Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (39)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Citat:
citat din mesajul lui AlexinaA

Citat:
citat din mesajul lui strumphitza

Intrebare: ati inceput sa ii spalati pe dinti pe pusti ? daca da ce si cum folositi? eu am vazut prin farmacii chestii de alea de pus pe deget si apoi bagat in gurita piciului si periat dar nu am cumparat? cine si ce ne poate spune? mamici cu mai multi copii, ati folosit? cum este? ce fel de pasta de dinti trebuie sa cumparam? periuta? In general de la ce varsta ar trebui inceput periatul dintilor? sper ca nu e prea tarziu deja la 4 luni jumate

_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)

creste creste bebelina mea. o sa pun azi cateva poze de pe tel ca nu am descarcat din aparat inca.
ce sa spalam daca nu au dinti?

Mamica de printesica - Teea Maria (14.04.2011)

pai dupa cate am citit/auzit eu se spala gingiuta ca asa trebuie si e bine, dar dupa cum spuneam, eu nici nu am cumparat nimic pentru asta si voiam niste pareri si sfaturi

astept poze cu balerina

_

Mergi la inceput

am vazut pozici cu Teea balerina pe care incearca mami sa o faca avion ce a crescut si ce scumpa e, toata e mami ei da nu am inteles un lucru, tu vrei sa ne amarasti, sa salivam aici sa stricam tastaurile de ne arati toti copacii aia plini de fructe bune? las ca ajuns si eu la mama in livada si atunci sa te tii cand dau eu iama, da numa prune , mere si pere mai gasesc la vremea aia, nu cirese, nu caise... ahhh ajuns numa bine cand se fac nucileeeeeahh da , de asta chiar mi-e pofta, de nuci noi care se decojesc

Andreea ai pupat bulansele lui Rares pentru mine? eu aici am vazut gama Chicco la reduceri, aproape la jumatate, ma tenteaza si pe mine sa ii iau scaun de masa de la Chicco ca stiu ac e bun, au avut surorile mele, si aia de la bucuresti si aia din italia, deci eu sa fiu mai cu mot sa imi iau altceva, cred ca tot pe Chicco o sa merg si eu

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanna16 spune:

salutare fetele

am tras si eu un ochi pe dc sa vad ce faceti si ma duc cu gogshica afara ca nu mai tine vrajeala, se maraie de mama-mama

simona - sanatate mamei

strumph - am vazut si eu la tv ca sunt probleme in london; aveti grija de voi, ca sunt multi nebuni

cami - sanatate multa antoniei

miki - ce mai face nepotica?

la multi ani sonia si sergiu
la multi ani cristian de spiridusha
la multi ani christina de stefy

mamica fericita de Rebeca Stefania (19.04.2011)

Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui scrish

mada eu am vazut la okaidi in baneasa!

ailed

Mami fericita de Luca Andrei 22.03.2011

super, e okaidi si in cora, merg azi p-ana acolo sa vad

Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miki1979

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

aaa..ieri am luat rochita Catalinei pt nunta din sept si bretele si basc lui Cristi.
Unde as putea gasi o cravata bleumarin pt Cristi?

ar mai tb sa iau pantofiori Catalinei dar nu am gasit masura care tb, iar unde am gasit m-au omorat preturile..la Zara 120 ron , daca ar fi mers in picioare as fi dat dar asa...doar de fite..nuuuuuuuuuu

cred ca ma apuc sie u d eliste pt concediu. Asa mult am asteptat sa plec, si acum imi dau seama ca dupa ce ma intorc din co se termina si vara

ah, si inca ceva, am luat ieri pasaportul buburuzei

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

parca la Z am vazut cravate..
pantofiori nu gasesti ceva frumos la reduceri ? sau vrei ceva mai de toamna ? uite ceva ce mie mi-a placut f f mult, insa nu stiu cum sunt cu marimile..http://www.woodland.ro/ro/timberland/main/reduceri/timberland-gift-set-26866?utm_source=shopmania&utm_medium=cpc&utm_campaign=direct_link

mami de 2 prichindei

la z aveau un singur model pe bej. Sunt ff draguti pantofii, dar nu inteleg marimile... Rochita Catalinei este alba, deci pot sa iau cam orice culoare de pantofi, daca gasesc si bentita asortata As mai putea sa-i dau pantofiorii de la botez, de lungime sunt buni dar o strang la pernite, a facut un piciorus tare grasan, nu as fi crezut.

Poze

Mergi la inceput

Citat:

pt ce este zimaflorul?

fetelor am cuparat cereale de orez cu roscove de la Nestle. cu astea am sa incep de sapt viitoare dupa 4 luni. pe cutie scrie ca se da din castronel si pe pun 9 linguri la 150 de apa
luminati o necunoascatoare: eu vreau sa-i dau din biberon ccu laptic. cum fac? cate cereale pun? tb sa schimb tetine cu din aia pt cereale sau cu mai multe gauri? cred ca s-a mai discutat pe aici dar am uitat

teea sta la carusel si vorbeste scuipand e o scumpa doamne imi vine sa o musc!

si noi tot cu astea am inceput, am pus o masura de cereale in lapticul de seara, apoi cand am mers la dr ne-a spus ca putem pune 2 masuri. Asa ca si acum tot as apunem. Bea in jur de 180-210 ml laptic cu 2 masuri de cereale

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexinaA spune:

Citat:

am vazut pozici cu Teea balerina pe care incearca mami sa o faca avion ce a crescut si ce scumpa e, toata e mami ei da nu am inteles un lucru, tu vrei sa ne amarasti, sa salivam aici sa stricam tastaurile de ne arati toti copacii aia plini de fructe bune? las ca ajuns si eu la mama in livada si atunci sa te tii cand dau eu iama, da numa prune , mere si pere mai gasesc la vremea aia, nu cirese, nu caise... ahhh ajuns numa bine cand se fac nucileeeeeahh da , de asta chiar mi-e pofta, de nuci noi care se decojesc

Andreea ai pupat bulansele lui Rares pentru mine? eu aici am vazut gama Chicco la reduceri, aproape la jumatate, ma tenteaza si pe mine sa ii iau scaun de masa de la Chicco ca stiu ac e bun, au avut surorile mele, si aia de la bucuresti si aia din italia, deci eu sa fiu mai cu mot sa imi iau altceva, cred ca tot pe Chicco o sa merg si eu

_

da nuci! si noi avem si de abia astept sa mananc nuci versi...merg cu must!
acum se coc si prunele la noi. avem mai multe soiuri

zici ca seamana cu mine? toata lumea zice ca e sotul in picioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexinaA spune:

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

Citat:

pt ce este zimaflorul?

fetelor am cuparat cereale de orez cu roscove de la Nestle. cu astea am sa incep de sapt viitoare dupa 4 luni. pe cutie scrie ca se da din castronel si pe pun 9 linguri la 150 de apa
luminati o necunoascatoare: eu vreau sa-i dau din biberon ccu laptic. cum fac? cate cereale pun? tb sa schimb tetine cu din aia pt cereale sau cu mai multe gauri? cred ca s-a mai discutat pe aici dar am uitat

teea sta la carusel si vorbeste scuipand e o scumpa doamne imi vine sa o musc!

si noi tot cu astea am inceput, am pus o masura de cereale in lapticul de seara, apoi cand am mers la dr ne-a spus ca putem pune 2 masuri. Asa ca si acum tot as apunem. Bea in jur de 180-210 ml laptic cu 2 masuri de cereale

Poze

si tetina d care ai pus?

Mergi la inceput

Citat:

Intrebare: ati inceput sa ii spalati pe dinti pe pusti ? daca da ce si cum folositi? eu am vazut prin farmacii chestii de alea de pus pe deget si apoi bagat in gurita piciului si periat dar nu am cumparat? cine si ce ne poate spune? mamici cu mai multi copii, ati folosit? cum este? ce fel de pasta de dinti trebuie sa cumparam? periuta? In general de la ce varsta ar trebui inceput periatul dintilor? sper ca nu e prea tarziu deja la 4 luni jumate

_

spalatul dintilor tb sa inceapa...dupa ce apar dintii . pana acum doar Lucas are 2 mici de tot. La inceput se spala dintii fara pasta de dinti. Aici se gasesc seturi de 3 periute pt diferite perioade. In prima faza sunt periute cu perii din silicon

La mothercare am gasit o pereche de pantofiori fff urati si material nasol

Poze

Mergi la inceput

madutza, dupa cate stiu eu mothercare ul in romania e franciza si nu numai ca au preturi aproape duble fata de ala de aici, si sora mea deja mi-a dat listuta cu ce sa ii aduc daca tot din in ro exact cand se incepe gradinita , exact la marele fix mi-a dat exemplu, chilotei de fetite de 4-5 ani, aici sunt 10 lire, pret intreg, dar gasesti si la reducri cu 6-7 lire si in ro sunt 85 ron, aproape dublu , dar au si stoc vechi, nu-s "up to date" si asa mai departe cat despre pantofiori, cred ca nu au bagat noua colectie de toamna/iarna, aici sunt asa de frumosi si multi eu deja m-am indragostit , abia astept sa dau iama in cumparaturi , hainute, pantofiori... olallalalaaa

cat despre dinti, o sa mai ma documentez si o sa caut sa citesc prin carti sa vedem ce si cum, ca nu m-am lamurit inca

ma duc pe afara, poate ajung si pe la shopping ca imi trebuie pampersi si niste gel pentru dinti, sa vedem cum se prezinta situatia in strada principala, wish me luck deja primul ministru a spus ca or sa faca orice le sta in putinta sa restabileasca ordinea, printre care sa cheme armata daca e nevoie sau sa fooseasca tunurile cu apa si altele.... sa faca orice numa sa ii linisteasca ca deja vad reactii din ce in ce mai multe ca lumea e ingrozita si in zonele super linistite si bogate, zonele "posh", au ajuns si au distrus magazine, incendiat masini si case

O zi buna

_

Mergi la inceput