectele.
vad ca s-a discutat mult pe tema somnului. eu chiar sunt de acord cu ce spunea scrish deoarece am si eu prietene cu copii de 2 ani jumate care se trezesc noaptea pt lapte si nu vor decat lapte si in plus nu vor sa doarma decat cu mama si tata in pat!!!!in primul rand nu este igienic pt ei sa doarma cu ambii parinti, in al doilea raand nu este bine pt rutina lor, devin prea rasfatati, prea dependenti etc. este doar parerea mea, nu vreau sa supar pe nimeni care poate face la fel cu copii lor. fiecare creste copilul dupa cum simte cel mai bine.
mandreac - stii ca ti-am spus cand ne-am intalnit ca teea mai dormea cu mine in pat dupa mijlocul noptii cand avea vreo 2,5 luni, acum insa dupa baita si papa adoarme la ea in patut. o pun acolo si chiar daca nu e adormita se uita la carusel pana adoarme. daca se foieste ma duc la ea, o mangai, ii bag suzi si tot adoarme pana la urma incearca asa poate reusesti. tb cateva nopti sacrificate pt tine insa.
lalely- eu zic sa incerci seara cu laptele tau din biberon sa vezi ce se intampla.
yasmi-draguta dar nu e prea devreme pt premergator? eu pe cine am intrebat( chiar si medici) au zis ca nu prea e bine pt solduri.

hai ca pana am citit tot s-a facut afara gri si frig. mai tunde si vecinul iarba si e zgomot mare dar macar miroase frumos:))

Mamica de printesica - Teea Maria (14.04.2011)

Mergi la inceput

pt ce este zimaflorul?

fetelor am cuparat cereale de orez cu roscove de la Nestle. cu astea am sa incep de sapt viitoare dupa 4 luni. pe cutie scrie ca se da din castronel si pe pun 9 linguri la 150 de apa
luminati o necunoascatoare: eu vreau sa-i dau din biberon ccu laptic. cum fac? cate cereale pun? tb sa schimb tetine cu din aia pt cereale sau cu mai multe gauri? cred ca s-a mai discutat pe aici dar am uitat

teea sta la carusel si vorbeste scuipand e o scumpa doamne imi vine sa o musc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Piscoata mea a inceput de ieri si mai mult sa planga de dinti, aseara mi-a plans vreo 2 ore neconsolat, nu am putut sa o linistsc cu nimic , plangea cu suspine si cu manutele amandoua bagate in gurita nu am nici un fel de gel sau medicamnet pentru asta in casa , voiam sa ies azi sa ii iau, dar o sa ii dau mail lui Nick sa mearga el sa ia de pe la farmaciile din centru cand iese de la munca sa imi aduca , eu nu am curaj sa ma duc nicaieri azi... ieri nu imi era frica dar azi da, deja ma gandesc sa nu care cumva sa fiu prinsa la mijloc intr-un magazin cand intra nebunii si arunca cu caramizi sau dau foc

Madutza, ai incercat la Mothercare? au bagat deja colectia de toamna, superbaaaaaa abia astept sa ma bag oleak la shopping pentru piscoata pentru cand o fi sa mergem in ro ca ne trebuie hainute mai grosute ca e mai frigut la munte si nu avem oricum hainute mai maricele mai grosute Pantofiori draguti sunt si la Marks&Spencers, sau la Clarks, dar cred ca nu e acest brand si in Ro ?? am vazut duminica o pereche superba pe care cred ca o sa ii iau pentru cand mergem la biserica la botez , pana o fi sa o imbrace nasica in alte hainute

Alexina, cat mai stai la mama la munte si la racoare? ce mai face balerina? cred ca a crescut mult, ca din apa, aerul de munte face bine nu numai la ten asteptam pozici sa vedem daca e asa cum spun eu tati e inca acolo cu voi sau deja la munci la bucuresti?

Lalely, eu te-as sfatui sa incerci sa ii dai lapte de la tine in bibe la masa de seara inainte sa il pui in pat la somnul de noapte , eu nu stiu de ce am convingerea ca o sa mearga mai bine, poate doar o sa se trezesaspre dimineata pe la 5-6 cand i se face foame iar sau il apuca burtica, dar ar fi un pas enorm daca te-ai linisti sa doarma el si tu, de la 10-11 seara pana la 5-6 dimineata Cat despre alintat ca l-ai asteptat atat , sa stii ca si eu o alint pe piscoata de numa, dar pe zi, ca si ea a fost foarte mult asteptata, mie vreo 3 doctori mi-au spus ca eu nu o sa am copii niciodata, ajunsesem la un moment dat sa ma impac cu gandul asta, dar uite ca Dzeu ne-a dat minunile astea si trebuie sa ne bucuram de ele... dar asta nu inseamna sa ne chinuim noapte de noapte, eu inteleg si punctul de vedere al altor mamici, dar eu stiu prin ce am trecut si sper ca si tu o sa apuci sa dormi mai multe ore legate cat de curand, chit ca tu spui ca nu esti obosita, dar ma gandesc ca daca ii faci un obicei de pe acum , sanatos as mai adauga, sa doarma singurel si sa nu te mai trezeasca la fiecare 2-3 ore, pe cand o fi mai maricel sa nu care cumva sa iti mananci degetele cand o sa iti ceara apa/ceai/lapte noapte de noapte pe la 2-3 ani cand o sa mai mergi si la munca si o sa fii chiauna dimineata de dimineata dar stii tu, noi ne dam cu parerea, fiecare face cum vrea intr-un final, degeaba ne racim noi guar aici cu pareri daca la urma bebe tot se trezeste de cate ori vrea el , sau mai bine spus ,il lasa mamica sa o faca, pentru ca totul se invata ma gandesc, ei doar trebuie ghidati, ca sunt mici si nu stiu ce si cum

Somleac dupa cate inteleg nu e inca gata casuta ? offf muncitori neseriosi, acusi trece vara si voi nu v-ati mutat inca... imi pare rau, sper cat de curand sa ne dai vesti bune

Persi, nu stiu ce sa spun de fier ca la mine la doctor cand merg nu ma intreaba de astea, eu intreb de ce aia sau ailalta si mereu imis pun ca e ok, ca toti copii au asa ceva sau faca asa... mda, aici sistemul e diferit de ro, daca ma duc cu o problema greu tare imi da ceva tratament, la fel cum mi-a facut cu bubitele piscoatei, abia dupa 3 sapt cand s-a inrautatit situatia , abia atunci mi-au prescris ceva cateodata imi vine sa imi bag banii in sistemul lor, dar ma gandesc ca poate au si ei dreptate pe undeva ca-s asa relaxati?? Raducu face nazbatii spui ??? ehehe... acusi o ia la goana in 4 labute a mea e mai lenesa, ii place sa ma lase sa astept pozici noi cand ne mai pui ?

Ailed spor la treburi si te tin la curent cu rascoala de la Londra daca ma fac intr-o ureche ma duc la supermarket sa ii cumpar fetii pampersi si sa intru la farmacie sa ii iau ceva gel pentru dinti sa vedem cand m-o apuca curajul, cred ca ar trebui sa bag o tuica inainte

Simona, ma buucr ca sunt bine ai tai si sper ca mama ta e ok si nu are oase rupteimi pare rau de masina si de vacanta lor, dar metalul se repara si vacanta se prelungeste,ma gandesc sau se face altadata, dar cel mai important e ca sunt ei vii si sanatosi

Cami,multa sanatate Antoniei dar cum de racit iar? e prea mare diferenta de temp de afara cu aia din casa? sau de la ce o fi racind ea asa usor si des? ai fost la un homeopat sa vorbesti sa iti dea ceva? am auzit multeeee cazuri de genul asta de raceli dese care au fost rezolvate prin homeopatie

Ma intreba cineva de nunta , nu mai retin cine, scuze Pai nunta o sa fie mica mica, asa cum a fost si starea civila aici in Londra in ianuarie, numai familia mea si a lui Nick... parintii mei, ai lui, surorile mele si familiile lor. Nasi de cununie si botez ne sunt o sora de a mea cu sotul ei, iar la biserica mergem in Gura HUmorului si masa si petrecerea va fi la o pensiune superba din zona, cam la 5-6 km , sus in munte langa padure Rochia de mireasa trebuie sa apara, sper curand, ca va trebui sa o modific cu siguranta si sa am timp, am slabit un pic si sper ca pana vine rochia sa mai slabesc si mai mult Nu mi-am luat voal, ca nu vreau, nu stiu de ce...o sa imi pun cateva floricele in par, sau clamite, nu stiu, nu m-am decis inca, o sa vad la fata locului... sau mai bine spus dupa ce vine rochia si vad cum vine pe mine nu mai stiu ce sa mai spun, in afara ca am emotii mari si sper sa iasa frumos si bine, chit ca e doar in familie Trebuie sa ma apuc sa caut s aii iau costumatie piscoatei pentru mers la biserica atunci, deocamdata am ochit niste pantofiori superbi, acum s acaut cu ce sa o imbrac sa o asortez la pantofiori... vorba aia, iarna car si vara sanie... mai inati pantofi si dupa aia rochia

Iar m-am intins, dar daca piscoata doarme si maica-sa nu are ce face, sta si face mentosane pe forum nu ? Ma duc pe jos sa scot de la uscator niste haine , sa bag altele de-s spalate si asteapta sa fie uscate si sa pun vesela la loc ca si masina de spalat vase o fi terminat programul de acum ca a fost pusa dimineata iaca asa-s eu harnica, toata munca o fac masinariile astea Cat de curand nu o sa le mai folosesc eu asa mult ca ne-a venit scrisorica de la compania de gaz si electricitate ca de la 14 sept , gazul il scumpesc cu 18% o sa ne usture pe la iarna cand om arde gazul non stop , mai ales acum ca avem bebe.... si electricitatea se scumpeste cu doar 11% tot din 14 sept salariile nu au crescut dar preturile vad ca se tot duc in sus na naiba, nu stiu unde o sa ajungem in ritmul asta

_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Intrebare: ati inceput sa ii spalati pe dinti pe pusti ? daca da ce si cum folositi? eu am vazut prin farmacii chestii de alea de pus pe deget si apoi bagat in gurita piciului si periat dar nu am cumparat? cine si ce ne poate spune? mamici cu mai multi copii, ati folosit? cum este? ce fel de pasta de dinti trebuie sa cumparam? periuta? In general de la ce varsta ar trebui inceput periatul dintilor? sper ca nu e prea tarziu deja la 4 luni jumate

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

da chiar? cand ii spalam pe dinti?
Gabiiiiii! unde esti?
intreaba tu pe sotul tau si da-ne un sfat competent!

mami de fete frumoase:MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

Citat:
citat din mesajul lui ailed_dota

deea, unde estiiiiii?

mami de fete frumoase:MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

poate i-a facut sotul din nou surpriza si acum este la munte

Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

sa crezi tu...mi-a facut alta surpriza ne-am bagat rds si net si surpriza a fost ca a vrut el sa schimbe netul de pe romtelecom pe rds si a gresit ceva setari..abia la 2 noaptea i-a dat de cap...nu aveam net decateva zile...
a si am fost plecati la mama unde sotul mi-a facut o criza groaznica de rinichi...apoi fa bagaje in graba vino acasa mergi la urgenta..ieri la o clinica particulara.....
sunt asa de obosita ca nu imi doresc nici in vacanta

NEATZA!!!!!
am citit putin acum..promit ca ma pun la punct cu tot si revin
chiar. imi e dor de voi ca nu mai stiu nimic de cateva zile

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui strumphitza

Intrebare: ati inceput sa ii spalati pe dinti pe pusti ? daca da ce si cum folositi? eu am vazut prin farmacii chestii de alea de pus pe deget si apoi bagat in gurita piciului si periat dar nu am cumparat? cine si ce ne poate spune? mamici cu mai multi copii, ati folosit? cum este? ce fel de pasta de dinti trebuie sa cumparam? periuta? In general de la ce varsta ar trebui inceput periatul dintilor? sper ca nu e prea tarziu deja la 4 luni jumate

_

creste creste bebelina mea. o sa pun azi cateva poze de pe tel ca nu am descarcat din aparat inca.
ce sa spalam daca nu au dinti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Neata si de la noi!

Miki, Somleac asa ma linistiti cu postarile voastre, povestiti asa frumos. Miki chiar ma gandeam la tine inainte sa intru pe net, ce mai faci, ce iti faci comorile si cum se mai simte nepotica? Concediu placut. Vreti sa plecati la mare la noi?/

Alexina sa il las la el in patut sa se uite la carusel???? Nici vorba, il apuca nervii, incepe sa urle, nu merge sa il adorm asa sub nicio forma. Am incercat si cu suzi si cu de toate. Azi noapte dupa ce l-am adormit, l-am pus la el in patut a dormit 2 ore si 20 de minute si s-a trezit plangand. voi fi perseverenta. De nopti nedormite nu se pune problema, ca eu fac sacrificii pentru Rares, dar momentan mai mult de 2 ore nu doarme la el in patut, Cum il iau de acolo cum incepe sa ma mangaie pe fata.

MAdutza cand am citit ca la 7-8 luni l-ai obisnuit pe Cristinelu' la el in patut mi-a crescut inima, trag sperante ca voi reusi si eu. SA dea Domnul.

Simo cum se mai simte mama ta? Ce iti fac cele 3 comori?

Deea imi pare rau pentru sotul tau.

Strumphy aseara ma uitam la stiri si ma gandeam la tine, daca nu au ajuns nebunii aia si pe la voi prin zona. Sa dea Domnul sa ii potoleasca, ca au devastat zonele alea. pentru tine si piscoata cea frumoasa.

Persi daca asa a zis, pai asa sa faci. Noua nu ne-a dat fier desi Rares are 8650 grame, dar noi am inceput diversificarea si isi mai ia si din legume si din fructe

Lalely ai incercat sa ii dai fie Sabsimplex, fie Debridat zilnic ca sa nu mai aiba atatea gaze si sa il mai deranjeze burtica????? Sau pune-i un supozitor ceva cand vezi ca e f agitat. Imi dau si eu cu parerea, ca Rares cand a fost bolnavior avea si multe gaze ca nu avea un tranzit bun si i-am dat si sabsimplex si debridat si s-a reglat, plus ca i-au trecut durerile de burtica. Cand are multe gaze are burtica f tare, sa verifici asta. Asa m-au invatat la spital.''

SA va zic si despre noi, Azi am facut branzica dupa metoda Madutzei si a iesit, slava Domnului si i-am dat cu mar, para si caisa., A papat nu foarte mult, ca era si obosit, dar a papat.Oricum a sesizat ca ii plac mai mult legumele decat fructele, la care se tot stramba.

Azi vreau sa ma duc sa ma uit de scaun de masa, ca nu mai merge asa, murdarim totul in jur si am vazut reduceri la Chicco, plus ca vreau sa ii iau si un scaun de masina tot de aici, ca in asta pe care il avem transpira f tare si ma enerveaza maxim chestia asta. Voi aveti scaune de masina de la Chicco?

Delia mamica si printesele. Eu stiu ca se spala pe dinti atunci cand ii apare primul dintisor, pana atunci nu. Daca nu stiu bine corectati-ma.

Ally ce faceti mamico? mamica si pe printisorul Eddy
Yasmi tu ce faci mami? Ii mai apare vreun dintisor micului print? Yasmi ce mai face?

Roxy tu pe unde umbli mamico?

Gata, fug la Rares.

Nasterea miracolului meu

Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011

Mergi la inceput

am pus cateva pozici:)

Mergi la inceput